البته زیاد نترس چون من دارم legendary dark night را می گم وقتی devil hunter را رد کنی (که یه ذره از human سخت تره) یه قسمت می آد که اسمش son of sparda هست و نسبت به اونی که می گفتم آسون تره
![]()
البته زیاد نترس چون من دارم legendary dark night را می گم وقتی devil hunter را رد کنی (که یه ذره از human سخت تره) یه قسمت می آد که اسمش son of sparda هست و نسبت به اونی که می گفتم آسون تره
![]()
من تموم کردم . تو بقيه مدل بازيا چه تفاوتي ديده ميشه ؟ فقط سخت تر ميشه ؟ اگه تنوع و اين چيزا داره بگين اونو هم شروع کنم وگرنه پاکش کنم بره .
توی تمام قسمت های در گیریی یا زیاد شدن یا جونور هایی را می بینی که در مرحله های بعد دیدی(منظورم جونور جدید نیست) جونشون بیشتره توی بازی تخته ای یه گزینه بنفش می آد (که خودم تا حالا روشون نرفتم ) بعضی قرمز ها غول می آن و
خود غول ها
تا می تونند بدترین قدرت هاشون را به اجرا در می آورند
Last edited by KING OF THE ROAD; 03-06-2009 at 22:00. دليل: به یاد آوردن یک نکته
سلام
دوستان من تو مرحله 8 تو بخش lost woods گیر کردم .
چی کار باید بکنم ؟
اینم عکسش :
ممنون
خدانگهدار
به طرفی که سایه ستون افتاده برو
بعدی هم همینطور هر طرف که سایه ستون افتاد برو
سلام. والا یادمه دوستان میگفتن باید در خلاف جهت مجسمه حرکت کنی. یعنی الان باید بری سمت راست و همینجوری ادامه بدی.
سلام.ببین تو خیلی اشتباه میکنی.چون من هم XBox دارم هم PC هر دو رو به تلوزیون HD وصل میکنم.ولی کیفیت PC بهتر بود.در ضمن این نموار ها رو با این تنضیمات انجام نشده.چون اگر vsync فعال باشه فریم رو میاره روی یک عدد ثابت تا از تیک زدن بازی و افت فریم شدید جلو گیری بشه.که به نظر من شما بازی رو با تنضیمات Very LOW بازی کردی.و همین طور در DX9 نه DX10.پس پسر کوچولو سعی نکن سر کسی رو کلاه بزاری.
سلام خدمت همه ی بازی خور ها ی عزیز.
من رفتم توی تاپیک D.M.C. 4 و داستان بازی رو خوندم.اما چون فقط کی پیست شده بود هیچ چیز نفهمیدم.
میشه به نفر داستان بازی رو خیلی ساده و رون بگه؟(از زبون خودش نه کپی پیست)
مگه دانته ادم خوبی نیست؟س چرا اول بازی اون ادم مذهبی رو کشت؟اصلا اون ادم مذهبی و دوستاش
کی بودن؟توی Devil May Cry 3 اون زنه که با دانته بود کجا رفته؟
Nero کیه؟تا حالا کجا بوده؟چرا این قدر شبیه دانته هست؟این زنه که با نرو هست کیه؟داداش دانته که بد بود
کجاست؟و.....
اصلا اگه میشه داستان بازی 3 و 4 رو خیلی ساده و روون بگید تا بلکه ما هم بفهمیم چی به چیه.
ما که فقط داریم میکشیم تو این بازی.
یه چیز دیگه.
میشه یکی بگه جای این دکمه هایی که توی بازی نشون میده روی دسته کجاست؟مثلا RT یا RS کدوم دکمه ها هستن؟
راستی من توی SideRoll گیر افتادم.چه جوری باید با دسته SideRoll کنم؟
خیلی ممنون از تمام بازی خور ها.
آقا شما بهتره که بری پست های 1و3 رو بخونی اونجا داستان 1تا4رو گفته
جواب این یکی رو نمی دونم من اصلا دکمه rs ندیدم می شه بگی کجا دیدی اینم بهت کمک می کنه برو توی DMClauncher توی controls Gamepad اونجا خودت درستشون کن از توی بازی بهتره نری چون قاط می زنی
کار خاصی نداری که siaderoll بزنی نشونه رو با یک طرف از راست یا چپ نگهدار موقعی که تیراندازی رو شرو کرد تو پرش رو بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)