تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 356 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

سلام و 100 سلام

درود و هزاران درود خدمت همه بروبچه های گل

اول بگم خسته نباشید به همه دوستای گلم

در مورد 4شنبه سوری ما یه قرار با یچه های گل داشتیم البته برای کسایی که نیمدن هم به تعدادشون موشک سوتی هوا کردیم!!!

اریوش که شیرینی رو پیچوند!!!

جمشید هم اخر شب با دربست رفت خونه نمیدونم هنوز رسیده یا نه که پستی نداده

اقا محمد هم خدا روشکر دیدیم.کسی برخلاف نوشته هاش.با ادب متین و....

خلاصه جای همه خالی.

راستش ما با سهیل از قبل برنامه ریخته بودیم که:
    1ماشین ردیف کنیم من تیون کنم سهیل راننده بندازیم پیست کلاس ازاد بترکونیم که موافقت شد.

2-سهیل یه مکمل خوف داشت برای افزایش شتاب قراره با همکاری سازمان پتروشیمی به طور انبوه ازش تولید کنیم

در مورد سوال ها هم دوستان زحمت کشیدن و گفتن ما هم استفاده کردیم

یه خبر کره دارم:

نوریانی میخواد تو تهران پیست بزنه !!!! برید حالش رو ببرید به گفته بعضی ها 3سال دیگه یکی از مراکز گراندپری تهرانه دیگه نمیگم تو خماریش بمونید!!!!

خلاصه همگی موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

ارش جان راستش من نتونستم چیزی پیدا کنم

شرمنده

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

قرشاد جان در مورد 405:

ما موتور رو وارد و نصب کردیم

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز

بدون مقدمه شروع ميکنم چون عجله دارم. 4 شنبه سوري خيلي خوش گذشت جاي خيلي از عزيزان خالي بود. متين و محمدم زيارت کرديم.

حميد جان من اونشب به موقع رسيرم خونه فقط اين چند روز درگير کارهايي بودم نتونستم پست بدم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پژوهاي فسفري رنگ به ناوگان تاكسيراني پيوست

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: خودرو

مدير عامل سازمان تاكسيراني كشور از ورود 30 هزار دستگاه تاكسي جديد تا خردادماه سال 86 در قالب افزايش ناوگان حمل و نقل شهري خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) جواد صادقي مجد در مراسم تحويل 500 دستگاه خودرو پژو 405 به ناوگان تاكسيراني با بيان اين مطلب افزود: تعداد 16 هزار و 165 نفر متقاضي خريد تاكسي‌هاي فسفري پژو 405، روآ، سمند اي ال تاكنون ثبت نام كرده‌اند.

وي تصريح كرد: ايران خودرو حدود دو هزار و 300 دستگاه سمند در راستاي اجراي مذكور تحويل ناوگان تاكسيراني داده است.

مدير عامل سازمان تاكسيراني كشور خاطر نشان كرد: تعداد 35 هزار دستگاه تاكسي فرسوده در كشور شناسايي شده است كه مقرر شد تا پايان سال جاري تعداد 20 هزار دستگاه تاكسي فرسوده با محصولات خودروسازان داخلي به ويژه گروه صنعتي ايران خودرو جايگزين شود.

وي با ابراز خرسندي از تعامل ايران خودرو با سازمان تاكسيراني گفت: سمند بهترين گزينه براي نوسازي ناوگان حمل و نقل شهري است و تاكسيرانان مبلغان كيفيت محصولات ايران خودرو هستند.

صادقي مجد مهمترين مزيت خودروي سمند را نسبت به توليدات خودروسازان خارجي جهت استفاده در ناوگان تاكسيراني هزينه‌ي تعمير و نگهداري پايين، قيمت و خدمات پس از فروش مناسب، متناسب بودن با شرايط اقليمي كشور دانست.

بر اساس اين گزارش تاكسي‌هاي فسفري رنگ براي ساختن تهران سبز انتخاب شده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اجراي طرح امداد نوروزي ايران خودرو از فردا آغاز مي‌شود

خبرگزاري فارس: مديرعامل امداد خودرو ايران گفت: اجراي طرح امداد نوروزي ايران خودرو از روز چهارشنبه 24 اسفند ماه آغاز مي‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس محمد جواد طلا در مراسم افتتاح طرح امداد نوروزي سال 86 گفت: امداد ايران خودرو دو وظيفه امداد‌رساني به تمامي خودروهاي سواري با اولويت محصولات ايران خودرو و ارايه خدمات كارت طلايي به خودروهاي سمند و پژو پارس را بر عهده دارد.
    وي گفت: تلفن‌هاي امداد ايران خودرو با شماره 09644 در تمامي كشور پاسخگو است، همچنين تلفن 021086612121 نيز براي ارايه خدمات به متقاضيان امداد خودرو پيش‌بيني شده است.
    طلا دامنه فعاليت‌هاي امداد خودرو را استانهاي اصفهان با پوشش چهارمحال و بختياري و يزد، اهواز با پوشش خوزستان و ايلام، تبريز با پوشش آذربايجان شرقي، غربي و اردبيل، تهران با پوشش سمنان، قزوين، قم، زنجان و مركزي، رشت با پوشش گيلان، غرب استان مازندران تا نونشهر، ساري با پوشش شرق مازندران از نوشهر تا استان گلستان، شيراز با پوشش استانهاي فارس، كهكيلويه و بوير احمد، بوشهر، هرمزگان، كرمان با پوشش سيستان و بلوچستان، هرمزگان و شهر يافت، مشهد با پوشش خراسان شمالي، رضوي و جنوبي و همدان با پوشش كردستان، كرمانشاه و لرستان ذكر كرد.
    وي تعداد اكيپ‌هاي ثابت امداد خودرو را 117 و تعداد اكيپ‌هاي سيار را 577 مورد ذكر كرد و افزود: ساعت كار اكيپ‌هاي سيار 30/7 الي 21 بوده و اكيپ‌هاي ثابت شبانه‌روزي فعاليت خواهند داشت.
    طلا تصريح كرد: هزينه اياب و ذهاب اكيپ‌هاي امداد خودرو براي محصولات ايران خودرو مجاني و براي محصولات غير ايران خودرو با 50 درصد تخفيف خواهد بود.
    وي همچنين گفت: امداد خودرو ايران با همكاري پليس راه و هلال احمر به قرعه كشي ميان دارندگان خودرو‌هايي كه مرتكب هيج تخلفي نشوند به عنوان دوستداران نظم اجتماعي پرداخته و به هزار و 100 نفر كارتهاي رايگان براي استفاده از ده نوع خدمات را ارايه خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ایران خودرو باید 2 تا 3 درصد بازار جهانی خودرو را به خود اختصاص دهد

شرکت ایران خودرو تا سال 1390 باید 2 تا 3 درصد بازار جهانی خودرو را به خود اختصاص دهد.

به گزارش خبرنگارمهر، مدیرعامل ایران خودرو درجمع خبرنگاران با اشاره به این که سال 85 سال پرچالشی بود، گفت: در سال 86 حجم و خدمات گروه صنعتی ایران خودرو افزایش خواهد یافت.

منوچهرمنطقی به چشم انداز10 ساله ایران خودرو ( از سال 81 تا 90 ) اشاره کرد و افزود: براساس این استراتژی، ایران خودرو در این مدت باید به بزرگترین و موفق ترین شرکت در کلاس جهانی تبدیل شود و همچنین 2 تا 3 درصد سهم جهانی را به خود اختصاص دهد.

وی تصریح کرد: برای پیاده سازی استراتژی ایران خودرو سه خرد استراتژیک ، کیفی و مالی تعریف شد که در زمینه خرد مالی باید بر روی تمام پارامترهای قیمتی کارکنیم تا بتوان محصولی قابل عرضه به بازار ارائه داد.

مدیرعامل ایران خودرو راه اندازی سایت های خارجی برای تولید سمند، طراحی و تولید موتورملی، افتتاح خط تولید تندر90 ، افتتاح سالن مدرن پیش رنگ، افزایش شاخص های کیفی، توسعه صنعت قطعه سازی و کاهش ارزبری را از جمله دستاوردهای این شرکت در سال 85 برشمرد.

وی درخصوص راه اندازی سایت های خارجی ادامه داد: کاهش قیمت و تولید براساس برند ملی از مزیت های راه اندازی سایت های خارجی است.

منطقی با بیان اینکه ظرفیت تولید ایران خودرو تا پایان سال 86 به 120 هزار دستگاه خواهد رسید، تصریح کرد: میزان صادرات این شرکت امسال به 22 هزار دستگاه به ارزش 300 میلیون دلار خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: میزان صادرات در سال 86 بر روی 100 هزاردستگاه هدف‌گذاری شده است.

مدیرعامل ایران خودروگفت: تا سال 2015 حجم صادرات قطعات خودرو جهان به 2650 میلیارد دلار می رسد که ما باید به یک درصد از این میزان صادرات یعنی 10 میلیارد دلاردست یابیم.

مدیرعامل امداد خودرو ایران نیز در مراسم افتتاح طرح امداد نوروزی سال 86 افزود: طرح نوروزی امداد خودرو از فردا 24 اسفند ماه جاری آغاز و تا پایان 14فروردین ماه سال 86 ادامه خواهد داشت.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

به به اقا حمید و جمشید هم اومدن تاپیک جون گرفت اما جای سهیل خالیه.
    اقا حمید اون عکسای ماشیناتون رو تقریبا تو چه ماهی گذاشتی من بگردم گیر بیارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

سلام به همه

این جمشید انگار دوباره جاسوسش زنده شد!!!!

فرشاد جان کدوم ماشین رو میگی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض دوستان سلام عرض کردیم:

سلام به همه ی برو بکس.

اقایون دلم براتون تنگ شده برا همتون ( خدایی راست میگم)

از حمید و .. تا فرشاد و سایر دوستان که به یادمون هستند
    اقایون اینجا سرعت اینترنت چون خیلی ÷ایینه اعصاب ادم بهم میریزه برا یه پست دادن

دوستان من از امشب باهاتونم .

یه خبر دارم . اگه خدا بخواد از چند وقت دیگه داریم با حمیدشون یه کاری میکنیم . امید وارم جواب بده و اینکه میخوام از چند روز به بعد شمار و در جریان جدید ترین تغییرات مقررات رانندگی قرار بدم و اینکه به سوال همه در مورد مقررات راهنمایی وایین نامه جواب داده میشه .

اخه یکی رو گیر اوردیم خیلی باحاله.قبول کرده کسی سوالی داشت جواب بده .
    طرف رییس راهنمایی استان گلستانه .

حمید میشناسش

اگه سوال بود بفرمایید

شب خوش

یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •