تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1779 از 2199 اولاول ... 7791279167917291769177517761777177817791780178117821783178918291879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,781 به 17,790 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

الان حقوق مصرف کننده یعنی چی دقیقا ؟؟؟ پول طرح 1 مگ رو دادم ولی دو هفتس سرعت دانلود روزانه از 30 بیشتر نمیشه از هیچ سروری ؟؟؟
    شکایت کنیم تاثییر داره ( صدای مشتری !!) منطقه خیلی شلوغه .
    برا من هم اس اومده شبی 1 gig بیشتر نمی تونم دان کنم ...
    فقط مبین نت نیست من الان با ایرانسلم همین مشکل رو دارم اون تازه 2 مگ هست سرعت بین 14 تا 29 در اوج ترافیک و اول صبح که ترافیک کمه بین 50 تا 260

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان این به ظاهر شرکت مبین نت باید صدای اعتراض همه مارو بشنوه و بفهمه وقتی کار اشتباهی میکنه باید با واکنش رو برو بشه
    ما نشستیم اینجا این فروم داریم پست میزنیم باید یه جا متمرکز بشیم یه صفحه تشکیل بدیم و اونجا اعتراض کنیم بعد هم باید به گوش خودشون که
    کر شدن برسونیم ببینید هرچی صدای اعتراضمون رو نشنون امروز پیغام دادن فردا هر کاری خواستن میکنن پس تا دیر نشده یه همت میخواد اعتراض کنیم
    همه با هم
    از این کار ها زیاد شده ...
    همه بی نتیجه بودن ...

آخر سر اینطوری میشه :

مدیر مبین نت

پشتیبانی

کاربران

3. 3 کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پدرسگا.

این sms مستحجن برای من هم اومد. لعنت به .....

پس این ها هم رفتن تو کار بلک لیست. شیطونه میگه عین اسپلینتر سل بلک لیست برم دخل تک تکشون رو بیارم...
    Last edited by Joaquin; 10-09-2013 at 14:31.

5. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شبانه های وب مثل روز هست فرقی نداره .
    پس حیف که من نمیتونم ازش بگیرم چون هموز تو مرکز ما در حال راه اندازی هست :(

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پدرسگا.

این sms مستحجن برای من هم اومد. لعنت به .....

پس این ها هم رفتن تو کار بلک لیست. شیطونه میگه عین اسپلینتر سل بلک لیست برم دخل تک تکشون رو بیارم...
    فعلا برای من چیزی نیومده ، ولی فقط منتظر اون لحظه هستم که اس ام اس یا ایمیلش بیاد !! اونوقت زیر ۱ هفته کل مودم و اکانت و هرچی که بهش مربوط میشه میفروشم میرم همون adsl میگیرم ، من که شبی کلا ۵ گیگ دانلود میکنم با این اگه قرار به این مسخره بازیا باشه حاضرم برم گرون تر پول بدم واسه همون شبی ۵ گیگ ولی از این دیوونه ها اینترنت نگیرم !!

8. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

فعلا برای من چیزی نیومده ، ولی فقط منتظر اون لحظه هستم که اس ام اس یا ایمیلش بیاد !! اونوقت زیر ۱ هفته کل مودم و اکانت و هرچی که بهش مربوط میشه میفروشم میرم همون adsl میگیرم ، من که شبی کلا ۵ گیگ دانلود میکنم با این اگه قرار به این مسخره بازیا باشه حاضرم برم گرون تر پول بدم واسه همون شبی ۵ گیگ ولی از این دیوونه ها اینترنت نگیرم !!

والا من نامحدود مخابرات دارم 5 گیگ رو راح دانلود میکنه طی 1 روز 25 تومن هم برای یک ماه
    خیلی از مشترکین فقط برای دانلود شبانش میان طرف مبین نت اونم که دارن محدود میکنن یعنی خودکشی شرکت

البته این مبین نت مارمولکو من خوب میشناسم
    اون زمان که جمعه هارو رایگان کرده یادتونه یجوری اون طرحو برداشت که حتی یه کلمه هم توی سایتش اطلاع رسانی نکرده بود که خیلی از کاربرا هنوز هم اینجا میپرست جمعه ها رایگانه؟!
    الانم مطمئنم که در مورد این sms بازی مسخرشون کوچکترین اشاره توی اخبار و سایتش نمیکنه تا بتونن باز هم سر مشترکین جدیدشون کلاه بزارن

شرکت های دیگه حداقل توی سایتشون همه چی رو توضیح میدن

برای همین میگم این مارمولکو من میشناسم طی این چند سال

تا جای ممکنه اطلاع رسانی کنید تا کاربرای جدید سمتش نیان
    Last edited by *Forgotten*; 10-09-2013 at 15:36.

10. 5 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

شکایت کجا بکنیم وقتی خود وزیر هم حرفهاش دروغه بخش خصوصی رو تهدید کرد اما مخابرات کل کشور که دست خودشه هیچ تغییری نکردن! من خودم جو گیر شده بودم و خام ! آقا همچی کلیدساز میگفت به جون ها احترام بگذارید تحقیر و... نکنید گفتیم بیام برای برداشتن نامحدود و فیبرنوری مشهد دادن به بخش خصوصی نداشتن شبانه به وزیر جدید شکایت کنیم این مخابرات مشهد رو عوض کنن روزنامه و همه صداشون دراومد از وضعیت اینترنت وزیر جدید اومد گفت آره 25 گیگ(دقیق یادم نیست) پهنای اضافه میشه فیلترینگ و قیمت اینترنت درست میشه و ارزون آخر سر هم به بخش خصوصی مهلت داد که اگه اینترنت و قیمت ها درست نشه دیگه خودشون میدونن فرداش همه شرکت ها خصوصی برعکس انجام دادن گرونتر و سرعت کمتر حالا شرکت خصوصی هیچ آقای وزیر که اینهمه حرف و قول دادی اگر میخواست اینترنت رو درست کنه اول مخابرات که دست خودشه درست میکرد هیچی مخابرات هم بدتر شد یعنی از همون بالا تا پایین همش دروغ و همش بازی جالب اینجاست هی پول بیشتر میگیرن ولی بدتر میشه و دزدتر میشن و همشون زیر قرداد کیفیت و سرعت اینترنت میزنن یعنی هیچی این جا معنا نداره همش دروغ و سیاه بازی از خود کلیدساز و وزیر هاش تا حرفهاشون هممون سرکاریم وضعیت از 8 سال پیش هم بدتر میشه

12. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

شکایت کجا بکنیم وقتی خود وزیر هم حرفهاش دروغه بخش خصوصی رو تهدید کرد اما مخابرات کل کشور که دست خودشه هیچ تغییری نکردن! من خودم جو گیر شده بودم و خام ! آقا همچی کلیدساز میگفت به جون ها احترام بگذارید تحقیر و... نکنید گفتیم بیام برای برداشتن نامحدود و فیبرنوری مشهد دادن به بخش خصوصی نداشتن شبانه به وزیر جدید شکایت کنیم این مخابرات مشهد رو عوض کنن روزنامه و همه صداشون دراومد از وضعیت اینترنت وزیر جدید اومد گفت آره 25 گیگ(دقیق یادم نیست) پهنای اضافه میشه فیلترینگ و قیمت اینترنت درست میشه و ارزون آخر سر هم به بخش خصوصی مهلت داد که اگه اینترنت و قیمت ها درست نشه دیگه خودشون میدونن فرداش همه شرکت ها خصوصی برعکس انجام دادن گرونتر و سرعت کمتر حالا شرکت خصوصی هیچ آقای وزیر که اینهمه حرف و قول دادی اگر میخواست اینترنت رو درست کنه اول مخابرات که دست خودشه درست میکرد هیچی مخابرات هم بدتر شد یعنی از همون بالا تا پایین همش دروغ و همش بازی جالب اینجاست هی پول بیشتر میگیرن ولی بدتر میشه و دزدتر میشن و همشون زیر قرداد کیفیت و سرعت اینترنت میزنن یعنی هیچی این جا معنا نداره همش دروغ و سیاه بازی از خود کلیدساز و وزیر هاش تا حرفهاشون هممون سرکاریم وضعیت از 8 سال پیش هم بدتر میشه
    تابوده همین بوده. حالا احمدی نژاد بار اولش بود تاره اومده بود کسی از گذشته اش خبر نداشت اینا که از دوران هاشمی و خاتمی دوباره اومدن سر کار اون موقع چه گلی زدن به سرمون که الان بخوان

بهترش رو رو کنند. تازه ادم سرپیری محافظه کارتر و انعطاف ناپذیرتر میشه. من هیچوقت گول این جماعت رو نخوردم چون عقبه اشون کاملا مشخصه.

تازه چندروز پیش وزیر ارتباطات گفت یه ispها اجازه میدیم به شرط بهترکردن کیفیت قیمت هارو بالا ببرند. یکی نیست بگه ادم حسابی چطور می خوای ثابت کنی که کیفیت رو بهتر کردن یا نه تا الان چند بار

تونستید یه شرکت رو بخاطر کیفیت بدش توبیخ کنید که الان دومین بار باشه. مخابرات خودتون که گل سر سبد دادن کیفیت هست تازه بقیه شرکت ها میان از شما یاد می گیرن. همین پالس ها رو فرستاده

که مبین نت این شده. حالا ببیندی همین مبین نت تا قرون اخر پول همین SMS ها رو سرشکن می کنه رو همه تا انصاف رو رعایت کرده باشه.

14. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی از اوضاع و احوال اینترنت های ما*واره ای خبر داره؟ قبل از فراگیرشدن ADSL خیلی باب بود ولی الان نمیدونم؟ با این کاراشون آدم را مجبور میکنن به دنبال گزینه های دیگه هم باشه.

16. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

کسی از اوضاع و احوال اینترنت های ما*واره ای خبر داره؟ قبل از فراگیرشدن ADSL خیلی باب بود ولی الان نمیدونم؟ با این کاراشون آدم را مجبور میکنن به دنبال گزینه های دیگه هم باشه.
    اوضاعش از همه انواع دیگه بهتره

فقط وقت ازاد می خواد که بشینی پاش (اگه میخوای خودت -- کنی)

گروه اش هم تو انجمن هست می تونی عضو بشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •