من اخرم متوجه نشدم اين اسياتك چه قدر ميگيره ماله 128 !!!
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
من اخرم متوجه نشدم اين اسياتك چه قدر ميگيره ماله 128 !!!
مسعود جان یه سری به اینجا بزن کارت راه میفته
_____________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اغلب مردم تقریبا" به همان اندازه ای شاد هستند که انتظارش را دارند . قلم و رنگ در اختیار شماست بهشت را نقاشی کنید و وارد آن شوید...>>>>>>>>
کتاب چگونه راه سعادت رو یافتم اثر دکتر آزمندیان
کتابی که فقط یک کتاب نیست بلکه آموزش زندگی کردن است نه زنده بودن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين و ميدونم...تو اين صفحه ما بايد حدود 20 تومن بهشون بديم..ولي باز بعضي ها ميگن بازدوباره 5 تومن ديگه هم بديم...
اون 5 تومان بابت نصب سیستم است که فکر کنم از هیشکی نگرفته باشن و اونم مثل ماه اول یه اشانتیون باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداروشكر...خيالمون راحت شد...
به سايتبرو فكر كنم جديدا اضافه شده منطقه شما 5 تا منطقه اضافه شده بودشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسیا تک بد ترین شرکته من 2 هفتس که سفارش دادم مدمو اوردم امروز زنگ زدم یوسر و پس رو نمیدن
کسی اشنا ماشنا نداره
سینا جان وظیفه است که بدن البته پسورد شماره خونتون است و یوزر هم خود شرکت یک عددی رو میده
شما هم باید بگی طبق قرار داد عمل کنند
بچه ها الان چند روزي هستش كه قطع ميشه بعد خطاي 691 ميده زنگ زدم گفتم همون موقع 1 ديقه نشد درستش كردن بااونكه پشتيباني تلفن رو هميشه بر نميداره بايد چند بار زنگ بزني ولي سريع حلش ميكنه. گفت بايد قطع كني كانكشن رو تا اينجوري نشه حالا ديشب قطع شد وصل نشدش گفت شما وصلي گفتم نه گفت من قطع ميكنم مودم رو خاموش كن دوباره وصل شو كه بازم نشد بيخيال شدم نميدونم چرا اينجوري شده گفتن پهناي باند چند جا رو اضافه كرديم شما كه فرد اسدي هستي رو هنوز اضافه نكرديم كه اضافه ميكنيم گفت پهناي باند شما پر شده خوب اين چه وضعي هستش بايد اينا از اول انجام بدن من كار شركت رو انجام ميدم بايد خوب ارائه بدن adsl گرفتم كه هميشه آنلاين باشم دسترسي داشته باشم
جالب اينجاست وزير ارتباطات تو روزنامه ايران امروز باز اعلام كرده پهناي باند نامحدود با قيمت مناسب ارائه ميدن تمام شركتهاي آي اس پي .پهناي باند رو 2 براربر كردن گفته كه ايران بايد از سالي كه به نام فرصت ديجيتالي براي جوانان نامگذاري شده است استفاده كرده و جا نماند heheheheh
من زنگ زدم به خانم پورصائب يهشمارهداد زنگ زدم آقايي برداشت در عرض 2 دقيقه يوزر و پسورد رو بهم دادش مشكلي نداشتش سرشون خيلي شلوغ شده و لي پشتيبانيشون خيلي خوبه صبانت اينجوري نبودش هر وقت مشكل ميخوردم دو ساعت طول ميدادن تازه بعد برداشتن اينا سريع انجام ميدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)