تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 211 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همانطور که فبلا به حضورتان رسانیدم ماسیمو بوساکا 40 ساله از سویس داوری فینال را بر عهده خواهد داشت( منبع BBC Sport website )
    طبق همین سایت مسی تا کنون در 10 بار رودر رویی بارسا با تیم های انگلیس گل نزده است ، رونالدو نیز در 6 بار رودر رویی یونایتد با تیم های اسپانیایی گلزنی نکرده است.
    ادوین فاندر سار گلکیپر یونایتد برای چهارمین مرتبه در فینال بازی می کند و از این نظر در جمع 7 نفر بازیکنی که دارای چنین تعداد مشارکتی هستند قرار می گیرد.
    Last edited by ninabina; 25-05-2009 at 22:47.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این دو تیم تا کنون 10 بار ( با بازی چهارشنبه) با هم در جام های ارو پایی بازی کرده اند که 3 برد منچستر - 2 برد بارسا ( تا سه نشه .... ) و 4 بار مساوی حاصل کار دو تیم بوده.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

رونالدو: از مسی نمی ترسم

فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، نبرد بین دو بازیکن نخواهد بود ولی کریستیانو رونالدو خاطر نشان کرده که یکی از طرفداران بزرگ لیونل مسی است.

سایت گل: کریس رونالدو در صحبتهایی نسبت به لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا ابراز احترام نمود ولی بیان کرد که از او نمی ترسد. این در حالی است که بسیاری دیدار فینال رم را نبرد بین دو بازیکن بزرگ این تیم می دانند ولی باید بازی بارسا- منچستر را دیدار دو تیم بزرگ و برتر اروپایی دانست.

در حالی که این روزها مطبوعات مصاف این دو تیم را جنجالی جلوه می دهند، کریس رونالدو تمایل زیادی دارد تا در این دیدار حاضر شود و اعلام کرده که یکی از طرفداران ستاره آرژانتینی بارسلوناست.رونالدو در صحبتهایی به news of the world گفت:« این اصلا خوب نیست که با ترس و وحشت از بازیکنی به زمین مسابقه بروی ولی من احترام زیادی برای مسی به عنوان یک بازیکن قائلم. او شیوه بازی فوق العاده ای دارد و مطمئنم که او هم مثل من از حضور در این دیدار فینال ذوق زده است.»

بازیکنان منچستریوناتید مطمئنند که می توانند برای دومین سال پیاپی در این رقابتها به قهرمانی برسند و کریس هم همین اعتقاد را دارد:« امسال ، فینال بین دو تیم برتر دنیاست و به همین دلیل این فینال را می بایست دیداری استثنایی دانست. شاید باید این دیدار را فوتبالی دانست که طرفداران فوتبال، همواره جویای آن هستند. کاتالونیایی ها بازیکنان فوق العاده ای را برای هر یک از پستها در اختیار دارند و البته ما نیز همین طور هستیم. ما به خوبی می دانیم که باید بازی کاملی را مقابل آنها به نمایش گذاشته تا بتوانیم به پیروزی برسیم و به خوبی می دانیم که باید احترام زیادی برای تیم حریف قائل باشیم و با بازی با حداکثر توانایی مان این احترام را نشان خواهیم داد ولی در عین حال ما اعتماد به نفس بسیار بالایی داریم و معتقدیم که می توانیم اولین تیمی باشیم که برای دومین سال پیاپی به قهرمانی برسیم.»

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چهارشنبه امتحان دارم - چرا آخه تمام بازی های مهم فوتبال باید توی امتحانات باشه
    اعصابم خرابه
    دلم شور میزنه - اگر یونایتد بدون درد سر مثل بازی با آرسنال ببره راحت و بدون سردرد و عوارضی نظیر آن بکش می خونم تا بلاخره این ترم رو هم پاس کنم ولی اگر ........
    Last edited by ninabina; 25-05-2009 at 23:45.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

چهارشنبه امتحان دارم - چرا آخه تمام بازی های مهم فوتبال باید توی امتحانات باشه
    اعصابم خرابه
    دلم شور میزنه - اگر یونایتد بدون درد سر مثل بازی با آرسنال ببره راحت و بدون سردرد و عوارضی نظیر آن بکش می خونم تا بلاخره این ترم رو هم پاس کنم ولی اگر ........
    گور پدر امتحان!!!! 100 امتحان هم داشته باشم يا قبلش مثه سگ مي خونم كه بازي رو نگاه كنم يا اصلآ نميخونم!!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مگه شب نيست بازي ؟

به روز امتحان كاري نداره كه

..

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مگه شب نيست بازي ؟

به روز امتحان كاري نداره كه

..
    منظورم این بود که باید برای امتحان بخوانم - روز جمعه 2 تا امتحان دارم ساعت 8 مقاله نویسی و ساعت 11.30 کلیات زبانشناسی ( که خیلی سخت و فرار است !!! )

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /10نكته آماري از جدال منچستر و بارسا
    خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش منچستريونايتد تنها بازيكن از جمع هم تيمي هايش است كه در تمامي مسابقات ليگ قهرمانان اروپا در فصل جاري بازي كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه اكسپرس در گزارشي در مورد مسابقه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به 10 نكته آماري مربوط به اين بازي اشاره كرده كه يكي از اين نكات، حضور وين روني، در تمامي مسابقات ليگ قهرمانان فصل جاري منچستر است.

اين روزنامه نكات آماري اين ديدار چنين برشمرده است:
    1- وين روني تنها بازيكن منچستر است كه در تمامي 12 بازي ليگ قهرمانان در فصل جاري بازي كرد.
    2- دني آلوز و اريك آبيدال ، دو بازيكن بارسلونا به علت محروميت قادر به همراهي تيم كاتالاني نيستند.
    3- كارلوس پويول، بازيكن مطرح بارسا پس از محروميت در بازي با چلسي، دوره محروميت را پشت سر گذاشته است.
    4-ادوين ون درسار، دروازه بان منچستر، درمسابقات ليگ قهرمانان اروپا ، در دو شكل امروزي و قديمش سابقه بازي دارد.
    5-دارن فلچر بازيكن منچستريونايتد به علت دريافت محروميت نمي تواند مقابل بارسلونا بازي كند.
    6-در صورتي كه برنده بازي نهايي ليگ قهرمانان، منچستريونايتد باشد، سرآلكس فرگوسن سه عنوان قهرماني اين جام را در اختيار خواهد داشت.
    7- اگر منچستر قهرمان شود فرگوسن به ركورد باب پيسلي، مربي فقيد سابق انگليس خواهد رسيد.
    8-در صورتي كه بارسلونا به مقام قهرماني برسد، گوارديولا ششمين مربي مي شود كه به عنوان بازيكن نيز توانسته قهرمان اين جام شود.
    9- ليونل مسي مهاجم آرژانتيني بارسلونا در فصل جاري با زدن 8 گل بهترين گلزن اين مسابقات بوده است.
    10-در صورت انجام بازي، اندرياس اينستا از بارسلونا به ركورد 50 بازي در ليگ قهرمانان اروپا خواهد رسيد.
    ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •