برای برعکس کردن یک متن در پشته باید چکار کرد؟
کار خاصی نیاز نیست فقط کافیه یه بار متن رو کاراکتر به کاراکتر Push کنین بعد از تموم شدن متن هم از پشته Pop کنین
میشه یه مثال بزنید تا متوجه بشم؟
ممنون.
شما مثلا این عکس رو ببینین :
اول، وقتی که Push میکنین این کلمه ها به ترتیب از چپ به راست میره داخل پشته :
بعدا هم وقتی که از پشته Pop میکنین این کلمه ها به ترتیب بیرون میان که برعکس همون جمله هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط شما کافیه که یه پشته تو برنامتون پیاده سازی کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیاد سخت نگیر کتاب های این اقا همیش به همین شکل است
متاسفانه بنده هم برنامه نویسی سی رو با کتاب همین اقا شروع کردم. کمی که با مفاهیم اشنا شدم رفتم سراغ کتاب های زبان اصلی (هرچند که زبان انگلیسی خوبی ندارم در حد نمره 10 ) به شخصه کتابی فارسی در این زمینه مطالعه نکردم که بتوانم به طور یقین اسم ببرم1 - شما چه كتابي ميشناسيد كه خوب باشه ( ببخشيد از اين سوال روتين و تكراري ، بازم ببخشيد )؟
ابتدا اینکه من خودم رو حرفه ای نمیدونم اما نظرم رو خدمت شما عرض میکنم2 - و ديگه اينكه يه برنامه نويس حرفه اي چقدر ( درصد ) نياز به اشاره گر ها در برنامه هاش داره ( با توجه به مشكلات امنيتي و حافظه اي كه ممكن پيش بياد ) ؟
حقیقتا نمیتوانم درصد خاصی رو روی موردی که شما اشاره کردید بگذارم همه چیز به برنامه و یا محیط کاری شما بستگی داره
فرضا بنده از 100 برنامه که بنویسم شاید به صورت مستقیم در یک یا دو برنامه از اشاره گر استفاده کنم اما باز هم بستگی به برنامه شما داره ولی در کل باید شما به اشاره گرها مسلط باشید
بینید درست نوشتم یا نه؟ لطفا کمکم کنید.
شبه کدی بنویسید که متن زیر را بصورت خروجی فوق نمایش دهد (با استفاده از پشته)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط این یکی رو نتونستم بنویسم:
![]()
Last edited by mojtaba2321; 04-08-2012 at 23:43.
سلام
دوستان من یه کد می خواستم معادل این کد :
این خودش توی یه فور دیگه هست که از i=0 شروع میشه تا i<students.size می خوام ببینم آیا کدی هم تراز با کد بالا که یه جورایی بهینه تر باشه وجود داره که فقط تا تعداد مشخصی از کاراکتر ها (مثلا همون 20 تایی که نوشتم) رو چاپ کنه یا نه؟ چون می ترسم استادم به این گیر بده که کدت بهینه نیست و... در ضمن می خوام اگر هم کمتر بود خالی چاپ کنه ... کلا مربوط به یه نوع جدول میشه . می خوام ترتیب جدول به هم نریزه و کوچیک و بزرگ نشه.
ممنون میشم کسی بتونه جواب بده
Last edited by en-com; 06-08-2012 at 11:09.
Last edited by mojtaba2321; 10-08-2012 at 12:51.
عدد اول رو بگیر ماکسیمم
بعد از عدد بعد هر کدام ماکسیمم بود بزار ماکسیمم جدید
الی اخر
از اساتید محترم انجمن کسی جواب این سؤال مارو نمی دونه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)