باید عکستو با برنامه
theme diy
به تم تبدیل کنی انوقت می تونی فول اسکرین عکس رو داشته باشی
باید عکستو با برنامه
theme diy
به تم تبدیل کنی انوقت می تونی فول اسکرین عکس رو داشته باشی
ممنون از راهنمایی تون. بعد که نقشه ها رو دانلود کردم همین طوری بریزم توی گوشیم؟
سلام من امروز یدونه خریدم اما هرچی تو سایتسریالشو میزنم میگه در دیتابیس نیستش حالا من از کجا متوجه شم که اصل یا نه البته روش نوشته فلاند و کیتش هم سبز تیره است اما احساس می کنم یکم گیجه چون خودم قبلا سونی اریکسون داشتم اصلا اینطوری گیج نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بچه ها گفتن که تو اس ام اس چینی ها 10 ثانیه طول میکشه تا تایپ می شه اما مال من اینطوری نیست و سریع تایپ می شه
اکگه سایت دیگه ای برای چک کردن سریال هست لطفاً معرفی کنید
قیمت خرید امروز 26 اردیبهشت : 3000 تومن مدل موزیکال پاساژ علاءالدین
راستی یه سئوال دیگه از بچه های خوب پی سی ورلد
این که من برنامه های جاوایی که در کا 800 داشتم رو روی ان 73 نصب کردم اما زمان بالا آمدن برنامه ها نسبت به کا 800 خیلی بیشتر است مثلا اگه یه برنامه تو کا 800 در 5 ثانیه میباد بالا همون برنامه در ان 73 در 30 ثانیه می یاد بالا
یه راهنمایی بکنید بگید گوشی من مشکل داره ؟ یا اصولا همین جوریه و من دارم جوش بیخودی میزنم
از همه دوستان و متخصصان میخوام زودتر جواب بدهند و خانواده را از نگرانی در بیاورند...........
درکل روی گوشی های سیمبین دار برنامه ها و بازی های جاوا زمان بیشتری طول میکشه تا اجرا بشن نسبت به گوشی های جاوا
کا800 هم که جاواس زودتر اجرا میکنه
مشکلی نیست
نگران نباش
ولی 30 ثانیه اصلا منطقی نیست دوست
من
وقتی اون برنامه رو باز کردی برنامه های دیگه رو ببند
تا روم گوشی خالی باشه واسه اجرای سریعتر برنامه ات
خیلی ممنون salarnight و ali racer که راهنمایی کردید
دوست من نقشه ی ایران به علت تحریم
توسایت نوکیا نیست...
مگه از نقشه گارمین استفاده کنین
یا از برنامه اسمارت جی پی اس یا...
منظورم نقشه ایران نبود. در کل وقتی نقشه ها رو گرفتم باید همین طور بریزم توی گوشیم یا باید نصبشون کرد؟
این برنامه هایی رو که گفتید از کجا می شه گیر اورد؟ جایی سراغ دارید؟
سلام دوستان
یک سوال دارم ازتون
گوشی دوستم ان 73 موزیکه .
وقتی روشن خاموش میکنه گوشی رو دوباره ازش تاریخ و ساعت رو میخواد که تنظیم کنه . یعنی وقتی گوشی رو روشن می کنه یه پیغام میاد که ساعت و تاریخ رو میپرسه و ساعت و تاریخ قبلی می پره
حالا از شما می خوام بپرسم که راهی نداره که این درست شه ؟ مربوط به تنظیماتشه ؟ کدوم قسمتشه و باید چکار کنیم ؟
لطفا اگه میشه سریعتر جواب منو بدید دوستان گلم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)