درسته که ميگن تو پايتخت با wifi به اينترنت مجاني ميشه وصل شود؟
درسته که ميگن تو پايتخت با wifi به اينترنت مجاني ميشه وصل شود؟
بله می شه من خودم با لپ تاپ وصل شدم ولی پی اس پی یه مشکل داره اینم اینکه تو صفحه فارسی به جای کلمات علامت می زاره
Last edited by amirrasa kateb; 25-10-2007 at 20:19.
سلام . من تازه نيم ساعته از دانشگاه رسيدم خونمون . ماشاالله تو اين سه روز چقدر پست داديدا !!
آقا كسي ميدونه چيت بازي ها رو از كجا بايد دانلود كرد . خواهشا اگه كسي ميدونه بگه چون من تو بازي syphon filter logans shadow گير كردم .
پس با این وجود چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه . راستی بازی هم میشه ارسال کرد ؟ ممنون .
مهدی جان تو این مدت که پی اس پی خریدی باهاش حال کردی ؟ مشکلی برات پیش نیومده ؟ چون احتمالا همین یک شنبه منم برم بخرم . اگه اشتباه نکنم گفتی از دنیایه دمو خریدی نه ؟ امروز زنگ زدم گفت اسلیم 192 تومن ، خیلی حال کردم . لطف کن ریز قیمتی که برا پی اس پی دادی رو برام بنویس ( قیمت تک تک قطعاتی که خریدی ) . ممنون .
نصب كردن cwcheat زياد سخت نيست . من 1.9 رو گرفتم . محتويات فولدر ms_root رو ميريزي تو فولدر seplugins . بعد plugin ها رو از تو ريكاوري enable مي كني . بعد تو بازي select رو 3 ثانيه نگه مي داري يه منو مياد كه از توش مي توني cheat هاي مورد نظر رو فعال كني ( prince of persia 3 هنگ كرد ! ) هنوز نمي دونم چه جوري براي بازي هاي جديد آپديت ميشه ولي همه بازي هاي منو خودش شناخت . اگه درست كار نمي كنه شايد نسخه اي كه دانلود كردي خرابه مي خواي يكي ديگه دانلود كن .
سرور اصليش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش كه نمي دونم چرا خرابه !
یه بنده خدایی یه مطلبی رو اوایل این بند نوشته بود که کسی درست و حسابی جوابشو نداد:
صد در صد دوربین قابلیت چرخش 180 داره... نگاه کنید..با سلام
دوربین psp وقتی نصب میشه رو به ما قرار میگیره دقیقا مثل وب کم در کامپیو تر و چون از طریق کابل usb به psp متصل میشه فکر نکنم بتوانیم آن را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل کنیم چون کابل usb از یک طرف قابل وصل است آیا می شود کنسول را باز کنیم سپس پورت usb را که ( کابل usb دوربین به داخل آن می رود ) را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل نماییم تا دوربین را نیز بتوانیم پشتو رو وصل کنیم بابا به کی بگم این دوربین در حالتی که لنز آن
رو به ما است کاربردی نداره فقط در دو جا از آن می توانیم استفاده کنیم اولی به هنکام چت به عنوان وب کم ودوم هنگامی که بخواهیم از خودمان عکس بگیریم آقا این مساله برای من خیلی مهمه یه با مرام پیدا شه بگه چکار کنم
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره بي ام و جان خيلي باحاله . كلي حال داد . يعني از اون چيزي كه فكر ميكردم هم بهتر بوده بازي هايي هم كه بازي كردم رديف بودن يعني گرافيكه بالايي داره فكر نميكردم اينقدر باحال باشه .
ميگي اسليم 192 يعني تو اين دو هفته كه من خريدم اينقدر اومده پايين .!!
آخه من دو هفته پيش كه خريدم همه جا مشكي 220 بود من نقره ايي خريدم 225 تومن رم 2 گيگ 25 تومن و 10 تومن هم قاب ژله ايي و محافظ ال سي دي و بازي گرفتم شد 260 تومن . تا حالا هم كه مشكلي نداشته .
دستت درد نکنه ، آره به همین سرعت اومد پایین ، دیروز زنگ زدم گفت 192 تومن ، صبرم خوب چیزیه ها نه ؟ راستی با رمت مشکلی نداری ؟ یعنی اسلومیشن نمیشه یا نمیپره ؟ رو GTA امتحان کردی ؟ محافظ LCD رو چند خریدی ؟
بله درسته ، 180 درجه میچرخه .
راستی رفتم تو سایت CREATIV یه ear phone دیدم داده بیرون عجب سیستماتیک جون میده مال پی اس پی چه قدرم به هم میان . اگه کسی از قیمتش تو ایران با خبر شد حتما منم با خبر کنه و بگه که قیمتش چنده . ممنون .
اینم آدرس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bmwm3gtr; 26-10-2007 at 13:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)