تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 616 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو سایت سازمان وظیفه عمومی نوشته
    تو قسمت سئولات رایج کاربران
    اعصابت رو خورد نکن
    چیزی نیست جظوری برو سازمان نظام وظیفه
    طبق گفته خود سایتشون فعلا غیبت نداری

.

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

بچه ها ببخشید این برادران بسیجی تحت چه شرایطی و چند ماه کسر خدمت میخورن ؟!
    به شرط نداشتم غیبیت من تا یک سال هم دیدم البته به شرطی که سرباز خود سپاه باشه
    تو ارتش هم تا 9 ملاه دیدم البته تو نیروی انتظامی کسر خدمت خیلی کمه چون مرتبا سرباز کم دارن
    بهترین جا برای استفاده از کسر خدمت همون سپاه هست

.

2. 2 کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض پلاتین

سلام
    3 سال پیش به علت تصادف در ساق پای راست بنده 33 سانت پلاتین گذاشتن آیا راهی هست که معاف کامل بشوم نه معاف از رزم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امروز نظام وظیفه بودم گفتن تا خرداد سال بعد برای ارسال دفترچه وقت دارم و غیبتی هم ندارم
    گفتم دوستان بدونن اگه مشکلی مث من داشتن الاف نشن

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز نظام وظیفه بودم گفتن تا خرداد سال بعد برای ارسال دفترچه وقت دارم و غیبتی هم ندارم
    گفتم دوستان بدونن اگه مشکلی مث من داشتن الاف نشن
    خدا را شکر
    خوشحالم کردی

.

6. این کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

راهنمایی کنیدواز تجارب خود بگویید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    3 سال پیش به علت تصادف در ساق پای راست بنده 33 سانت پلاتین گذاشتن آیا راهی هست که معاف کامل بشوم نه معاف از رزم؟

شما اقدام کنین انشاالله درست میشه . با نظام وظیفه شهرتون هم در تماس باشین
    Last edited by farshidshd; 12-07-2010 at 18:09.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید.
    سوال اول: پسری که یک برادر ناتنی دارد و برادر ازدواج کرده و جدا زندگی میکند و هیچ خرجی برای من و مادرم نمیکند.
    پدر و مادر طلاق گرفتن و من الان نزد مادرم زندگی میکنم و دانشجو هستم متولد 69.
    آیا معافیتی شامل حال من میشود؟؟؟
    با تشکر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من متولد نیمه اول 70 هستم مشمول میشم یا میتونم 1 سال دیگم کنکور بدم؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید.
    سوال اول: پسری که یک برادر ناتنی دارد و برادر ازدواج کرده و جدا زندگی میکند و هیچ خرجی برای من و مادرم نمیکند.
    پدر و مادر طلاق گرفتن و من الان نزد مادرم زندگی میکنم و دانشجو هستم متولد 69.
    آیا معافیتی شامل حال من میشود؟؟؟
    با تشکر...
    باید اقدام کنی ... استشهاد محلی بگیری ... بهترین راه اینه که اول بری نظام وظیفه شهرتون و بپرسی

دوستان من متولد نیمه اول 70 هستم مشمول میشم یا میتونم 1 سال دیگم کنکور بدم؟

بله مشمول هستن. اگه جایی تحصیل نمیکنین باید دفترچه رو بفرستین و در دروان خدمت میتونین کنکور بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

بچه ها اینارو ببینید :

شرایط‌ معافیت ‌دامادها و سربازان در حال خدمت

سردار موسی كمالی ، مدیر مشمولان ستاد كل نیروهای مسلح در گفتگویی اختصاصی به سوالات مختلف خبرنگار جام‌جم آنلاین در باره قانون جدید خدمت سربازی پاسخ داده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سه قسمت قبلی این مصاحبه به پاسخ سوالاتی در باره وضعیت معافیت افراد تحصیلكرده، شرایط معافیت بخاطر خدمت سه برادر ، نحوه كسر خدمت فرزندان خانواده های ایثارگر و معافیت دانشجویان اختصاص داشت.
    بخش پیش رو به وضعیت معافیت سربازان در حال خدمت می پردازد.
    اگر فرزند چهارم كه مشمول قانون جدید بخشودگی و معافیت از خدمت سربازی می‌شود، در حال گذراندن دوره سربازی باشد، باید چه كار كند؟

الان سریعاً باید ترخیص شود. یعنی ما به نیروهای مسلح ابلاغ كرده ایم كه نفر چهارم مراجعه كرده را باید سریعا ترخیص كنند.یكسری فرمهایی پیش بینی شده و به محض اینكه فرد كپی یا اصل كارت پایان خدمت برادرهایش را ارائه كند، ترخیص می شود.

در مورد صحت كارتهای پایان خدمت افراد استعلام هم می‌كنید؟
    بله. در خصوص صحت كارتهای پایان خدمت، استعلام صورت می‌گیرد چون بعضاً ممكن است افرادی باشند كه كارت پایان خدمتشان جعلی باشد.
    اگر 2 فرزند یك خانواده خدمت كرده باشند و نفر سوم در حین خدمت به دلایلی معافیت یا معافیت پزشكی گرفته، آیا برادر چهارم معاف می‌شود؟
    كسانی كه در زمان جنگ شش ماه و بعد از جنگ یك سال خدمت كرده اند، بعد به دلایلی از خدمت ترخیص شده اند، مثلا تصادفی كرده یا بیماری داشته و به هر دلیل ترخیص شده اند، چنین افرادی در شمول خدمت كرده محسوب می شوند و برادر آنان می تواند از این تسهیلات استفاده كند.
    2 فرزند یك خانواده خدمت كرده‌اند و فرزند سوم و چهارم 2 قلو هستند، كدامیك معاف و كدامیك باید به سربازی برود؟
    در اینجا پدر خانواده باید یكی را برای معاف شدن و یكی را برای خدمت رفتن انتخاب كند. در صورتی كه پدر زنده نباشد انتخاب با مادر یا ولی قانونی او است.
    اگر فرزند سوم و چهارم 2 قلو نبوده بلكه یك سال باهم فاصله سنی دارند، برادر سوم در حال گذراندن سربازی است، تكلیف برادر چهارم چه می‌شود ؟
    اگر 2 برادر خدمت كرده‌اند، برادر سوم هنوز خدمت سربازی اش را به پایان نرسانده باشد، 2 حالت دارد یا این برادر سوم متعهد است مثلاً متعهد خدمت به قوه قضاییه است، در اینجا اگر برادر سوم 2 سال تعهد خود را انجام داده، برادر چهارم معاف خواهد شد، اما اگر برادر سوم متعهد نبود و در حین گذراندن سربازی است ، اگر یك سال خدمتش انجام شده باشد، برادر چهارم معاف می‌شود، اما اگر كمتر بود، به برادر چهارم تعویق اعزام می‌دهیم تا آن برادر یك سال خدمت كند و بعد وی معاف شود. در هر حال مشكلی پیش نخواهد آمد.
    برادران ناتنی چگونه می‌توانند از معافیت برخوردار شوند؟

برادران ناتنی اگر وابسته به پدر باشند، می‌توانند از امتیاز معافیت چهار فرزند استفاده كنند اما اگر وابسته به مادر باشند، نمی‌توانند. یعنی مثلاً پدری دو زن یا بیشتر داشته است. نام فرزندان اینها در شناسنامه پدر است و این فرزندان می‌توانند از معافیت استفاده كنند. ولی اگر زنی مثلا از یک مرد 2 پسر و از مرد دیگر هم 2 پسر دیگر دارد، این فرزندان نمی‌توانند از معافیت چهار فرزند استفاده كنند. دلیلش این است که طبق قوانین ما فرزند متعلق به پدر است و اگر شما بخواهید مادر را هم حساب بکنید ممکن است ما بعداً به مشکل بخوریم. یعنی این مادری که 2 تا پسر دارد چون نام آنها در شناسنامه پدر است، پدر می‌تواند برای فرزندان دیگرش آنها را محاسبه کند و ممكن است یکبار دیگر مادر هم بیاید همین ادعا را بکند. اختلاف بین پدر و مادر می افتد و دادگاه حق را به پدر می دهد لذا ملاک شناسنامه پدر است.

معاف شدن یا كسر خدمت داماد و نوه‌ها به چه صورت است؟

این موضوع در همان طرحی كه در دستور كار مجلس قرار دارد، می‌باشد. بر اساس آن كسانی كه واجد شرایط یکی از این معافیت ها هستند مثلاً یک رزمنده ای 40 ماه سابقه جبهه دارد ولی هیچ فرزند ذکوری ندارد، پیش بینی شده که این موضوع بتواند به یکی از دامادها یا نوه های وی منتقل شود. یا فرضاً در نظر بگیرید شهیدی اصلاً بچه نداشته و مجرد بوده، به شهادت رسیده خانواده آن شهید می‌توانند یکی از دامادها یا نوه ها را ازخدمت سربازی معاف کنند. البته این موضوع برای اجرایی شدن باید به تصویب نهایی مجلس برسد.

با توجه به اینكه دامادها و نوه‌ها هم می‌توانند از این قانون بهرمنده شوند، آیا خواهر زاده‌ها و برادرزاده‌ها هم می‌توانند از آن استفاده كنند؟
    آنچه در طرح پیش‌بینی شده فقط داماد و نوه می‌باشد.
    برخی دامادها از سربازی معاف می‌شوند
    عضو هيات رئيسه مجلس با بيان اينكه اصلاح قانون خدمت وظيفه عمومي در دستور كار مجلس قرار دارد، از معافيت هاي جديد سربازي خبر داد و گفت كه بر اساس اين قانون دادمادها هم از سربازي معاف مي‌شوند.

حميدرضا حاجي بابايي نماينده همدان در مجلس با بيان اينكه قانون خدمت وظيفه عمومي با 67 ماده در دستور كار روز سه شنبه مجلس شوراي اسلامي قرار دارد كه براساس اين قانون معافيت هاي جديدي در نظر گرفته شده است ، خاطرنشان كرد: براساس اين قانون ، فرزندان ذكور آزادگان ، جانبازان و رزمندگان به ترتيب و به ازاي هر يك ماه سابقه اسارات، يك درصد جانبازي و يك ماه سابقه حضور در جبهه (دوران دفاع مقدس) پدرانشان؛ از خدمت دوره ضرورت آنها كسر مي شود و اين امتيازات براي بهره مندي از تسهيلات اين قانون قابل جمع است. منظور اينست كه اگر كسي 10 درصد جانبازي دارد به مدت 10 ماه از مدت سربازي فرزندانش كسر خواهد شد و يا اگر كسي 15 ماه جبهه رفته باشد 15 ماه از مدت سربازي فرزندانش كسر خواهد شد.

وي افزود: ايثارگر ياد شده اگر فاقد فرزند ذكور باشد و تعداد فرزندان ذكور آنها براي استفاده از اين امتيازات كمتر شد ، داماد و يا نوه آنها از اين تسهيلات بهره مند مي شود.

عضو هيئت رئيسه مجلس اضافه كرد: همچنين خانواده هايي كه داراي 3 پسر باشند و 2 فرزند آنها به خدمت سربازي رفته باشد، فرزند سوم معاف خواهد شد. همچنين مشمولي كه تنها مراقب و نگهدارنده خواهر تني فاقد شوهر باشد نيز معاف مي شود.

حاجي‌بابايي افزود: همچنين در صورت تصويب نهايي اين قانون در مجلس كليه كسانيكه به سربازي مي روند به ترتيب درجه اي كه كسب خواهند كرد بين 60 تا 90 درصد حداقل حقوق نيروهاي مسلح براساس لايحه مديريت خدمات كشوري را دريافت خواهند كرد اين درحاليست كه اين رقم قبلا 30 درصد بود.
    وي با اشاره به معافيت هاي تحصيلي مطابق اين قانون ، خاطرنشان كرد: ‌براساس اين قانون ، معافيت تحصيلي براي دانش آموزان تا سن 20 سال تمام خواهد بود و براي هر يك از مقاطع تحصيلي كارداني 2 سال و نيم، كارشناسي ارشد ناپيوسته سه سال ، كارشناسي پيوسته پنج سال ، كارشناسي ارشد پيوسته شش سال ، دكتراي پزشكي پيوسته هشت سال و دكتراي تخصصي شش سال مي باشد.

منبع خبر : شفاف - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بچه ها یعنی میشه از امتیاز ایثارگری و جانبازی پدر زنی که پسری نداره استفاده کرد ؟! این تصویب شده ؟! یکی یه توضیح کاملی بده ...
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •