دوستان من در بازي Condemend وقتی که داره نصب میشه میگه :
There is not enough space on your disk
در صورتی که 30 گیگ خالی داره !
دوستان من در بازي Condemend وقتی که داره نصب میشه میگه :
There is not enough space on your disk
در صورتی که 30 گیگ خالی داره !
محمد جان چه اروری میده ؟
بچه ها سلام من يه مشكلي در اجراي prince of persia warrior within دارم . جالبه من اين بازي رو با كارت 64 مگ بازي كردم ولي الان كارت 128 دارم وقتي بازي مي خواد اجرا بشه پيغام خطا مي ده و ميگه technical support رو چك كنيد !!!!!!!!! اين يعني چه
مشکل در Onimusha3نوشته شده توسط OMID
کارت من radeon 9200 se حالا راهی هست بشه بازی رو اجرا کرد
ممنون.
failing the creating direct3d device
آقا بازي من هم همان Marvel(TM) - Ultimate Alliance است كه وقتي بازي را اجرا مكن بازي اجرا مي شود وداخل بازي هم ميرود ولي صفحه مانيتور سياه مي شود وحتي موس ميآيد و صدايبازي ودمو ها ولي صفحه سياه است
سيستم من هم p4 كارت گرفيكم 128 ATI است و ram هم 512 است اگر جواب بدهيد ممنون ميشوم
به احتمال زياد باي فرمت درايو مورد نظر رو NTFS كنيد .نوشته شده توسط sgh5000
شما DirectX 9.C رو سيستم نصب كرديد؟مشکل در Onimusha3
کارت من radeon 9200 se حالا راهی هست بشه بازی رو اجرا کرد
ممنون.
failing the creating direct3d device
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي:آقا بازي من هم همان Marvel(TM) - Ultimate Alliance است كه وقتي بازي را اجرا مكن بازي اجرا مي شود وداخل بازي هم ميرود ولي صفحه مانيتور سياه مي شود وحتي موس ميآيد و صدايبازي ودمو ها ولي صفحه سياه است
سيستم من هم p4 كارت گرفيكم 128 ATI است و ram هم 512 است اگر جواب بدهيد ممنون ميشوم
در ضمن كارت گرافيك هايي كه Vertex Shader و Pixel Shader ورژن 3 رو ساپورت نكنند هم اين بازي رو نميتونند اجرا كنند.MARVEL(TM): ULTIMATE ALLIANCE MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 128MB video card and drivers*
Operating System: Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP 2000+ (1.6 GHz).
RAM: 512MB of RAM
Hard Drive Space: 8 GB minimum hard drive space (plus 400 MB for the Windows(R) swap file)
Sound Card: DirectX(R) 9.0c compatible true 16-bit sound card and drivers
DirectX(R) Version: 9.0c (Included)
DVD-ROM: 100% Windows(R) 2000/XP compatible 2X speed or better DVD-ROM drive and drivers
Controls: 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and drivers
Additionally Supported Peripherals: 100% Windows(R) 2000/XP compatible USB Gamepad
*Supported Chipsets for Windows(R) 2000/XP
All NVIDIA(R) GeForce(R) 7300 128MB and better chipsets
All ATI(R) Radeon(TM) X1300 128MB and better chipsets
*Important Note: Some 3D accelerator cards with the chipsets listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Marvel(TM): Ultimate Alliance. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX(R) 9.0c compatibility.
بابا يكي جواب ما رو بده ديگه![]()
![]()
فكر كنم تو يكي از سايتهاي كد تقلب بازيها عبارتa.l.disable رو ديده باشم كه مربوط به غير فعال كردن هوش مصنوعي كاراكتر هاي بازي است شما تو كنسول بازي عبارت a.l.enable رو تايپ كنيد ببينيد كار ميكنه يا نهنوشته شده توسط Morteza4SN
سلام
آقا من وقتی می خوام بازی کربن رو اجرا کنم میره داخل بازی و تا صفحه میاد میپره میره بیرون گرافیک وبازی ودایرکت ایکس رو هم دوباره نصب کردم شما نمیدونی مشکل چیه؟ سیستمم هم مشکلی نداره (gohost recon براش شوخیه!)
با تشکر خدافظ.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)