تایید میشه با مهر و امضای مخصوص![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تایید میشه با مهر و امضای مخصوص![]()
پرسپوليس - راه آهن
چهارشنبه 01/12/86 ساعت 14:00 ورزشگاه آزادی تهران
ترکیب احتمالی پرسپولیس
البته در این ترکیب نیکبخت قطعا نخواهد بود !! و اگر قرار باشه پرپسپولیس 4-4-2 بازی کنه احتمالا خلیلی در کنار ماته بازی خواهد کرد.
قطبي: براي فيروز كريمي فقط دعا ميكنم
خبرگزاري پرسپوليس : افشين قطبي در گفت و گويي اظهار داشت بازي با راه آهن بدون شك آسان نيست؛ اما با توجه به تمرينات فشردهاي كه در طول هفته انجام داديم، روي آرامش، سرعت و انگيزه بچهها كارهاي لازم را انجام داديم تا از دقيقه اول تا دقيقه نود براي سه امتياز بجنگند.
وي افزود: اطلاع دارم كه سيستم راهآهن دفاعي است. مربي چون اكبر ميثاقيان سيستم دفاعي را به خوبي در زمين پياده ميكند؛ مخصوصا برابر پرسپوليس. به همين منظور، براي بازكردن اين خط دفاعي برنامهريزيهاي ويژهاي انجام دادم تا روز چهارشنبه روز خوبي براي ميثاقيان نباشد. وي ادامه داد: در مورد بازيكناني كه به ميدان ميروند، هنوز تصميم نگرفتم؛ اما اميدوارم متهدراگويچ و نيكبخت به اين بازي برسند؛ در غير اينصورت مجبور به تغيير سيستم هستم.
قطبي در باره اظهارات اخير فيروز كريمي و شعار هوادارن استقلال عليه وي، گفت: به هيچ عنوان خطري از سوي استقلال احساس نميكنم. سعي ميكنم تمام حواسم را روي تيمم متمركز كنم. وي ادامه داد: ميدانم بعضي اوقات سرمربي استقلال نظرات عجيبي ميدهد؛ ولي چون دنبال حاشيه نيستم، فقط براي فيروز كريمي دعا ميكنم.
وي يادآور شد: كسر 6 امتياز از پرسپوليس بسيار دردناك بود. اميدوارم اين مشكل هرچه زودتر رفع شود. از صميم قلب آرزو ميكنم باتوجه به شايعات اخير كه قرار است از تيم استقلال هم 5 امتياز كم شود، كذب محض باشد.
قطبي درباره وضعيت رودباريان عنوان كرد: بدون شك رودباريان دروازه بان بزرگي است؛ اما با توجه به آماده بودن واعظي در اين فصل و مشكلاتي مثل سرماخوردگي براي رودباريان، فعلا دروزاهبان اصلي واعظي است.
وي در خصوص نشستن مرزبان روي نيمكت مقابل راهآهن گفت: همانطور كه بارها گفتم، يك نفر بايد روي سكوها نظارهگر بازي باشد و فعلا اين قضيه را به مرزبان سپردهايم. قطبي درباره پيشنهاد فدراسيون مبني بر حضورش به عنوان مربي در تيم ملي ب، اظهار داشت: هنوز صحبتي از سوي فدراسيون با من نشده است.
یه خبر خیلی بد ! 6 امتیاز پرسپولیس برگردونده نمیشه!
ولی خیالی نیست!
به قول بروبچ :
6امتیاز کم بشه بازم قهرمان میشه!
وااااااااااای پسر حسین کعبی بیاد پرسپولیس چی میشه؟ میشه آرسنال :ِd
قابل توجه استقلالی ها امسال خاطره سال 52 تکرار میشود البته سال آینده 16 فروردین!
6تاییییییییییییییییییییی ها روتون سیاه!
بابا ایول! واقعا دمت گرم.
اگر چه بسیار دیر شده. باور کنین گرفتار بودم!
افرین بر ماته با این شم گلزنی، افرین بر قطبی با این انتخاب! و ان شا.. که نیکبخت هر چه زودتر خوب بشه. دو هفته مصدومه، اره؟
باز خوردیم به اکبر. خدا کنه مثل نیم فصل اول نشه. اگه بتونیم این بازی رو ببریم روحیه قهرمانی تیم دوچندان میشه.
Last edited by mansour 64; 19-02-2008 at 13:52.
من بعد از بازی پرسپولیس رفتم خوابیدم این مصاحبه رو ندیدمچی گفت؟! البته معلومه چی گفته دیگه!! همون مسخره بازیهای همیشگیش. لوس! خجالت هم نمیکشه با اون سن و سالش.
سلام
به نظر من مته و خلیلی ، چون از نظر نوع بازی ، یه جورایی شبیه هم هستن ،
نمی تونن تو سیستم 4-4-2 کنار هم بازی کنن . چو توی این سیستم ، دو تا
مهاجم باید مکمل هم باشن .
من احتمال میدم 4-2-3-1 بازی کنیم و خلیلی نوک باشه و مته هم پشتش .
یا حق
![]()
سرور فوتبال ايران ............... پرسپوليس قهرمان
بعد از 6 امتیازی که fifa کم کرد حالا فدراسیون خودمون اومده گیر داده به پرسپولیس که قرار داد کعبی 4 روز بعد از نقل و انتقالات انگلیس فسخ شده و برای همین کعبی نمیتونه بازی کنه تا اینکه از فدراسیون انگلیس نامه رضایتنامه و اینجور چیزا را بیاره ... همه ی اینا مشکوکه بیخودی دارن برای پرسپولیس جو سازی میکنن تا قهرمان نشه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)