تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 178 از 242 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

12

با تشکر از arash66.
    من میدونم پاکت پی سی نیست .منظورم قابلیت هاش است که در حد پاکت پی سی هستش .
    من اهل اهنگم زیاد نیستم . بیشتر با برنامه های موبایل حال میکنم .ایا نصبه برنامه لینوکس راحته ( منظورم اینه است که خیلی سخت نیست . در حد معموله یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
    در ضمن یک خواهش کوچیک از مسئولین این بخش داشتم.
    اگه ممکنه فریمور کردن این گوشی رو تا حد توان از اول تا اخر در سایت قرار بدن.
    چون در سایت های مختلف برای موبایل نوکیا یاse اموزش به صورت PDF قرار دادن .

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

با تشکر از arash66.
    من میدونم پاکت پی سی نیست .منظورم قابلیت هاش است که در حد پاکت پی سی هستش .
    من اهل اهنگم زیاد نیستم . بیشتر با برنامه های موبایل حال میکنم .ایا نصبه برنامه لینوکس راحته ( منظورم اینه است که خیلی سخت نیست . در حد معموله یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
    در ضمن یک خواهش کوچیک از مسئولین این بخش داشتم.
    اگه ممکنه فریمور کردن این گوشی رو تا حد توان از اول تا اخر در سایت قرار بدن.
    چون در سایت های مختلف برای موبایل نوکیا یاse اموزش به صورت PDF قرار دادن .

لینوکس چندان برنامه زیادی برای این گوشی نداره فکر نکن مثا سیمبین برنامه داره..همون جاوا رو باید باهاش حال کنی...تازه جاوایی که نیاز به دکمه نداشته باشه....به نظر من برای فلش برو موبایلستان.....
    فارسی هم نشون نمیده ... دوربینشم خوب نیست ... شایدم مال من خوب نیست برای اینکه دوستان ناراحت نشن
    در عوض
    شیکه....فینگر تاچه.... سرعتش خیلی بالاست...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه سوال دارم من تم با پسوند pksn دارم .حالا می خوام یه تم جدید بریزم .ایا باید تم قبلیمو uninstall یا میشه روی همون قبلی نصب کرد؟ اگر باید uninstal کرد با چه نرم افزاری ؟اگه میشه برام اپلود کنید. اگر لطف کنید ادرس دانلود نرم افزار logon.off رو برام بنوسید ممنون میشم.البته rapidshare نباشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینجا همه خوابند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام .
    من تم ویستا با پسوند pksn ریختم روی گوشیم .خیلی تم زیباییه .ولی به علت سفید بودن رنگ نوشته ها نمیشه نوشته ها رو خوند .یکی منو راهنمایی کنه چطوری رنگ فونت رو مثلا مشکی کنم .ممنون میشم اگه منو کامل راهنمایی کنید چون زیاد در این زمینه اطلاعات ندارم

داره خودمونی میشه sadegh1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

بابا این چه وضعیه یه عده از دوستان که تازه این گوشی رو گرفتن و از چم و خم این گوشی سر در نمیارن دارن طز نظری میدن فلانه دوربین این گوشی چیه شما هنوز اندر خم یه کوچه اید اونوقت رفتید a1200 گرفتید؟
    دوست عزیز نمیدونه قابلین نمایش سلولی چیه با gprs اشتبه گرفته هیشکیم گوشزد نمیکنه که این مربوط به تنظیمات اس ام اس میشه همه ام نظرات مختلف میدم با گوشیه 20000 تومنی مقایسه میکنن سطح انتظارات و درک از گوشی رو ببینید فرق gprs و info service رو نمیدونن میرن همچین گوشی میگیرن به جای بحث در مورد برنامه امکانات و کارایی که میشه با این گوشی کرد بحث بچه گانه یه سری افراد کوته فکر که درگیر اینن که دوربین من بهتره رژ لب من بهتره هستن واقعا که
    سلام به تمام a1200 داران عزیز ببخشید من مدتی نبودم.
    دوست عزیز مطلب شما برام جالب بود اما یه دلخوری ازت دارم:اگه بخوایی بدونی به اینجا میگن تاپیک A1200 از حرفه ای ترین آدما که شما باشی گرفته تا آماتور ترینشون که شاید من باشم. ولی دلیل نمیشه بیایی و هرکس رو به مسخره بگیری شما اگه خودت چیزی سرت میشه میتونی این جا پست بزنیو بچه ها رو راهنمایی کنی نه اینکه یه مطلبی رو بنویسی که دیگه کسی جرات سوال پرسیدنم نداشته باشه یا اینکه جرات جواب دادن به بعضی از سوالات رو هم نداشته باشه.
    بهتره به جای اظهار نظر راجع به نوشته های دیگران خودتم آستینی بالا بزنیو یه حالی به تاپیک بدی.من خودم هم تو این تاپیک هم تو تاپیک جی اس ام فروم تا اونجا که بتونم بچه ها رو راهنمایی میکنم از کسی هم خورده نمیگیرم بهتره شما هم همین کارو بکنی. ممنون صادق

داره خودمونی میشه sadegh1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

من نیازی به ثابت کردن توانایی خودم به شما ندارم همین که او ن کیبورد فارسی که چند صفحه قبل گذاشته شده رو من به فارسی برش گردوندم که دارید استفادش رو می کنید حالا شما ادیبان و با فرهنگان بشینید از جمع و محفل غنی از دانشتون فیض ببرید چرت ترین فرومی که دیدم همین فروم بوده تا حالا یا این یوزرای از دماق فیل افتاده و پر از افاده یه اده دور هم جمع شدن هم دیگرو تحویل میگیرن فکر کردن چه خبره هر کی تو بیروت هر پخیه اینجا میاد با کلاس میشه برا ما یارو بیرون را رفتنشم بلد نیست اینجا گوز گوز میکنه
    حالا خوبه من اون کیبورد رو با ذکر نام منبع گذاشتم اگه همونم بدون نام منبع میذاشتم که صد تا دیگه طلب کار میشدی.بعدم اگه بخوایی بدونی تا حالا تو این تاپیک مطالب آموزنده ای هم بوده هنوزم که هنوزه تعداد بیشتری از افراد دارن از این تاپیک استفاده میکنن. بهتره شما یه کم از غرورت رو کم کنی و چیزایی که بلدی رو یاد دیگران بدی نه اینکه بشینی از معلومات خودت واسه دیگران کلاس بذاری........
    من بازم از شما معذرت میخوام اگه بد صحبت کردم ولی هر کسی تو این تاپیک یا هر جای دیگه واسه خودش شخصیت داره که شما اومدیو شخصیت همه رو به بازی میگیری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من يه A1200خريدم و از اين گوشي كاملا راضي ام اما راه حلي براي فارسي كردن آن هنوز وجود نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فعلا فقط فارسی رو از چپ به راست می خونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیز خودت خوبه تو اون پست گفتی این برنامه رو sambol ساخته نگفتی دقت کن بعدشم نه من عقده دارم نه شما من وقتی این جور بحث های بچه گانه رو می بینم اعصابم خورد میشه الانم برا حسن نیت برید به لینک زیر من این برنامه رو بعد از 2 روز سرو کله رفتن تونستم درست کنم و طرز کارش رو بفهمم
    برا نمایش عکس caller id به صورت فول اسکرین مثل گئ
    وشی های سیمبین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •