من دیشب 1300 دانلود کردم (با اکو128)
البته لینکام از همون سروری بود که شب قبل هم باهاش 1270 دانلود کردم
ولی فک میکنم لینکای دیگه 10 15 باشن !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من دیشب 1300 دانلود کردم (با اکو128)
البته لینکام از همون سروری بود که شب قبل هم باهاش 1270 دانلود کردم
ولی فک میکنم لینکای دیگه 10 15 باشن !
با سلام
دوستان من یک ماه پیش به نمایندگی شاتل زنگ زدم گفت الان پورت برای منطقه شما نداریم2هفته دیگه آزاد می شه چند روز پیش هم دوباره زنگ زدم دوباره گفت پورت نداریم 2هفته دیگه به صبانت هم زنگ زدم همین رو گفت
حالا شما اطلاع دارین حدودا این پورت ها کی میان؟
اصلا این پورت ها چی کار می کنن؟
منتظرم ها!!!
من که 4 ماه میشه دیگه با شبانه کار ندارم اگه هم باشم دانلود نمیکنم فقط surfing
اما دوباره روزانه از جمعه ددرست شده
انگار اینجا 1 هفته در میان بین عالی و اسف بار switch میشه performance
ماکه دوباره به جمع برادران art برگشتیم
خسته شدیم از بس شبا نتونستیم بیشتر از 200مگ دانلود کنیم
خلاصه الان عجب صفایی میده با سرعت 117دانلود![]()
سلام
دوستان من اشتراکم تا 12 اسفند(پس فردا تمومه) ولی الان توی پیش فاکتور جدیدم اینجوری زده از 6 فروردین 89 یعنی از پس فردا تا 6 فرودین اینترنت تعطلیه یا میخوان قبل از عید رو مجانی سرویس بدند؟؟
![]()
سلام
اقا ما یه کارت تخفیف می خوایم کسی هست که به ما بدهد
من اصفهان هستم
سلام .
تهران ، مخابرات دیالمه - سرویس آرت 1
حالشو که بردم شدیدا.
سلام بچه محل عزیز
وضعیتم که تویه تویه . برا اولین بار از زمان وصل شدن سرویس، شبانه 1.200 گیگ دان کردم. همیشه دوروبر 450 مگ بوده دانلود شبانم
![]()
Last edited by OSEN; 01-03-2010 at 19:16.
دوست عزيز با اين عكس ها شما ميخواين چي رو ثابت كنين؟
جز اينكه كاربران ساده اي كه تازه ميخوان از شاتل سرويس بگيرن گول اين عكس شما رو ميخورن و ذوق زده ميشن و بدون تحقيق ميان شاتل چيز ديگه اي هست؟
وقتي سرعت يه لحظه بر اساس اشتباه IDM ميره بالا شما عكس ميگيرين يا با فتوشاپ تغيير ميدين به نظر شما ملاك ميشه؟
از فايل شما 47 مگابايت مونده كه با سرعت 298 بگيره بايد در عرض 161 ثانيه بگيره در صورتي كه توي اين عكس نوشته 7 دقيقه كه ميشه 420 ثانيه.![]()
انصافا بخوبی جای برادری که از صبح تا الان غایبه رو پر کردی!
حرف شما هم منطقیه!
ولی ایشون اگه زحمت فتوشاپ رو کشیدن ، چرا در مورد زمان نکشیدن؟؟
ضمنا پینت به این راحتیه ، چرا تا یه چیزی میشه سریع میندازین گردن فتوشاپ؟؟
میشه کارای زیادی برای گمراه کردن ملت کرد
این رو هم فراموش نکنید که هر کس خودش مسئول انتخابشه ، چه اشتباه باشه چه نباشه!
هیچ کس هم کسی رو مجبور نمیکنه و انتخاب آخر با خود کاربره!
مخصوصا کسی که بخواد پست ایشونو ببینه و این همه پست شکایت رو نبینه
Last edited by Mahdi.p30; 01-03-2010 at 20:20.
زکیدم شما گرم . مگه شاتل مال بابامه که بخوام فتوشاب بازی کنم و ملتو رو گول بزنم . احیانا فکر کردین به من یورسانت میده این شاتل
. ایول
ضمنا تو یستم :
4 تا عکس بوده با سرعت بیش از حد معمول همیشگی . و همونطور که تو یستم نوشتم از اونجا که نوبتی سرعتها جیره بندی میشه ، اون موقع نوبت من بوده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم وضعیت دانلودای اخیرم :
ضمنا من فکر میکنم idm سرعت دانلود رو اشتباه نمیکنه بلکه تو محاسبه ی زمان باقیمونده اشتباه میکنه (یعنی با تاخیر عمل میکنه ) (البته فکر کنم اینجوری باشه ها )
و اینکه من به شخصه تو این 2 ماهی که از شاتل سرویس دادم زیاد اذیت نشدم . سرعتم بصورت تقریبا ثابت روی 25 هستش . بعضی اوقاتم که یهو میکشه بالا و تخته گاز یر میکنه . حالا اگه شما انتظار دارین که من وقتی سرویسم خوبه بیام آه و ناله کنم ، بحثش جداس .
کسی هم که میخواد isp عوض کنه با این یستای اخیر فکر کنم بیشتر بترسه بیاد شاتل تا اینکه گول حرفای منو بخوره . اگه اشتباه نکنم قبلا هم تو یه یستم گفتم که کسی که میخواد بیاد شاتل بهتر هست بیاد بگه کدوم مرکز هست تا بچه هایی که ازون مرکز سرویس دارن از کیفیتش بگن .
من شخصا توی مخابرات دیالمه سرویسم تقریبا بدون مشکل هست .
موفق باشین و یه کم خوشبین تر![]()
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)