خب شما تقريبا تعداد سطرهايي كه توي يه صفحه بااحتساب اون جدول پايين و بالا ميشه درج بشه رو حساب كنيد
بعد با همون برنامه اي كه دادم بهش بگيد كه اونو تكرار كنه
خب شما تقريبا تعداد سطرهايي كه توي يه صفحه بااحتساب اون جدول پايين و بالا ميشه درج بشه رو حساب كنيد
بعد با همون برنامه اي كه دادم بهش بگيد كه اونو تكرار كنه
حستجو كنيد در همين تاپيك
سلام
دوست عزيز بجاي تكرار بيهوده سوال كه منجر به حذف پست تون ميشه در همين تاپيك جستجو كنيد تا جواب تون رو پيدا كنيد
در نسخه 2003 روي همون اعدادي كه ميخواي فارسي بشن كليك راست كنيد و format axis رو بزنيد و يه فونت فارسي رو انتخاب كنيد
با تشکر ولی من با 2007 کار می کنم تو 2007 ظاهرا نمیشه.
البته من از control panel زبان فارسی از Regional and Language انتخاب کردم تمام اعداد از جمله اعداد نمودار فارسی شدن.
ولی من منظورم یه چیزبی مثل گزینه contrx تو word هست ، یعنی هر زبانی انتخاب کنی اعداد به اون زبان تایپ بشن ...
بله
منم در آفيس 2007 چك كردم و متاسفانه در اين مورد اشكال وجود داره
و جالبتر اينكه براي من حتي نميشه title فارسي تايپ كرد چه اينكه حالا بخوايم فونتش رو تغيير بديم و ...
خود من اينجور كارا رو كه گير ميكنم رجوع ميكنم به 2003 و اشكالات نهايي رو برطرف ميكنم
موفق باشيد
شما ميتوني براي اينكار در يه ستون يه سري عدد بعنوان داده انتخاب كني و در ستون ديگه معادل اون اعداد رو براش فرمول بنويسي
و بعد از نمودارهاي نوع scatter استفاده كني
هر چي بازه اعدادي كه استفاده ميكني بجاي x به هم نزديكتر باشه در ستون بعدي مقدار y بازه اش نزديكتر ميشه به حقيقت
چون نمودار بر اساس اين دو درست شده و توسط خط به هم وصل ميشه
ممنون وردیست جان ولی این کار که خیلی ....!!!
راه بهتری نداره ؟!
یعنی نمی شه فرمولو نوشت بعد برامون بکشه!!؟
آخه این جوری چند تا مشکل داره ! اولیش اینه که تو یه بازه محدود می کشه!
بعد اگه توی جای ایکس ها هم به ترتیب ننویسیم نمودار دری وری می شه!!!
کلا این راه مناسبی برای این کار به نظر نمی رسه!
نه؟!
راهی نداره؟
ممنون
نه دوست عزيز
همين راه هم در اكسل غنيمته
چون اكسل براي اينكار طراحي نشده
براي كاري كه شما ميخواي بايد از SPSS استفاده كني
سلام
هنگامی که با اکسل 2007 نمودار می کشم محور افقی به جای اینکه از چپ به راست باشد از راست به چپ است .
برا رفع این مشکل چه کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)