تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1779 از 2365 اولاول ... 77912791679172917691775177617771778177917801781178217831789182918792279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,781 به 17,790 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عزیز باند جی بی ال بیسش از اینایه دیگه که گفتین خیلی بیشتره.آلپاین و اینفینیتی کیفیتی تر هستن.بین اینا جی بی ال که اکبندس فکر نکنم گی بیاد مگر اینکه دسته دو بگیرین.جی وی سی 7158 هم نسبت به قیمتش خوبه.امپ هم شما که نمیخوای ساب بزاری یه 2کانال بزار کفایت میکنه.
    مرسی داداش
    آخه میگفتن اون جی بی ال هم کیفیتی هم قدرتی
    میگن 6975 واسه خودش از این نظر وگرنه من کیفیتی بیتشر حال میکنم
    بهد من میخوام مال تو درم عوض کنم گفتن خیلی بهتره واسه کیفیتی عوض کنی
    واسه همین آمپ باید 4 کانال باشه
    فقط نمیدونم تو دری چی بزارم که خوب باشه
    باند که یا اینفینیتی یا آلپاین ولی تو دری هر کی یه چی میگه
    شما نظرت چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    آقا حمید یا بقیه دوستان کسی میدونه jbl t696 جنسه بدنه چدن با آلمینیوم چه فرقی با هم میکنن؟ از چند تا فروشنده پرسیدم میگن هر دو یکیه فرقی نداره بعضی ها میگن جنس سری اوله کیفیت ساختش بالاتر هستش

من پخشم 456 کنوود هستش خروجی 2.5 داره یعنی من بخوام با آمپ 5602 با باند 696 ببندمش نسبت به پخش هایی که خروجی 4 ولت دارن کیفیت صدا یا پرتاب صدای کمتری دارم؟

من کابلم 8 گیج هستش الان برای 696 باید کابل برق ماشینم هم عوض کنم یا نیازی نیستش؟
    Last edited by saeid 22; 13-05-2015 at 12:54.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان محترم و آقا حمید گل من سر درد گرفتم اینقد اینور اونور مطلبای ضد و نقیض خوندم. تیر آخرو شما بزن خلاص. من برم این سیستمو بگیرم شرم از سر دورو بریام کم شه
    سلام خودتون گل هستیناختیار داری.
    چی بود سیستمتن. دو باره بگو.
    اقا این x400 که گرفتیم اپدیتشم که کردم خوشحال ولی چرا یکی دو تا از از خط کوچیکا یا پیکسل هر چی هست خاموشه یعنی مثلا ی قسمت عدد میبینی ناقص مینویسه بخاطرش
    چیکار کنم!! میدونستم اینجوری تو ذوقم میزنه چینی میخریدم :(

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    سلام
    نباید اینطوری باشه!!آکبند گرفتید؟اگر اکبند هست ببرید نمایندگی خدمات پس از فروشش.
    انتخابم رو کردم.برای سمند=>
    پخش u463 کنوود(دارم)
    یک جفت کواک بیضی عقب 6965V2(دارم)
    اسپیکر 10 سانتی هلیکس B4X برای درب جلو (تصمیم خریدش قطعیه)

ساب 3010 کنوود(اگر انتخابم اشتباه هست تو همین حدود قیمت راهنمایی کنید)
    آمپلی فایری که بتونه هم ساب هم 6965 V2 رو ساپورت کنه(معرفی کنید.)
    سریه B نگیر پشیمون میشی.E4X بگیر.160 تومن
    آمپ هم 8604 بگیر. ساب تو این رنج فکر کنم اینفی 1260 بهتر باشه.
    عزیزی
    حمید این 7056 بیسش ردیفه ؟
    این سابی که گفتی ظاهرآ 8 اینچی با این حساب ویبره خوبی میزنه یا به جاش Helix Precision p12w بردارم با آمپ 8106 کنوود؟
    حسین جان بیس رو که از ساب باید بگیری ولی کلا خروجی کن وود فلته .کسی ناراضی نبوده.
    اگر ویبره میخوای که باید 12 بگیری تو پراید عالی میشه. یا 15 ولی 8 و 10 برای SQ هستند.
    امپ رو 5602 بردار که بریج 4 اهم بدی بهش. به 12 منظورمه یا 10 برای 8 چرا 8106 کافیه
    مرسی داداش
    آخه میگفتن اون جی بی ال هم کیفیتی هم قدرتی
    میگن 6975 واسه خودش از این نظر وگرنه من کیفیتی بیتشر حال میکنم
    بهد من میخوام مال تو درم عوض کنم گفتن خیلی بهتره واسه کیفیتی عوض کنی
    واسه همین آمپ باید 4 کانال باشه
    فقط نمیدونم تو دری چی بزارم که خوب باشه
    باند که یا اینفینیتی یا آلپاین ولی تو دری هر کی یه چی میگه
    شما نظرت چیه؟
    در مورد کامپ و کمبود بیس بله درسته کامپوننت کمی حجم صداش کمه. البته کامپوننتهای معمولی. مثلا یه SQX165 یا SQL165 گلیدن نه چنان بیس و میدبیسی میزنه که در میخواد کنده بشه.ولی خب چون قیمتش کمی بالا (از 800) کمتر کسی سراغش میره.
    به نظر من یه دو سه روز صبر کن به برند جدید وارد شده تا چند روز دیگه رو نمائی و قیمت گذاری میشه.من از نزدیک دیدم کیفیت ساخت خوبی داشت.ساب رو هم میتونی 10 بگیری چون باکسش کوچکتر میشه.
    گزینه بعدی
    یه جفت 7158 با یه پخش خوب مثل X400 هست با یه آمپ سبک مثل 4604
    هلیکس E69X هم کیفیت صدای خوبی داره ولی حجم صداش کمه. اگر بیس بالا میخواید به کارتون نمیاد.

سلام
    آقا حمید یا بقیه دوستان کسی میدونه jbl t696 جنسه بدنه چدن با آلمینیوم چه فرقی با هم میکنن؟ از چند تا فروشنده پرسیدم میگن هر دو یکیه فرقی نداره بعضی ها میگن جنس سری اوله کیفیت ساختش بالاتر هستش

من پخشم 456 کنوود هستش خروجی 2.5 داره یعنی من بخوام با آمپ 5602 با باند 696 ببندمش نسبت به پخش هایی که خروجی 4 ولت دارن کیفیت صدا یا پرتاب صدای کمتری دارم؟

من کابلم 8 گیج هستش الان برای 696 باید کابل برق ماشینم هم عوض کنم یا نیازی نیستش؟
    بسگها اغلب دایکاست هستند یا آلومینیوم.
    یه بسگت خوب باید در حالی که بسیار محکم هست و رزونانسی ایجاد نمیکنه در ventilationهم موثر باشه.
    چدن رو نمیدونم چیه داستانش.
    نه pre out به حجم صدا زبطی نداره.پخشهای های ولت نویز صدای کمتری داره و در نهایت صدای خروجی صاف و شفافتری بهمون میده.

4. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام خودتون گل هستیناختیار داری.
    چی بود سیستمتن. دو باره بگو.

سلام
    نباید اینطوری باشه!!آکبند گرفتید؟اگر اکبند هست ببرید نمایندگی خدمات پس از فروشش.

حسین جان بیس رو که از ساب باید بگیری ولی کلا خروجی کن وود فلته .کسی ناراضی نبوده.
    اگر ویبره میخوای که باید 12 بگیری تو پراید عالی میشه. یا 15 ولی 8 و 10 برای SQ هستند.
    امپ رو 5602 بردار که بریج 4 اهم بدی بهش. به 12 منظورمه یا 10 برای 8 چرا 8106 کافیه

در مورد کامپ و کمبود بیس بله درسته کامپوننت کمی حجم صداش کمه. البته کامپوننتهای معمولی. مثلا یه SQX165 یا SQL165 گلیدن نه چنان بیس و میدبیسی میزنه که در میخواد کنده بشه.ولی خب چون قیمتش کمی بالا (از 800) کمتر کسی سراغش میره.
    به نظر من یه دو سه روز صبر کن به برند جدید وارد شده تا چند روز دیگه رو نمائی و قیمت گذاری میشه.من از نزدیک دیدم کیفیت ساخت خوبی داشت.ساب رو هم میتونی 10 بگیری چون باکسش کوچکتر میشه.
    گزینه بعدی
    یه جفت 7158 با یه پخش خوب مثل X400 هست با یه آمپ سبک مثل 4604
    هلیکس E69X هم کیفیت صدای خوبی داره ولی حجم صداش کمه. اگر بیس بالا میخواید به کارتون نمیاد.

بسگها اغلب دایکاست هستند یا آلومینیوم.
    یه بسگت خوب باید در حالی که بسیار محکم هست و رزونانسی ایجاد نمیکنه در ventilationهم موثر باشه.
    چدن رو نمیدونم چیه داستانش.
    نه pre out به حجم صدا زبطی نداره.پخشهای های ولت نویز صدای کمتری داره و در نهایت صدای خروجی صاف و شفافتری بهمون میده.
    ی چیز جالبتر بگم این مشکل پیکسل و خط ها بگیر نگیر داره یعنی ثابتم نمیشه کرد الان درسته فردا صبح میبینم قشنگ اون پیکسل خاموشه
    تازه رو گارانتی نوشته پنل شاملش نمیشه :|
    اک گرفتم

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب پس من همین 7056 رو می گیرم این بره کنار
    آره ویبره دوست دارم البته این p12w میگن کیفیت و قدرتش خیلی خوبه تایید می کنی؟شنیدی جایی صداشو؟
    این 5602 نترکونه سابو رو 4 اهم اونم بریج 450 تا میده به ساب بدبخت آلمانی p12w ؟
    با این حساب صدای کامپا تو صدای این ساب گم نمیشه؟
    اگر بخوام کنار این ساب کواک بزارم چی؟یه آملی هم برا این می خواد دوباره
    نظرت راجع کواک کاپا 693.11 یا هرتز hcx690 چیه اگر بخوام بزارم کنار ساب p12w ؟کدومش؟
    حمید واسه باکس این ساب چه کنم؟چه باکسی براش خوبه؟تو صندوق 111 جا میشه باکسش؟
    این پراید همش مکافاته

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

با سلام
    یه پخش x400 میخوام بگیرم
    یه دو تا بلنگو یا چیزه دیگری بهم معرفی کنید وصل کنم بش فقط میخوام صدای شفاف و خوبی داشته باشه و موزیک رو بشه باش با شفافیت گوش داد
    نمیخوام چشم کسی رو در آرم میخوام خودم باش حال کنم
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

تا اونجایی ک من شنیدم میگن زیر مجموعه گرندزیرو هستش اما بعید میدونم
    اینم یه برندی هستش کوچه بازاری میشه که کسایی که خودشون دارن روش کار میکنن مثه sound magus و vigor voice .حالا ساند ماگوس بهتر از اینایه دیگس حداقل 4جا یه عکسی چیزی میبینی ازش
    سلام دوست عزیز اگه میشه یه توضیح کامل بدید.......پاور ساند در برابرراکفورد چطوریه یا کدوم بهتره.......؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حمید خان 8604 خیلی برام گرونه.یه آمپ اقتصادی تر معرفی کن.8400 چطوره؟
    E4X بگیرم آمپلی لازم میشم!!! کواک بیضی و E4X و ساب...6 کانال لازمم میشه نه؟ یه دو کانال و یه چهار کانال!!! اصلا باتری سمند توان این رو داره؟ باید چیکار کنم؟
    Last edited by farzad3260; 14-05-2015 at 10:19.

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

خیلی ممنون چشم
    والا پخش حرفه ای دارم کنوود هست مدل ۸۰۱۹ که خود آقا حمید عزیز زحمت کشیدن و برام فرستادن
    برای تعویض پخش یکسری مشکلات هست که خدمتتون میگم
    ۱- سیستم بلوتوث فابریک بسیار عالی و کامل هست . من عادت دارم با آیفون و بلوتوثش موزیک پخش کنم . کنوود هم بلوتوث داره منتها مشکلش این هست که نمیشه ترک رو با خود دستگاه عوض کرد یا لیست آیپاد رو بالا بیاره هرچی خواستی انتخاب کنی . درضمن روی پنل هم هیچ اطلاعاتی از خواننده نمینویسه . خیلی هم دیر کانکت میشه . این در حالیه که فابریک بسیار عالی عمل میکنه و خیلی توی این موارد ازش راضیم .
    ۲- در صورت تعویض پخش پنل وسط داشبورد از کار میوفته و یکسری از امکاناتش مختل میشه مثل نمایش سنسور دنده عقب و نمایش اصلاعات موسیقی . فقط میشه با اتصال دادن سیماش ساعت و کامپیوتر سفری رو روشن نگه داشت بقیش از کار میوفته
    فکر کنم نرم افزار کنوود مخصوص گوشی رو از اپ استور میتونی دانلود کنی و کلا پخشت رو با نرم افزار و گوشی کنترل کنی،من گوشیم سامسونگ اندروید و پخشم کنوود 7056 که روی گوشیم نرم افزار کنوود رو از گوگل پلی نصب کردم و با بلوتوث آهنگ عوض میکنم صدا کم و زیاد میکنم و حتی آلبوم ساختم و…

11. این کاربر از ebow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

9

سلام به همه استادید به خصوص آقا حمید گل.
    ما دوباره مزاحم شدیم

یه مشاوره ازتون میخوام برا تکمیل سیستم

HeadUnit: Pioneer DEH-X7650SD
    Rear Speakers: Infinity Refrence 9633i 6x9
    Front Components: Kenwood KFC-E715P ------- (تیوتراش سوخته)
    SubWoofer: Match MW12W-D
    Front Amplifire: Kenwood M527
    Rear Amplifire: Ground Zero GZIA 4115HPX ---- که 2x70w 4Ohm - 2x115w 2Ohm میده

بنده اینا رو دارم الان، به خدمتتون که حجم صدا برام کمه ولی کیفیتم تقریبا خوبه

حالا بنظرتون:
    1. اسپیکرای عقب رو تغییر بدم (بهم 7158 جی وی سی پیشنهاد دادن ولی فکر نمیکنم کیفیت فعلی رو داشته باشه! البته 9633 چون 2اهمه ولوم بالا در هم ریزی دارم یکم!) + تیوتر برگیرم برای کامپ ک سوخته! (پیشنهاد بدین اینم بی زحمت، مثلا وایب BA1 یا هرتز یا یه مدل از درگ استر! برای بالا قسمت تیوتر زیر شیشه پارس)

یا

2. اسپیکر عقب بمونه، برای جلو یه کامپ یا کواکسیال گرد جدید تهیه کنم و استیج جلو رو تقویت کنم (برای جلو آمپ 527کنوود هست که روی 4 اهم 60وات میده! - Dragster DS 632.3 چطوره از نظر کیفیت و پرتاب صدا)

یا

3. نظر خودتون؟!

بودجه هم تا 300 400 اینا هر چی کمتر بهتر چون میخوام اون دو کانالو بدم بره جاش مونو بگیرم بی زحمت یه مونو هم تا حدود 400ت پیشنهاد بدید برای ساب مچ

ممنونم
    دوستان بی زحمت نظرتون رو بدید

ببخشید زیاد شد یکم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •