تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 208 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

البته شما که میخوای Omnia II بخری میتونی HTC HD هم بخری من HD رو ترجیح دادم چون HTC حسابی تو پاکت ساختن حرفه ای شده و Touch FLO خودش یکی از دلایل این حرفمه ....من که زیاد با قیافه ی امنیا2 حال نکردم نه قیافه ی خودش نه اون دکمه هایه بزرگش نه اینترفیس CUBE که اصلا به پای تاچ فلو نمیرسه...HTC HD رو میتونی 530 گیر بیاری...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

سلام به همگی
    لطفا یه راهنمایی کنید:
    این HTC Touch 3g چیا نداره که بعد خریدن ممکنه تو یه گوشی دیگه ببینم ،پشیمون بشم که چرا اونو نخریدم؟(این از اون سوالایی هست که مشکل جای دیگه گیرتون بیادها،کامل جواب بدین!)
    Last edited by hirondelle; 04-04-2010 at 11:46.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام به همگی
    لطفا یه راهنمایی کنید:
    این HTC Touch 3g چیا نداره که بعد خریدن ممکنه تو یه گوشی دیگه ببینم ،پشیمون بشم که چرا اونو نخریدم؟(این از اون سوالایی هست که مشکل جای دیگه گیرتون
    شما با 260 تومن میتونی امنیا لایت بگیری :

رمش 256 مگ و رامش 512 مگ هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با سلام بين دو گوشي HTC HEREO و HTC TOUCH 2 مردد موندم..اين طور كه در كلوپ HEREO خوندم مثل اينكه مشكلات زياد داره..ولي خيلي چشممو گرفته!!حالا كسي ميتونه كمك كنه كدام را انتخاب كنم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من میخواستم یه گوشی ویندوز موبایل که از لحاظ رابط کاربری و برنامه خوری خوب باشه، سرعت کاریشم خوب باشه و کیفیت صفحه و دوربین برام اولویت بعدیه، قیمتشم حدود 500 باشه، چه گوشیی پشنهاد میدین؟
    خودم بین omnia2 و diamond2 شک دارم، یه عده میگن htc متخصص گوشیهای پاکته یه عده هم میگن omnia2 خوب از آب در اومده حالا موندم چکار کنم
    البته touch hd هم هست که گرونتره

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر بین امنیا 2 موندی و دایموند 2 ... تقریبا در تمامی قسمتها امنیا 2 بهتره ... سرعت .. صفحه نمایش .. دوربین ... و ...

حالا دیگه خودت میدونی میخوای به حرف دیگران گوشی کنی یا نه ..نظر من اینه که Htc فقط ویندوز میزنه ..ولی سامسونگ همه چ میزنه و ویندوز هم میزده ...به یه باره ویندوز نمیزنه که بگیم تجربش کمه یا متخصصش نیست ... و چون در قسمتهای دیگه هم تجربه داشته تونسته از تجربه هاش در این زمینه استفاده بیشتری کنه و تخصصش تو این زمینه بیشتر از Htc هستش ... بابت همینم هست که تونسته بهتر عمل کنه ..

کیفیت اتفاقی نیست دوست عزیز ! ... برند معروف کم نداریم ! چرا بقیه اتفاقی یا از رو بی تجربگی ویندوز موبایلی نمیزنن که بتونه رقابت کنه ؟
    Last edited by pulp_152; 05-04-2010 at 18:01.

7. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

موافقم. بسیاری از قطعات مهم پی پی سی ها از جمله سی پی یو ها از قدیم الایام ساخته سامسونگ بوده اند.
    اصلا" جای شک نداره. توی این قیمت فقط Omina II
    اگه واقعا" اصرار داری HTC بگیری به نظر من Touch HD بگیر.

9. این کاربر از mehr1095 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقایون اساتید بین ایفون 3g8 گیگ و htc h2 به نظرتون کدوم بهترن ؟ یا حتا iphone 3gs . ممنون از راهنمایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقایون اساتید بین ایفون 3g8 گیگ و htc h2 به نظرتون کدوم بهترن ؟ یا حتا iphone 3gs . ممنون از راهنمایی
    دوست عزیز من تعجب میکنم شما چرا HD2زو با آیفون وحتی 3GS مقایسه میکنید.من HD2 دارم و نه تنها من بلکه هر کسی که این گوشی گرفته گفتن دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن و گوشی های دیگه رو ریز میبینن.از خریدن این گوشی یه قرون تو جیب من نمیره ولی واقعا" نو هیچ زمینه ای هیچ گ.شی به گرد پایHD2 نمیرسه.چه LCD بزرگ و با کیفیتش که فیلم دیدن توش اساسی حال میده.چه سرعت پردازندش که جای گفتن نداره _چه چیپ گرافیکش که تصاویر کعرکه نشون میده_چه عکاسی و فیلمبرداریش که فوق العادست.چه رابط کاربری سنس که رابط کاربری آیفون تو جیبش میزاره.و اگه رابط کاربری آیفون دوست داشته باشی میتئنی تبدیل به اون حالت کنی.کلا" ویندوز موبایل واسه هر کاری به نرم تفزار داره و اتعطاف پذیری بالایی داره.آیفون فقط به درد بازی میخوره که با توجه به قیمتش و این که PSP در ضمینه بازی قویتره پس خریدن PSP به صرفست.
    امیدوارم جوابتون گرفته باشین و زیاد به حرف دیگران گوش نکنید.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز من تعجب میکنم شما چرا HD2زو با آیفون وحتی 3GS مقایسه میکنید.من HD2 دارم و نه تنها من بلکه هر کسی که این گوشی گرفته گفتن دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن و گوشی های دیگه رو ریز میبینن.از خریدن این گوشی یه قرون تو جیب من نمیره ولی واقعا" نو هیچ زمینه ای هیچ گ.شی به گرد پایHD2 نمیرسه.چه LCD بزرگ و با کیفیتش که فیلم دیدن توش اساسی حال میده.چه سرعت پردازندش که جای گفتن نداره _چه چیپ گرافیکش که تصاویر کعرکه نشون میده_چه عکاسی و فیلمبرداریش که فوق العادست.چه رابط کاربری سنس که رابط کاربری آیفون تو جیبش میزاره.و اگه رابط کاربری آیفون دوست داشته باشی میتئنی تبدیل به اون حالت کنی.کلا" ویندوز موبایل واسه هر کاری به نرم تفزار داره و اتعطاف پذیری بالایی داره.آیفون فقط به درد بازی میخوره که با توجه به قیمتش و این که PSP در ضمینه بازی قویتره پس خریدن PSP به صرفست.
    امیدوارم جوابتون گرفته باشین و زیاد به حرف دیگران گوش نکنید.

از مبالغه لطفا پرهیز کنید ...این موردی که عرض کردید در مورد دوستانی که با 3gs هم کار کردن رخ داده عنوان میکردن که دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن !

تو بزرگی ال سی دی بله ولی تو کیفیت ایفون یه سر و گردن از htc hd2 بالاتره

سرعت پردازنده درسته بالاست اما بدلیل سیستم عامل خوب مک این سرعت دیده نمیشه حداقل ...

چیپ گرافیکی از 3gs ضعیفتره و بازی درست حسابی هم روی htc hd 2 نداریم ... از این نظر اصلا قابل مقایسه نیستن

رابط کاربری سلیقه ای هستش

و اینکه نرم افزارهای ایفون بهتر از وین موبایل هستن و البته قویتر .! ...

اما در نهایت 3gs قیمت بالایی داره و امکاناتش بر پایه کانکت شدن هستش که در ایران متاسفانه بدلیل سرعت پایین نت و نبود gprs قوی و 3g شما نمیتونید از حداکثر امکانات ایفون استفاده لازم رو ببرید ...
    Last edited by pulp_152; 06-04-2010 at 01:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •