660 گارانتی متفرقه
660 گارانتی متفرقه
N95 8gb حدوده 690 تا 700
N82 حدوده 500 تا 510
گارانتی متفرقه
آره میگن دوباره میخواد راه بیوفته ,خدا لعنتشون کنه که نمیزارن مردم یه لحظه راحت زندگی کنن
انگار سیستمش اینجوریه که یه مدت آزمایشی راه میندازن ,تو اون یه مدت هر گوشی که کار کنه سریالش تو سیستم
سیو میشه ولی بعد از اون وقتی ریجستری دوباره فعال شد دیگه شماره هایی رو تو حافظه نداره رو نمیزاره کار کنن
ولی اگه ایرانسل مثل قبل با ریجستری کاری نداشته باشه میشه گفت که تیره خلاص و زده به tci
یبارکی از شره این سیمکارتای دولتی آشغال راحت میشیم
6220 رو نمیدونم ولی n82 حدوده 500 تا 510
سلام
آقا قیمت 6220c و n82 بدون گارانتی رو میخوام
اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم
سامان جان w960 که 660 قیمت داشتم
و n95 8gig فکر کنم 690 تا 700 تومن
ممنون دستت درد نکنه
میبینی از450 هزار تومن شد...
ما رو باش که میخواستیم n82 بخریم
اره به خدا.اینها خون مردم و.....دهنشون سرویس.امیدوارم تمام شرکتهای موبایل سازی داخلی ورشکست بشن.من که کسی ندیدم تمایل به خرید این گوشی های زاقارت تولید داخلی داشته باشه.آره میگن دوباره میخواد راه بیوفته ,خدا لعنتشون کنه که نمیزارن مردم یه لحظه راحت زندگی کنن
انگار سیستمش اینجوریه که یه مدت آزمایشی راه میندازن ,تو اون یه مدت هر گوشی که کار کنه سریالش تو سیستم
سیو میشه ولی بعد از اون وقتی ریجستری دوباره فعال شد دیگه شماره هایی رو تو حافظه نداره رو نمیزاره کار کنن
ولی اگه ایرانسل مثل قبل با ریجستری کاری نداشته باشه میشه گفت که تیره خلاص و زده به tci
یبارکی از شره این سیمکارتای دولتی آشغال راحت میشیم
اگر ایرانسل حال بده و راه نندازه که دیگه عالی هست.من به کل همراه اول شت رو میندازم دور.
راستی جریان این برنامه رادیو جوان چی هست؟
من یه چیزه دیگه شنیدم که میگن واسه عید رجیستر نمیکنن.بعد از عید درست میشه.
خدا لعنتشون کنه.فقط.
ای خداااااااااااا
لعنت به این...
من 2 فروردین دارم میام ایران.یعنی اون موقع رجیستر نمیشه؟
شانس ما رو ببین![]()
salam
w960 = 650 garanti motafareghe
k850= 450 garntie asl
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)