دیروزمنم اینترنت نداشتم.
دیروزمنم اینترنت نداشتم.
سرعت ندارم
.
از سرویس های جدید مخابرات کدوم خوبه خریداری بشه؟
کسایی که خطوط فیبر نوری یا IMS دارند و 4G ایرانسل هم پوشش خوبی توی منطقشون نداره شاید مجبور بشن از اینترنت مخابرات استفاده کنن. به بقیه دوستان اصلا توصیه نمی کنم. اگر خطوط مسی دارین حتما از سرویس دهنده های خصوصی سرویس بگیرن. مخابرات برای شروع سرویس های جذابی ارائه میده ولی بعدا خیلی اذیتتون می کنه.
توی همه جای دنیا خطوط رو فیبر نوری می کنن که کیفیت و سرعت ارائه بدن ولی توی ایران مخابرات فقط برای انحصارطلبی این کار رو می کنه. از اونایی که خطوط فیبر دارن اگر سوال کنین بدترین سرویس دهی رو مخابرات برای اونها انجام میده. مثلا خیلی از طرح های ویژه ای که ارائه میده برای خطوط فیبر نوری و IMS قابل خرید نیستن و ....
تاییدمیشه
من خودم شاتل داشتم / یهویی قطع شد / زنگ زدم بپرسم چی شده / گفتند که مخابرات ، منطقه ما رو فیبر نوری کرده / به همین راحتی اشتراک یک ساله شاتلم رو سوزوندند / سرویس های مخابرات واقعا بی کیفیت هستند / نامرد ها طرح تابستانه 2 مگ تا 16 مگ رو بهم فروختند ، ولی همین الان که دارم این متن رو مینویسم ، به زحمت صفحه باز میشه / سرعت ندارم / بهشونم که اعتراض میکنم ، انگار نه انگار / فقط بهانشون نویز هست و بس / در صورتی که روز اول طرحم ، سرعت سه برابر الان بود ، ولی شد نصف ، الانم شده یک سوم اولیه / خدا به زمین گرم بزنتشون.
اگه میشه بفرمایید سرعت دانلودتون چقدره؟
الان که سرعت به 10کیلو هم نمیرسه.
دوستان دیگه رضایت دارند از مخابرات؟
دیگه کسی اینجا نمیاد !!
چی شده باز
نه فقط اینترنت بلکه خطها هم قاطی کرده
تلفن ما امروز کلا قطع بود و اینترنت هم پشت سر هم قطع و وصل میشه
فعلا که اعلام خرابی کردیم
نامردهای،انحصارطلب جوابگو هم نیستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)