دیگه لازم به تماس نیست ، تا فردا بعد از ظهر خطت رو 8 مگ ردیف هست ، سرعت دانلود هم وقتی رو 8 بستن میشه روزا حدود 920 و شبا هم میشه 440 تا 460 به طور میانگین و بالاتر نمیره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیگه لازم به تماس نیست ، تا فردا بعد از ظهر خطت رو 8 مگ ردیف هست ، سرعت دانلود هم وقتی رو 8 بستن میشه روزا حدود 920 و شبا هم میشه 440 تا 460 به طور میانگین و بالاتر نمیره
سلام دوستان کسی سرویس 2 مگ پارس انلاین رو داره سرعت شبانه اش چنده؟
روز اول برای تک فایل هم حداکثر سرعت 920 رو میداد ولی الان برای تک فایل روی 230 هست !!
اره تماس نمیگیرم خودشون بردن که بردن نبردن هم برام مهم نیست همین 460 ارم رو راه میندازهولی چه حالی کنیم امشب
![]()
?????????????????
اولترا دانلود شبانه (رایگان) همین الان از سرور داخل ایران (اینترانت) نهایت سرعت 200 تا !!!
چرا اینجوری شده ...![]()
منم الترا دارم کلا قطع و وصل میشه. سرعت هم که افتضاحه. پنج روز یه بار با 400 دانلود میکنه. بقیه دانلود شبانه زیر 30 سرعت میده. روزا ولی خوبه، که بدرد من نمیخوره.
سلام دوست عزیز
خدا رو شکر من اصلا اهل دانلود نیستم امشب هم چون بیدار بودم گفتم یک تست بزارم از دیتاسنتر تبیان یک فایل میگرفتم با اولترا روزا تا 900 هم سرعت دانلود میداد اما الان سرعتش نهایت نهایت به 200 تا رسید !!!
خیلی جالبه دوستانی که به امید دانلود شبانه گرفتن واقعا براشون ناامید کننده خواهد شد با این وضع ...
![]()
جهت اطلاع : الان با ای پی 2 وصل شده و با سرویس مگا با 300-320 دارم دانلود می کنم
خوش بحالتون. مال ما سایت باز کنه دانلود پیشکش!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)