تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 312 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یکی این جا نیست جواب ما را بده...
    چند تا سوال دارم...
    جن چیست
    ارواح سرگران چی هستند
    آیا با متافیزیک مثلا یک جور می شود سوال های یک امتحان را گیر آورد
    چرا احضار کردن ارواح بده
    دوست عزیز می توانید در این باره کتاب مطالعه بکنید چون در مورد تک تک مواردی که بیان کردید نظرهای گوناگونی وجود دارد در ضمن سعی نکنید جن احضار کنید چون اواقب خوبی به دنبال نخواهد داشت.
    مگر اینکه به مراتب بالای برسید که این پرده توسط خدا از جلوی چشمتان کنار برود که ان وقت برای شما بهتر است تا اینکه خود دست به کاری بزنید.
    اگر بهخاطر گیر اوردن سوالات امتحان می خواهید به دنبال ماورا باشید بهتر است اصلا وارد ماورا نشوید ماورا یعنی دل کندن از دنیا اون وقت شما توی ماورا می خواهید به نفع دنیاتون کار کنید
    Last edited by deer; 28-12-2007 at 14:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonata20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

ارواح سرگران چی هستند
    روح هایی که به خاک سپرده نشدند.
    چرا احضار کردن ارواح بده
    به خاطر اینکه مثل من روی اعصاب وزندگیتون تاثیر میزاره.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

برای چی مگر احضار روح چه مشکلی داره...

در ضمن می خواستم بدونم شما که جادوگری بلدید می توانید مثلا بدون کارت به اینترنت وصل بشید!!!
    احضار روح ربطی به جادوگری نداره!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

راستی من چندتا سوال هم ازsonata20 داشتم
    معلوم نیست چرا تا سوالام رو مینویسم سیستمم ریست میکنه
    میتونی سوالت رو بپرسی.
    شاید سوالات بر ضد ارواح باشه برای همین اوناکاری میکنن ریست بشه

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    استادم تمام تلاشش بر این بود که هر انچه می داند به من بگوید ولی من دوست دارم خودم همه چیز رو تجربه کنم و دوست دارم استادم من را راهنمایی بکند نه اینکه از انجام کاری باز دارد یا بگوید هر انچه من می گویم انجام بده . درست تجربه دارد و می خواد به نفع من کار کند ولی به نظر من نباید هیجان ماورا را از شاگرد بگیرن این جوری فقط استاد راضی نه شاگرد .

کسانی هم که ناراحت شدن فقط به خاطر همینه که من خودم می خواستم همه چیز را تجربه بکنم و به تک تک حرفها و گفته ها یشان برسم چون این کار رو دوست دارم و با تمام وجود انجام می دم

موفق باشید

سلام . حالت چطوره؟
    این طرز فکر شما زیاد خوب نیست ، شما برای پیشرفت در کاری اگر از یک استاد کمک بگیری خیلی زودتر به مقصودت میرسی . یه وقت میبینی یکی یه مسیری رو میره و همه خطرهاش رو به جون میخره ، زحمت میکشه و به جایی میرسه . خوب خیلی خوبه که من و شما از تجربیات او استفاده کنیم و خیلی از بلاهایی که سر اون اومده سر ما نیاد . وقتی شما دوست داری همه چیز رو خودت تجربه کنی ،دیر به نتیجه میرسی . استاد هم اگه اجازه انجام کاری رو به شما نمیده ،میدونه که به مشکل برمیخورید . هیجان هم وقتی بوجود میاد که شما راه رو درست بری نه خودسرانه عمل کنی . اونوقت بجای هیجان تا اخر عمرت باید حسرت بکشی . مثلا من خیلی دلم میخواست خودم با تمرینات چاکرای یک رو فعالش کنم . اما خداروشکر استاد خیلی زود بهم فهموند که دارم اشتباه میکنم ودیگه ادامه ندادم . خوب حالا من بیام بگم که من خودم باید همه چیز رو تجربه کنم؟ پس مرخصم دیگه . اشتباه نکن عزیزم.
    بابای .
    موید باشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

میتونی سوالت رو بپرسی.
    شاید سوالات بر ضد ارواح باشه برای همین اوناکاری میکنن ریست بشه
    1.شما مدیومید؟
    2.اونها با شما چطور صحبت میکنید؟(لحن صحبتشون و تن صداشون)
    3.این اتفاقات از کجا یا از کی شروع شد؟
    4.شما گفتید استاد دارید. این استاد شما در چه زمینه ای به شما کمک میکنه؟_(استاد چیه؟)
    5.شما به طور ارادی با ارواح در تماسید یا این امر به طور غیر ارادی برای شما اتفاق افتاده؟
    6.اگه به طور ارادیه....تو فامیلهای شما همچنین امری اتفاق افتاده بود؟

فعلاً بیشتر از این یادم نیست.
    ممنون میشم جواب سوالام رو بدید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

1.شما مدیومید؟
    2.اونها با شما چطور صحبت میکنید؟(لحن صحبتشون و تن صداشون)
    3.این اتفاقات از کجا یا از کی شروع شد؟
    4.شما گفتید استاد دارید. این استاد شما در چه زمینه ای به شما کمک میکنه؟_(استاد چیه؟)
    5.شما به طور ارادی با ارواح در تماسید یا این امر به طور غیر ارادی برای شما اتفاق افتاده؟
    6.اگه به طور ارادیه....تو فامیلهای شما همچنین امری اتفاق افتاده بود؟

فعلاً بیشتر از این یادم نیست.
    ممنون میشم جواب سوالام رو بدید.
    نه(وای اگه منظورتون از نظر ارواحیه ذهنی)-1
    تون صدا مثل اینکه داری باخودت فکر میکنی.-2
    بر اثر کنجکاوی توی یه فرومی رفتم که طریقه احضار ارواح رونوشته بود منم دوست داشتم ببینم چطوریه امتحان کردم و این اتفاق افتاد.-3
    منکی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟-4
    اولش به طور اردی ولی بعد که نخواستم دیگه اون روح سرگردون بیخیال ما نشد.-5
    داداشم انرژی کار میکنه مرحله 3 اونم با ارواح خوب یه مدتی تماس داشت(کتابت)ولی دیگه ولش کرد.و مشکلی براش پیش نیومد.-6
    اگه بخواین کامل براتون توضیح بدم زیاد میشه!ولی اگه خواستین میتونید شماره تماستون رو بدید تلفنی حضورتون بگم.
    Last edited by sonata20; 28-12-2007 at 22:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام
    استادم تمام تلاشش بر این بود که هر انچه می داند به من بگوید ولی من دوست دارم خودم همه چیز رو تجربه کنم و دوست دارم استادم من را راهنمایی بکند نه اینکه از انجام کاری باز دارد یا بگوید هر انچه من می گویم انجام بده . درست تجربه دارد و می خواد به نفع من کار کند ولی به نظر من نباید هیجان ماورا را از شاگرد بگیرن این جوری فقط استاد راضی نه شاگرد .

کسانی هم که ناراحت شدن فقط به خاطر همینه که من خودم می خواستم همه چیز را تجربه بکنم و به تک تک حرفها و گفته ها یشان برسم چون این کار رو دوست دارم و با تمام وجود انجام می دم

موفق باشید
    دیدی
    اینجا گفتی که استاد داری.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام

موفق باشید
    دیدی
    اینجا گفتی که استاد داری.
    شماره تلفن که فعلاً نه
    ID من تو یاهو Ramin.badboy یه خوش حال میشم با هم بچتیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

جالبه...
    یک بنده خدایی اومده بود می گفت من به متافیزیک علاقه مندم ولی هیچی در موردش نمی دونم!!!
    متافیزیک دامنه بسیار بزرگی داره و ارواح فقط جزئی از اونو تشکیل میدن متاسفانه در ایران هیچ اهمیتی بهش داده نمیشه یعنی نه شما می تونید رشته متافیزیک برید و نه دانشجوی متافیزیک پیدا کنید ولی اساتیدی هستند که در دانشگاه های خارج کشور درس خوانده اند و بعضی ها هم اطلاعاتشان را توسط تحقیق و پرس و جو کسب کرده اند، بهرحال این تاپیک می تونه به تمام علاقه مندان به متافیزیک در این عرصه کمک کنه
    قابل توجه دوستانی که در زمینه جن گیری و رهایی از ارواح شرور به همنوعان خود کمک می کنند:
    فکر کنم اعدام اون جنگیر قمی درس عبرت خوبی برای هممون شده باشه بهتره اگه کسی می خواد خدمتی بکنه زیاد سروصدا بلند نکنه چون ممکنه به سرنوشت اون بیچاره دچار بشه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •