کاش حسین کاظمی برگرده
خیلی با بازیش حال میکنم
کاش حسین کاظمی برگرده
خیلی با بازیش حال میکنم
تهران IranSport.Net - مدافع فصل گذشته تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان با تأييد مذاكره با مسئولان باشگاه استقلال تهران، براى حضور در اين تيم ابراز تمايل كرد.هادى شكورى گفت: بعد از اينكه از سوى چند تيم اماراتى پيشنهادهايى را دريافت كردم تصميم مبنى بر بازى در تيم هاى ايرانى گرفتم كه در اين ميان، ۲ تيم استقلال و پرسپوليس را در اولويت كارى خود قرار دادم و با توجه به پيشنهادى كه از سوى استقلال دريافت كردم با مسئولان استقلال وارد مذاكره شدم كه تاكنون موفقيت آميز بوده است.وى تصريح كرد: استقلال يكى از بزرگترين تيم هاى كشورمان و حتى در سطح آسياست و حضور امير قلعه نويى در اين تيم نقطه قوتى در استقلال است، در صورتى كه مشكلى در روند مذاكراتم با مسئولان باشگاه پيش نيايد فصل آينده را در اين تيم توپ خواهم زد. مدافع فصل گذشته تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان خاطرنشان كرد: البته چندين تيم شهرستانى پيشنهادهاى خوبى را ارائه كردند اما فقط دوست دارم در تهران به فوتبال خود ادامه دهم.
خبرگزاري فارس: هافبك جديد تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با توجه به اينكه وضعيت پرسپوليس نامشخص بود، استقلال را انتخاب كردم.
هاشم بيكزاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد عقد قرارداد با استقلال تهران اظهار داشت: يك تصميم عاقلانه گرفتم و با توجه به شرايطي كه در تيم پرسپوليس حاكم بود ترجيح دادم تيم استقلال را انتخاب كنم.
اين بازيكن كه چندي قبل با مسئولان باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرده بود، در اين باره عنوان كرد: قراردادم نهايي نشده بود. از طرفي وقتي آقاي كاشاني از اين تيم جدا شد من هم تمايل چنداني براي ثبت اين قرارداد نداشتم، چرا كه با او به توافق رسيده بودم.
بيكزاده كه پيش از اين در مصاحبه اي عنوان كرده بود به پرسپوليس پشت نميكند، تصريح كرد: تا آخرين لحظه با اين تيم بودم و اولين گزينهام براي انتخاب تيم پرسپوليس بود؛ اما قسمت نبود كه پيراهن اين تيم را به تن كنم.
وي اذعان داشت: پرسپوليس سرمربي ندارد و مشخص نيست كه مربي آينده تيم مرا بخواهد.
بيكزاده كه هفته گذشته تحت عمل جراحي قرار گرفته بود در باره آخرين وضعيت جسماني خود گفت: هنوز از ناحيه آپانديس احساس درد دارم؛ اما تا يك هفته ديگر مشكلم برطرف ميشود و ميتوانم تمريناتم را آغاز كنم
بازیکن خیلی خوبیه.
استقلال خوب گرفتش.
كمك 200 ميليوني قاليباف به استقلال تهران
شهردار تهران به باشگاه استقلال به دليل كسب عنوان قهرماني جام حذفي وعده كمك 200 ميليون توماني داد. پس از قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر، محمدباقر قاليباف شهردار تهران وعده پرداخت پاداش به بازيكنان اين تيم داد. يكي از مسؤولان باشگاه استقلال اظهار داشت: <شهردار تهران وعده كمك بلاعوض 200 ميليون توماني را به اين باشگاه داده است. اين هديه به دليل قهرماني در جام حذفي اهدا خواهد شد زيرا شهردار تهران ميخواهد هر دو تيم محبوب پايتخت را به طور يكسان مورد حمايت قرار دهد.> حمايت شهرداري از تيمهاي فوتبال در جهان امري غير طبيعي نيست. در برخي كشورهاي اروپايي نيز شهردارها حمايتهاي همه جانبهاي از تيمهاي شهر خود انجام ميدهند.
نمیدونم چرا هر کی از پیروزی قهر میکنه میگه میرم استقلال.تا دیروز که شرکت واحدی میگفت حالا این مدافعه الا کلنگ نه ببخشید الونگ میگه میخوام برم استقلال.
راستی حاجی گفته تا شنبه تیم رو جمع میکنیم.
Last edited by iman_s; 25-06-2008 at 04:47.
[FONT='Tahoma','sans-serif']بیک زاده : مقصد بعدی ام آرمینا بیله فلد آلمان است.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']هافبک جدید تیم استقلال که به جای پرسپولیس به این تیم پیوست، طی اضهار نظری گفت: اگرچه قرار دادم را با استقلال کرده اما به احتمال زیاد در آینده و تا قبل از شروع لیگ به آلمان خواهم رفت. هاشم بیگ زاده همچنین افزود : قبل از ثبت قرارداد با مسئولان استقلال شرط کرده ام که هروقت خواستم ترانسفر شوم و حالا هم شرایط بسیار مناسبی برای حضور در آلمان و تیم آرمینیابیله فلد پیش آمده است.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']وی ادامه داد : مدیر برنامه هایم کارهایم را تا حد زیادی هماهنگ کرده و با توجه به اینکه من در لیست خرید آرمینیابیله فلد قرار گرفتم ، احتمالا به زودی به این تیم خواهم پیوست.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']وی ادامه داد: فوتبال ما حرفه ای است و همه باید تحمل هر حرکتی را داشته باشند.با اینکه مبلغ قرار داد درخواستی پرسپولیس بیستر بود اما به خاطر امیر قلعه نویی و عشقی که به هواداران استقلال داشتم تصمیم گرفتم با این تیم قرار داد ببیندم.هافبک استقلالی با توجه به حضور هافبکهای همچون پولادی و یوسفی گفت: من برای پیشرفت به استقلال امده ام و ضمن اینکه قصد دارم جایگاهم را در تیم ملی تثبیت کنم.فعلا که قرار است به بیله فلد بروم و برای استقلال بازی نخواهم کرد. [/FONT]
این خبر رو کجا خوندی!!!!!!!!![FONT='Tahoma','sans-serif']بیک زاده : مقصد بعدی ام آرمینا بیله فلد آلمان است.[/font]
[FONT='Tahoma','sans-serif']هافبک جدید تیم استقلال که به جای پرسپولیس به این تیم پیوست، طی اضهار نظری گفت: اگرچه قرار دادم را با استقلال کرده اما به احتمال زیاد در آینده و تا قبل از شروع لیگ به آلمان خواهم رفت. هاشم بیگ زاده همچنین افزود : قبل از ثبت قرارداد با مسئولان استقلال شرط کرده ام که هروقت خواستم ترانسفر شوم و حالا هم شرایط بسیار مناسبی برای حضور در آلمان و تیم آرمینیابیله فلد پیش آمده است.[/font]
[FONT='Tahoma','sans-serif']وی ادامه داد : مدیر برنامه هایم کارهایم را تا حد زیادی هماهنگ کرده و با توجه به اینکه من در لیست خرید آرمینیابیله فلد قرار گرفتم ، احتمالا به زودی به این تیم خواهم پیوست.[/font]
[FONT='Tahoma','sans-serif']وی ادامه داد: فوتبال ما حرفه ای است و همه باید تحمل هر حرکتی را داشته باشند.با اینکه مبلغ قرار داد درخواستی پرسپولیس بیستر بود اما به خاطر امیر قلعه نویی و عشقی که به هواداران استقلال داشتم تصمیم گرفتم با این تیم قرار داد ببیندم.هافبک استقلالی با توجه به حضور هافبکهای همچون پولادی و یوسفی گفت: من برای پیشرفت به استقلال امده ام و ضمن اینکه قصد دارم جایگاهم را در تیم ملی تثبیت کنم.فعلا که قرار است به بیله فلد بروم و برای استقلال بازی نخواهم کرد. [/font]
به نظر من شایعست.
Last edited by M_Abieteh; 25-06-2008 at 11:08.
حيدري امروز يا فردا با استقلال ثبت مي کند
بازگشت خسرو پس از شش سال
قرارداد خسرو حيدري با باشگاه استقلال تهران ظرف امروز يا فردا در هيات فوتبال تهران به ثبت خواهد رسيد تا بعد از هاشم بيک زاده،حيدري دومين خريد آبي پوشان در فصل و نقل و انتقالات باشد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" حيدري که فصل گذشته از بازيکنان موفق پاس همدان بود، با مسئولان استقلال به توافق کامل رسيده و ظرف امروز يا فردا قرارداد خود را به ثبت مي رساند تا از روز اول تمرينات در کنار بازيکنان استقلال باشد.
اين بازيکن روز گذشته نيز برگه تسويه حساب خود را از پاسي ها دريافت کرد تا ديگر مشکلي براي پيوستن به استقلال نداشته باشد.
خسرو حيدري روزگاري در تيم اميد استقلال تهران نيز به ميدان مي رفت؛ تيمي که در آن بازيکناني چون مجتبي جباري ، آندرانيک تيموريان ، مرتضي هاشمي زاده ، سعيد بيگي و ميثم منيعي بازي مي کردند؛اما اين بازيکن به همراه تعدادي از بازيکنان استقلال براي گذراندن خدمت سربازي راهي مشهد و باشگاه ابومسلم خراسان شد .
حيدري پس از ابومسلم سر از پيکان و پاس نيز درآورد تا امسال پس از نزديک به شش سال مجددا پيراهن استقلال را بر تن کند
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)