100 درصد باید انلاک بشه
ببین روی جعبه گوشی مارک خاصی نخورده مثل vodafone یا T-MOBILE
100 درصد باید انلاک بشه
ببین روی جعبه گوشی مارک خاصی نخورده مثل vodafone یا T-MOBILE
100 درصد باید انلاک بشه
ببین روی جعبه گوشی مارک خاصی نخورده مثل VODAFONE یا T-MOBILE
N95 هم داره جواد میشه فجیع... من که تو مدرسه خودمون 9 تا N95 دیدم. چون آوردن موبایل حرام اعلام شده(!) از بقیه خبری ندارم... خدا کنه که 8 گیگ زودتر بیاد وضعیت رو بهتر کنه. (مدرسه من: دبیرستان شهید مدنی تبریز...همون تیزهوشان خودمون!)
حتما اون 9 تا n95 چینی بودن >>!!!!<<احیانا
من نمی دونم شما چرا اینقدر اصرار دارین که N95 داره جوات میشه
شما یا میخاین یه troll را بیاندازین اونم از نوعه خز وجواد یا اینکه هدف زیاد کردن پست !
به نظر من کسی که فقط به جوات شدن یا نشدن این گوشی اهمیت میده خودش از اون گوشی هم جوات تره (اونم از نوع جوادیسم)
بابا این همه امکانات زیادو ناشناخته داره این گوشی حرف نمیزنین چسبیدین که خز شده
ول كنين اين حرفا رو
Last edited by 3DCLUB; 04-10-2007 at 23:38.
به نظر من البته کاملا نظر شخصی و نظرات دیگر قابل احترامه
اما
N95 با داشتن دوربین عالی زیبای کوچکی وزن کم و بسیاری از موارد دیگر که خود دوستان میداند
اگه جوات هم بشه باز خیلی ماهه خیلی
چرا...Orange.
در ضمن, وقتی سیمکارت میزارم میگه : Sim Not Valid.
بیبینید بعضی از گوشی ها لاک شدن واسه استفاده
از فقط یه سرور موبایل
مثل ایفون اپل
که فقط با سیم کارت یه اپراتور کار میکنه
راست میگه. البته من که تو ریویو ها داده بودم که اسم دو تا اپراتور رو نوشته بود...
در ضمن شما هایی که میگین جوات نیست برین بالای شهر... از هر 10 نفر 11 نفرشون دارن با N95 ور میرن! کشویی رو هم زدن بالا که نگن که چینی هست!!![]()
یکی از دوستان لطف کنه و فرق بین اپدیت قدیم N95 همونی که الان روی گوشیها ست هست رو با اپدیت جدید بگه ... ؟ میخوام ببینم ایا ارزش اپدیت داره یا نه ...؟ عمده فرقشون چیه ..؟
ممنون میشم
والا از شما چه پنهون که چندان فرق دندانگیری نمی کنه بجز به نظر من کمی افزایش حجم صدا و کمی بهبود عملکرد gps ولی در کل ارزش دانلود رو داره چون ممکن است تغییراتی بکنه که من و شمای کاربر متوجه اون نشیم ولی یک سری باگهای نرم افزاری رو از بین می بره .در ضمن اگر خواسته باشی اونو فارسی کنی می تونی همزمان با آپدیت و با تغییر کد محصول اونو فارسی هم بکنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)