تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 1126 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام

یک مشکل جدی برای من پیش اومده که ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه :

چند روز پیش در حال هارد به هارد کردن بودم که ناگهان درحال انتقال فایل ، سیستم گیر کرد و بعد از اون دیگه هیچ کاری نمی شد کرد یعنی نه " تسک منیجر" باز میشد و نه "شات داون" میشد (حتی با دکمه پاور کیس) البته سیستم هنگ نکرده بود ولی گیر کرده بود خلاصه تنها راهی که برام مونده بود "ری استارت" کردن بود ولی چشمتون روز بد نبینه که بعد از بالا اومدن ویندوز که به کندی و سختی انجام شد ، دیدم که اطلاعات همه ی درایوها ( به جز درایو ویندوز و یک درایو دیگه) پاک شده و درایوهای دیگه به حالتی شبیه به حالت بعد از " اف دیسک" کردن و پارتیشنبندی در اومده که تا پارتیشن رو فرمت نکنی نمیتونی وارد اون درایو بشی و درایوهای مذکور پیغامی مبنی بر فرمت کردنشان برای قابل استفاده شدن میدادن .
    و نکته آخر اینکه که فعالیت ها و دستورات ، بسیار بسیار کند انجام میشه (مثل باز کردن یک پنجره یا پلی کردن یک آهنگ و غیره)
    خلاصه هاردم رو از مادربرد و پاور جدا کردم تا ببینم چه کار میشه کرد
    مسئله ای که ذکر اون رو لازم میدونم این هست که اطلاعاتی که از روی سیستم پریده اهمیت بسیار بسیار ویژه ای برای من داره و متاسفانه از بخش عمدشون هم "بک آپ" ندارم
    حالا نمیدونم که با راهنمایی اساتید این تاپیک از عهده ی ریکاوری برمیام یا باید به شرکت های فعال در این زمینه سر بزنم ولی یکی از نگرانی های من درباره این شرکتها ، نداشتن اعتماد کافی به اونهاست (از جهت امانتداری در حفظ اطلاعات)
    حالا اگر راهنمایی جامعی درباره ریکاوری بفرمایید ممنون میشم و اگر ناچارا مراجعه به شرکتهای مزبور رو پیشنهاد میکنید اگر اطلاعی از هزینه انجام این کار دارید لطفا بفرمایید
    در آخر هم از طولانی شدن پستم عذرخواهی میکنم

با تشکر
    بابا یه مسلمونی ، یه نامسلمونی ، یه گبری چیزی پیدا بشه جواب ما رو بده
    انصافا بدجوری گیرم
    تشکر میکنم از تمام کاربرانی که لطف کردند و در طی مدت بیش از 20 روز ، حتی یک نیمچه جوابی هم به پست بنده ندادند . پس ناگزیر از جبر زمانه باید راه دوم رو انتخاب کنم و پیش یکی از شرکتهای بازیابی اطلاعات برم پس حداقل لطف کنید و اگه برای هر کدوم از اساتید این تاپیک مقدوره ، یکی از شرکتهای معتبر در این زمینه رو با هزینه احتمالی کار به من معرفی کنه. تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از قرار معلوم کرکره ی این تاپیک رو کشیدن پایین و چهارقفله کردن رفته پی کارش. به قول شاعر :

---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------

ما زیاران چشم یاری داشتیم.....نی غلط انگار می پنداشتیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان .من حدودا 2 ماهي ميشه که يه هارد 1.5 TB سيگيت خريدم. اولش مشکلي نداشت ولي بعد از چند روز شروع کرد به صدا دادن منظورم تق کردن هارد همراه با روشن شدن چراغ هارده اين مشکل زمان کپي کردن فايل يا بوت شد ويندوز پيش مياد بعد صفحه قفل ميشه و مجبورم ريست کنم يه بار هم بردم گارانتي سازگار که مثلا تعميرش کرده و فريمورش رو آپديت کرده ولي باز هم اين مشکل رو دارم ممنون ميشم اگه به من کمک کنيد در ضمن وقتي جاي کابل ساتا رو روي مادر برد عوض ميکنم براي يه مدت درست ميشه ولي باز هم برميگرده يا علي
    درود
    اگه هارد صدای تیک تیک منظم میده و سیستم هنگ میکنه و چراغ هارد هم به طور منظم تو فاطله زمانی 30 تا 120 ثانیه یکبار و کوچولو روشن میشه، هارد بدسکتور داره.
    با HDTune برای فهمیدن این مشکل هارد رو چک کنین.

سلام بر همه
    تازه یه اکسترنال یک ترابایت یو اس بی 2 سیگیت خریدم
    اول بخوبی کار میکرد بعد از گذشت چند روز مشکلی آمده
    وقتی در اکسترنال فایلها را انتقال یا کپی میکنم به یه اخطار ذخیره نشده در هارد مواجه میشم بعد گیر میکند
    وقتی از برق میکشم ویندوز به حالت قبلی برمیگردد
    و تصمیم گرفتم تمام اطلاعات پاک کرده فول فرمت کنم و
    در حال فول فرمت به صد در صد رسیده و به اخطار فرمت کردن این اکسترنال موفق نشده مواجه میشم
    نمیدونم چه کنم؟
    سیم برقش مستقیم به برق وصل کردم بازم حل نشد
    حالا میخوام سیم یو اس بی 2 عوض کنم فکر میکنید همین یک راه حله؟
    درود.
    اگه گارانتی داره بهترین راه بردن برای گارانتی هستش. با برنامه HDtune تست کن ببین مشکلی پیدا میکنه؟

تشکر میکنم از تمام کاربرانی که لطف کردند و در طی مدت بیش از 20 روز ، حتی یک نیمچه جوابی هم به پست بنده ندادند . پس ناگزیر از جبر زمانه باید راه دوم رو انتخاب کنم و پیش یکی از شرکتهای بازیابی اطلاعات برم پس حداقل لطف کنید و اگه برای هر کدوم از اساتید این تاپیک مقدوره ، یکی از شرکتهای معتبر در این زمینه رو با هزینه احتمالی کار به من معرفی کنه. تشکر
    درود
    عذرخواهی به دلیل جواب داده نشدن سوال شما اما اینجا اطلاعات هر کسی محدوده و خوب وقتی جوابی داده نشده به نظر میاد کسی اطلاعات خاصی نداشته و برای شلوغ نشدن تاپیک و بیهوده امیدوار کردن شما دوست عزیز پست خاصی نداده.
    منم خودم یه بار یه مشکل تقریبا مشابه داشتم. پارتیشن یه هارد رو تغییر سایز دادم و همه چیز به خوبی تمام شد. اما درایو اخطار فرمت میداد و هم تو برنامه های ریکاوری و هم تو برنامه های پارتیشن بندی محتویات هارد رو نشون نمیداد. اما با یک کار خیلی ساده تونستم مشکل رو بر طرف کنم و اونم چک دیسک خود ویندوز بود. برای مسایل مهم مثل این هیچ وقت از روی درایو و کلیک راست و اینا چک دیسک نکنین.
    تو cmd تایپ کن:
    :chkdsk /v d
    این دستور فقط درایو d رو چک میکنه و اگه اروری پیدا کرد نشون میده اما سعی نمیکنه درست کنه. فقط چک میکنه.
    شما این دستور رو برای یه درایو که اهمیت کمتری برات داره بزن. به جزئیات توجه کن. ببین برای درایو فایلی میشناسه. تو همو پیغامهای اولیه مینویسه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که یعنی 9654 تا فایل رو درایو هست و این یعنی فایلها رو میشناسه.
    اگه اینجور بود حتما جلوتر ارورهایی بهت میده مثل
    کد:
    همینطور برای Security و MFT هم ممکنه ارور بده یا اصلا چک دیسک کامل ارور بده و پیغام بده که نمیتونه ادامه بده.
    در این صورت با زدن دستور
    کد:
    برای درایو d مشکل ها به احتمال زیاد حل میشه. پارامتر f/ برای فیکس کردن هست. به ارورهای زیاد و پشت سر هم که میده توجه نکن.
    امید به اینکه با این روش درست بشه.
    این رو هم بگم، هر اشتباهی ممکنه به فاجعه تبدیل بشه.
    قبل از همه اینها هم اول سعی کن با برنامه ای مثل Recover my files سعی در ریکاوری کنی. اما اگه مثل حرفای من بود با چک دیسک حل میشه.
    بعد از چک دیسک هم همه فایلها رو کپی کن و درایو رو فرمت کن و از نو فایلها رو برگردون.
    موفق باشی.
    Last edited by aqronis; 28-02-2010 at 02:26.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام

یک مشکل جدی برای من پیش اومده که ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه :

چند روز پیش در حال هارد به هارد کردن بودم که ناگهان درحال انتقال فایل ، سیستم گیر کرد و بعد از اون دیگه هیچ کاری نمی شد کرد یعنی نه " تسک منیجر"باز میشد و نه "شات داون" میشد (حتی با دکمه پاور کیس) البته سیستم هنگ نکرده بود ولی گیر کرده بود خلاصه تنها راهی که برام مونده بود "ری استارت"کردن بود ولی چشمتون روز بد نبینه که بعد از بالا اومدن ویندوز که به کندی و سختی انجام شد ، دیدم که اطلاعات همه ی درایوها ( به جز درایو ویندوز و یک درایو دیگه) پاک شده و درایوهای دیگه به حالتی شبیه به حالت بعد از " اف دیسک" کردن و پارتیشنبندی در اومده که تا پارتیشن رو فرمت نکنی نمیتونی وارد اون درایو بشی و درایوهای مذکور پیغامی مبنی بر فرمت کردنشان برای قابل استفاده شدن میدادن .
    و نکته آخر اینکه که فعالیت ها و دستورات ، بسیار بسیار کند انجام میشه (مثل باز کردن یک پنجره یا پلی کردن یک آهنگ و غیره)
    خلاصه هاردم رو از مادربرد و پاور جدا کردم تا ببینم چه کار میشه کرد
    مسئله ای که ذکر اون رو لازم میدونم این هست که اطلاعاتی که از روی سیستم پریده اهمیت بسیار بسیار ویژه ای برای من داره و متاسفانه از بخش عمدشون هم "بک آپ" ندارم
    حالا نمیدونم که با راهنمایی اساتید این تاپیک از عهده ی ریکاوری برمیام یا باید به شرکت های فعال در این زمینه سر بزنم ولی یکی از نگرانی های من درباره این شرکتها ، نداشتن اعتماد کافی به اونهاست (از جهت امانتداری در حفظ اطلاعات)
    حالا اگر راهنمایی جامعی درباره ریکاوری بفرمایید ممنون میشم و اگر ناچارا مراجعه به شرکتهای مزبور رو پیشنهاد میکنید اگر اطلاعی از هزینه انجام این کار دارید لطفا بفرمایید
    در آخر هم از طولانی شدن پستم عذرخواهی میکنم

با تشکر
    درود
    اگه هارد صدای تیک تیک منظم میده و سیستم هنگ میکنه و چراغ هارد هم به طور منظم تو فاطله زمانی 30 تا 120 ثانیه یکبار و کوچولو روشن میشه، هارد بدسکتور داره.
    با HDTune برای فهمیدن این مشکل هارد رو چک کنین.

درود.
    اگه گارانتی داره بهترین راه بردن برای گارانتی هستش. با برنامه HDtune تست کن ببین مشکلی پیدا میکنه؟

درود
    عذرخواهی به دلیل جواب داده نشدن سوال شما اما اینجا اطلاعات هر کسی محدوده و خوب وقتی جوابی داده نشده به نظر میاد کسی اطلاعات خاصی نداشته و برای شلوغ نشدن تاپیک و بیهوده امیدوار کردن شما دوست عزیز پست خاصی نداده.
    منم خودم یه بار یه مشکل تقریبا مشابه داشتم. پارتیشن یه هارد رو تغییر سایز دادم و همه چیز به خوبی تمام شد. اما درایو اخطار فرمت میداد و هم تو برنامه های ریکاوری و هم تو برنامه های پارتیشن بندی محتویات هارد رو نشون نمیداد. اما با یک کار خیلی ساده تونستم مشکل رو بر طرف کنم و اونم چک دیسک خود ویندوز بود. برای مسایل مهم مثل این هیچ وقت از روی درایو و کلیک راست و اینا چک دیسک نکنین.
    تو cmd تایپ کن:
    :chkdsk /v d
    این دستور فقط درایو d رو چک میکنه و اگه اروری پیدا کرد نشون میده اما سعی نمیکنه درست کنه. فقط چک میکنه.
    شما این دستور رو برای یه درایو که اهمیت کمتری برات داره بزن. به جزئیات توجه کن. ببین برای درایو فایلی میشناسه. تو همو پیغامهای اولیه مینویسه:
    کد:
    که یعنی 9654 تا فایل رو درایو هست و این یعنی فایلها رو میشناسه.
    اگه اینجور بود حتما جلوتر ارورهایی بهت میده مثل
    کد:
    همینطور برای Security و MFT هم ممکنه ارور بده یا اصلا چک دیسک کامل ارور بده و پیغام بده که نمیتونه ادامه بده.
    در این صورت با زدن دستور
    کد:
    برای درایو d مشکل ها به احتمال زیاد حل میشه. پارامتر f/ برای فیکس کردن هست. به ارورهای زیاد و پشت سر هم که میده توجه نکن.
    امید به اینکه با این روش درست بشه.
    این رو هم بگم، هر اشتباهی ممکنه به فاجعه تبدیل بشه.
    قبل از همه اینها هم اول سعی کن با برنامه ای مثل Recover my files سعی در ریکاوری کنی. اما اگه مثل حرفای من بود با چک دیسک حل میشه.
    بعد از چک دیسک هم همه فایلها رو کپی کن و درایو رو فرمت کن و از نو فایلها رو برگردون.
    موفق باشی.
    خیر از جوونیت ببینی عزیر ، که بالاخره یه همتی کردی و جواب چند تا از بچه ها رو دادید . با عذر خواهیتون هم که حسابی ما رو شرمنده کردید . فقط از اونجایی که من تا به حال و قبل از این مورد کار ریکاوری رو در سطح خیلی خیلی ساده ای انجام دادم چند تا سوال به ذهنم رسید که ممنون میشم اگه اون ها رو هم جواب بدید :

5. این کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سوال اولم این که وقتی شما فرمودید که دستور :chkdsk /v d و بعد از اون دستور chkdsk /f /v d برای درایوی با اهمیت کمتر استفاده کنم (چون همون طور که مستحضرید درایو دی و من تنها درایو تقریبا سالم من هست) منظورتون این بود که ممکنه با این دستورات احیانا فاجعه ی خاصی به وجود بیاد ؟ 0: (این رو به این دلیل پرسیدم چون من میتونم درایوی با اهمیت کمتر رو انتخاب کنم اما توی همون درایو هم اطلاعات کاملا ارزشمندی وجود داره )
    Last edited by zigma94; 28-02-2010 at 18:16.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سوال دوم من اینه که آیا بعد از اجرای دستور :chkdsk /v d در صورت دادن هرگونه پیغامی من دستور chkdsk /f /v d باید اجرا کنم یا اگه مثلا فایلهای روی درایو رو نشناخت دیگه نباید برم سراغ دستور دوم ؟
    Last edited by zigma94; 28-02-2010 at 05:58.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سوال سوم من این که چون من تا به حال از این روش استفاده نکردم میشه یه توضیح کوتاهی در مورد این جملتون که فرمودید "بعد از چک دیسک هم همه فایلها رو کپی کن و درایو رو فرمت کن و از نو فایلها رو برگردون" بدید و روش کار رو به صورت دقیقتر بفرمایید؟

---------- Post added at 06:05 AM ---------- Previous post was at 06:01 AM ----------

و سوال آخر من هم این بود که نمیدونم آیا به اون قسمت از پست من توجه کردید که گفتم "فعالیت ها و دستورات ، بسیار بسیار کند انجام میشه (مثل باز کردن یک پنجره یا پلی کردن یک آهنگ و غیره)" و به طور مثال اگه قبلا ظرف 1 دقیقه ویندوز میومد بالا حالا لا اقل 5 دقیقه طول میکشهحالا میخواستم ازتون بپرسم که آیا توجیهی برای این قضیه هم وجود داره یا خیر ؟ (شرمنده اگه تعداد سوالهام زیاد بود)
    Last edited by zigma94; 28-02-2010 at 18:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

درایو g هارد من باز نمیشه و این اروور رو میده
    G:/ is not accessible
    Error performing inpage operation

چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام مجدد. جناب ، من امروز هارد معیوب رو دوباره به سیستم وصل کردم و دستور "chkdsk /v e" توی سی.ام.دی اجرا کردم که توی خط اول یک همچین چیزی نوشت "the type of partition is fat32" و بلافاصله توی خط دوم اروری داد و یک چیزی توی این مایه ها نوشت " CHKDSK cannot continuo in read-only mode" . حالا یکی میخواستم بپرسم که یعنی به این تزتیتیب اوضاع خیلی قمر در عقربه ؟ و یک مسئله ای هم که امروز متوجه شدم این بود که من تا به حال فکر میکردم درایو دی که مخصوص آرشیو موزیک هست سالم مونده ولی امروز متوجه شدم روی تعداد معدودی از آهنگها وقتی برای اجرا کلیک میکنم ، مدیاپلیرم یک پیغام بیخود تحت عنوان این که این فرمت رو ساپورت نمی کنه میده . البته تعداد این جور آهنگها کمه و شاید دوباره بتونم تهیشون کنم ولی میخواستم بپرسم آیا ممکنه بلاهای دیگه ای هم سر درایو دیم اومده باشه به طور مثال تعدادی از آهنگه پریده باشن و حذفشده باشن و از اونجایی که من تعداد دقیقشون رو هم نمیدونم بنابراین نمیتونم متوجه بشم ؟ (باز هم از طولانی شدن سوالاتم عذزخواهی میکنم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام مجدد. جناب ، من امروز هارد معیوب رو دوباره به سیستم وصل کردم و دستور "chkdsk /v e" توی سی.ام.دی اجرا کردم که توی خط اول یک همچین چیزی نوشت "the type of partition is fat32" و بلافاصله توی خط دوم اروری داد و یک چیزی توی این مایه ها نوشت " CHKDSK cannot continuo in read-only mode" . حالا یکی میخواستم بپرسم که یعنی به این تزتیتیب اوضاع خیلی قمر در عقربه ؟ و یک مسئله ای هم که امروز متوجه شدم این بود که من تا به حال فکر میکردم درایو دی که مخصوص آرشیو موزیک هست سالم مونده ولی امروز متوجه شدم روی تعداد معدودی از آهنگها وقتی برای اجرا کلیک میکنم ، مدیاپلیرم یک پیغام بیخود تحت عنوان این که این فرمت رو ساپورت نمی کنه میده . البته تعداد این جور آهنگها کمه و شاید دوباره بتونم تهیشون کنم ولی میخواستم بپرسم آیا ممکنه بلاهای دیگه ای هم سر درایو دیم اومده باشه به طور مثال تعدادی از آهنگه پریده باشن و حذفشده باشن و از اونجایی که من تعداد دقیقشون رو هم نمیدونم بنابراین نمیتونم متوجه بشم ؟ (باز هم از طولانی شدن سوالاتم عذزخواهی میکنم)
    درود
    مشکل احتمالا با همون chkdsk حل میشه.

سوال اولم این که وقتی شما فرمودید که دستور :chkdsk /v d و بعد از اون دستور chkdsk /f /v d برای درایوی با اهمیت کمتر استفاده کنم (چون همون طور که مستحضرید درایو دی و من تنها درایو تقریبا سالم من هست) منظورتون این بود که ممکنه با این دستورات احیانا فاجعه ی خاصی به وجود بیاد ؟ 0: (این رو به این دلیل پرسیدم چون من میتونم درایوی با اهمیت کمتر رو انتخاب کنم اما توی همون درایو هم اطلاعات کاملا ارزشمندی وجود داره )
    فکر نکنم، معمولا چک دیسک برای چک کردن درایو و درست کردن مشکلات نرم افزاری و بدسکتور درایو هست. فایلی رو پاک نمیکنه.
    ولی من برای احتیاط میگم اینکارو رو یه درایو کم اهمیت تر تست کن.

سوال دوم من اینه که آیا بعد از اجرای دستور :chkdsk /v d در صورت دادن هرگونه پیغامی من دستور chkdsk /f /v d باید اجرا کنم یا اگه مثلا فایلهای روی درایو رو نشناخت دیگه نباید برم سراغ دستور دوم ؟
    اجرای دستور بعدی لازم الاجرا نیست. دست خودته.

سوال سوم من این که چون من تا به حال از این روش استفاده نکردم میشه یه توضیح کوتاهی در مورد این جملتون که فرمودید "بعد از چک دیسک هم همه فایلها رو کپی کن و درایو رو فرمت کن و از نو فایلها رو برگردون" بدید و روش کار رو به صورت دقیقتر بفرمایید؟

منظورم این بود که بعد از چک دیسک اگه اطلاعات برگشت، از همشون رو یه هارد دیگه یا درایو خالی کپی بگیر و اصلی ها رو پاک کن و درایو رو فرمت کن تا اون درایو دیگه مشکلی نداشنه باشه. بعد فایلها رو برگردون سر جاشون.
    ---------- Post added at 06:05 AM ---------- Previous post was at 06:01 AM ----------

و سوال آخر من هم این بود که نمیدونم آیا به اون قسمت از پست من توجه کردید که گفتم "فعالیت ها و دستورات ، بسیار بسیار کند انجام میشه (مثل باز کردن یک پنجره یا پلی کردن یک آهنگ و غیره)" و به طور مثال اگه قبلا ظرف 1 دقیقه ویندوز میومد بالا حالا لا اقل 5 دقیقه طول میکشهحالا میخواستم ازتون بپرسم که آیا توجیهی برای این قضیه هم وجود داره یا خیر ؟ (شرمنده اگه تعداد سوالهام زیاد بود)
    خوب این میتونه به دلیل همین ارورهای هارد باشه. البته یکی از دلایلش. اگه با درست شدن هارد مشکل حل نشد باید تو ویندوز دنبالش بگردی.

درایو g هارد من باز نمیشه و این اروور رو میده
    G:/ is not accessible
    Error performing inpage operation

چی کار کنم؟
    درود

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •