پرسپولیسراه آهنتاريخ برگزاري: 06 اردیبهشت 88
زمان برگزاري: 17:15
محل برگزاري: ورزشگاه آزادی
داور: نامعلوم
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
پرسپولیسراه آهنتاريخ برگزاري: 06 اردیبهشت 88
زمان برگزاري: 17:15
محل برگزاري: ورزشگاه آزادی
داور: نامعلوم
این جناب متالیکا تا حالا می تونم بگم بیشترین تقصیر رو توی به هم زدن تاپیک و بن شدن تعدادی از بچه های ما داشته
دیگه شورشو در آورده
میاد یه صحبتی میکنه بعد آروم آروم تاپیک به هم میریزه و یه دفعه اوضاع خراب میشه همش هم بر می گرده به همون پستی که اول ایشون زده
من نمی دونم ایشون اصلا تا حالا تونسته تو زندگیش یه بار جلوی خودش رو بگیره ؟!
پس از شكست مقابل الغرافه
پرسپوليس بامداد امروز به تهران بازگشت
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست سنگين برابر الغرافه قطر بامداد امروز وارد تهران شد.
به گزارش خبرگزاري فارس پرسپوليس كه شب گذشته كه با ارائه يك بازي ضعيف و انتقادآميز با نتيجه 5 بر يك مقابل الغرافه قطر تن به شكست داد، ساعت 4:45 بامداد امروز وارد فرودگاه امام خميني شد.
پرسپوليس با اين شكست 7 امتيازي باقي ماند و با توجه به برد الشباب عربستان برابر الشارجه امارات به رتبه دوم سقوط كرد.
در حال حاضر الشباب با 10 امتياز صدرنشين است و الغرافه 6 امتيازي پس از پرسپوليس در جايگاه سوم قرار دارد و الشارجه بدون امتياز رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است
در گفت و گو با فارس
وينگادا: تابع تصميم هيات مديره هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازگشت از قطر گفت: اين نتيجه براي من غيرقابل تصور بود، به همين دليل تابع تصميمات هيات مديره پرسپوليس هستم.
نلو وينگادا پس از شكست 5 بر يك برابر الغرافه در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: بازي خوبي انجام نداديم و اين نتيجه براي ما بسيار بد بود. ميدانم دل هزاران علاقمند ايراني و هيات مديره پرسپوليس به درد آمده است، به همين دليل هر تصميمي كه هيات مديره درباره من بگيرد تابع آن هستم.
وي ادامه داد: در اين بازي اصلا خوب نبوديم و تمركز نداشتيم. در نيمه اول رفته رفته در حال رسيدن به هدف خود بوديم اما متاسفانه اشتباهات فردي به تيم ضربه زد تا من تصميم بگيرم تغييراتي را انجام دهم.
وينگادا در جواب اين سئوال كه نقش مدير برنامههاي مختلف در بازي دادن به برخي از بازيكناني كه در حد اين بازي نبودند؛ چقدر بود گفت: هيچ كس در كار من دخالت نكرده است. حرفهايي كه بر زبان ميآورند كذب است چون نه مدير برنامه ميتواند براي من تعيين تكليف كند و نه فرد ديگري. من اين باخت را به گردن مي گيرم.
سرمربي پرسپوليس درباره بازي نكردن محسن خليلي تصريح كرد: اين نظر من است كه چه كسي به ميدان برود. من بهترينها را به زمين فرستادم. اگر خليلي شرايط خوبي داشت، بازي مي كرد.
وينگادا در خصوص تعويضهاي خود گفت: احساس كردم با اين كار ميتوانيم بهتر الغرافه را متوقف كنيم اما نبايد فراموش كرد كه باقري كمي مصدوم بود.
سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: هنوز اميدواريم به عنوان تيم اول صعود كنيم. حتما در جلسه هيات مديره شركت خواهم كرد و جوابگوي سئوالات خواهم بود.
انتهاي پيام/
با حضور كادر فني
جلسه اضطراري هيات مديره باشگاه پرسپوليس برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: جلسه ويژه هيات مديره پرسپوليس با حضور كادر فني بعدازظهر امروز برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از شكست 5 بر يك پرسپوليس مقابل الغرافه جلسه ويژه هيات مديره اين باشگاه با حضور اعضاي كادر فني براي بررسي دليل اين شكست برگزار ميشود. قرار است وينگادا در اين جلسه درباره دلايل اين شكست توضيح دهد.
پس از شكست سنگين مقابل الغرافه
بازيكنان و كادرفني پرسپوليس جريمه شدند
خبرگزاري فارس: با اعلام مديرعامل باشگاه پرسپوليس بازيكنان و كادر فني اين تيم به دليل نتيجه ضعيف مقابل الغرافه قطر جريمهاي سنگين شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس عباس انصاريفرد اعلام كرد به دليل نتيجه ضعيف در بازي مقابل الغرافه قطر 20 درصد از قرارداد كادرفني و 10 درصد از قرارداد بازيكنان كاسته شد.
تيم فوتبال پرسپوليس شب گذشته با نتيجه 5 بر يك مغلوب الغرافه قطر شد.
در گفت و گو با فارس
هدايتي: از هيات مديره پرسپوليس استعفا ميكنم
خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: با اين وضعيت استعفا ميكنم.
حسين هدايتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شكست 5 بر يك برابر الغرافه اظهار داشت: اين باخت جاي هيچ توجيهي ندارد و ما شرمنده هواداران هستيم. در اين باره همه بايد پاسخگو باشند.
وي افزود: ميليون ها ايراني ديشب ناراحت بودند. همچنين اعضاي هيات مديره و مسئولان باشگاه شرايط خوبي نداشتند. من از اين اتفاق بسيار ناراحت هستم و با اين وضعيت قصد دارم از پرسپوليس استعفا كنم.
هدايتي يادآور شد: به زودي نظر قطعيام را اعلام ميكنم. معتقدم تا امروز هيچ كم و كاستي براي بازيكنان نگذاشتيم. شماري از آنها بيشتر از 90 درصد از قرارداد خود را گرفتند و بقيه بيش از 60 درصد را دريافت كردند. من واقعا نميدانم گناه من و ساير اعضاي هيات مديره چيست كه بايد شاهد اين شكست ها باشيم.
رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال آيا قضيه كناره گيري جدي است يا تهديد؛ گفت: اين تصميم كاملا جدي است.
وي خاطرنشان كرد: جريمه بازيكنان و كادرفني تصميم هيات مديره بود و آنها بايد درباره اين باخت توضيح دهند.
نميدانم در ذهن وينگادا چه ميگذشت
انصاريفرد: اين شكست براي پرسپوليس فاجعه بود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: شكست 5 بر يك برابر الغرافه يك فاجعه براي ما است.
عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شكست سنگين مقابل الغرافه قطر تصريح كرد: در نيمه اول بد نبوديم و كمي حساب شده بازي كرديم اما همه چيز در چند دقيقه تغيير كرد. ما شرمنده مردم هستيم و حالا نميدانم چه حرفي بايد بزنم. در تاريخ پرسپوليس اين بازي غيرقابل تصور بود و باز هم يك نمره منفي ديگر در پرونده وينگادا ثبت ميشود.
وي ادامه داد: در حال حاضر نميتوانيم برخورد بسيار بدي با بازيكنان انجام دهيم چون موجوديت پرسپوليس همين است، پس بايد سنجيدهتر عمل كنيم.
انصاري فرد خاطرنشان كرد: هر وقت از قرارداد وينگادا حرف زدم از من ايراد گرفتند و گفتند در حال جبههگيري هستم. وقتي مي گويم درباره قرارداد بعدا تصميم مي گيريم به خاطر همين چيزها است. وينگادا، دستيارانش و خوردبين بايد جوابگوي سئوالات هيات مديره باشند.
مديرعامل پرسپوليس درباره عملكرد بازيكنان گفت: بازيكنان پرسپوليس كسل و سنگين بودند و واقعا براي من جاي تعجب داشت كه اين اتفاق چرا رخ داده است. البته من از فرد خاصي نام نمي برم.
انصاري فرد يادآور شد: با 2 برد ميتوانيم به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود كنيم. بازيكنان ما بايد تلاش كنند تا اين شكست جبران شود.
وي درباره صحبت هاي نژاد فلاح، عضو هيات مديره پرسپوليس كه گفته بود نظر انصاري فرد درباره وينگادا شخصي است و ارتباطي به هيات مديره ندارد؛ تاكيد كرد: واقعا از حرف هاي نژاد فلاح متعجب هستم و نميدانم منظور ايشان چه بوده اما روي هم رفته با توجه به سوابقم فوتبال را از نژاد فلاح بيشتر متوجه ميشوم؛ چون سال ها در باشگاه پرسپوليس به اين مردم خدمت كردم.
انصاريفرد اظهار داشت: نژاد فلاح نظرات خود را بر زبان آورده و گفته وينگادا مربي خوبي است. من هرگز اين مورد را كتمان نميكنم اما چرا هيات مديره پرسپوليس قرارداد اين سرمربي را تا پايان فصل جاري به طور قطعي بست و در صورت رضايت اعلام كرد كه آن را تمديد ميكند.
وي ادامه داد: اين مسئله به خاطر اين بود كه كارنامه وينگادا در پايان فصل مورد ارزيابي قرار گيرد تا بلايي كه تا سال ها پيش بر سر پرسپوليس آمد ديگر اتفاق نيفتد. من حرف بدي نزدم؛ فقط گفتم تكليف اين مربي در پايان فصل جاري مشخص ميشود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص اخراج دو بازيكن اين تيم گفت: بادامكي و معمارزاده هرگز از پرسپوليس اخراج نشدند واين موضوعي شايعهاي بيش نيست. من با وينگادا تماس گرفتم و او عنوان كرد به هيچ عنوان حرف اخراج بازيكنان را نزده و اين شايعه اي است كه براي به چالش كشيدن تيم به زبان آوردند. ما به معمارزاده نياز داريم چون او دروازهبان آيندهداري هست كه در فصل آينده حرف هاي زيادي براي گفتن دارد.
در گفت و گو با فارس
عزيزيان: وينگادا فقط نظارهگر بازي بود
خبرگزاري فارس: پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وينگادا در جريان بازي ديشب فقط نظارهگر بازي بود و هيچ كار خاصي انجام نداد.
سعيد عزيزيان در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شكست 5 بر يك پرسپوليس مقابل الغرافه عنوان كرد: اين بدترين بازي پرسپوليس در چند سال اخير بود. اين بازيكنان توان راه رفتن نداشتند و اين از بي انگيزگي آنها نشات گرفته بود.
وي افزود: نمي دانم در اردوي اين تيم چه گذشته است. اشتباهات خط دفاع و دروازه بان زياد بود. يادم نمي آيد پرسپوليس در طول تاريخ خود 5 گل دريافت كرده باشد. آبروي فوتبال ايران رفت.
مربي سابق دروازه بانان پرسپوليس ادامه داد: گلر 80 درصد يك تيم است و اگر اشتباه كند تمام زحمات بازيكنان به هدر مي رود. ما گل سوم را بد دريافت كرديم. با اشتباهي كه حقيقي داشت روحيه تيم بدتر از قبل شد.
عزيزيان تصريح كرد: بازيكنان خط دفاع هماهنگ نبودند. آنها مي خواستند گلزني كنند و دفاع را ول مي كردند و جلو مي رفتند. بازي احساسي كار دست پرسپوليس داد.
وي در مورد عملكرد وينگادا گفت: او فقط روي نيمكت نشسته بود و نگاه مي كرد. هرازگاهي سرش را به علامت تاسف تكان مي داد. او فكر مي كند از همه بالاتر است. زمان در حال نشان دادن اين است كه او چطور مربي است.
در گفت و گو با فارس
معيني: وينگادا نتوانسته پرسپوليس را متحول كند
خبرگزاري فارس: پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بر خلاف انتظار وينگادا نتوانسته اين تيم را متحول كند.
فريدون معيني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد باخت 5 بر يك پرسپوليس مقابل الغرافه اظهار داشت: نقش مربي را در كسب اين نتيجه نمي توانيم منكر شويم. با اين باخت حرفي باقي نمي ماند. وينگادا متاسفانه تحولي در پرسپوليس ايجاد نكرده است.
وي افزود: نتيجه به دست آمده تعجب آور است. شانس آورديم كه تيم 6 گل نخورد. در تاريخ باشگاه پرسپوليس چنين نتيجه اي سابقه نداشته است. اين تيم اگر هم در دقايقي از بازي هايش خوب بازي مي كند به دليل تاثير كريمي است.
معيني ادامه داد: پرسپوليس تيمي بدون روحيه و بدون انرژي است. مقابل صباي قم هم همين طور بودند. اين مربي نه تنها اثر مثبتي در اين تيم نداشته بلكه باعث روحيه منفي در اين تيم هم شده است.
اين كارشناس فوتبال تاكيد كرد: گاهي يك مربي در يك تيم نمي تواند نتيجه بگيرد و نمي تواند خود را با شرايط تيم سازگار كند. اسكولاري مربي كوچكي نيست اما نتوانست در چلسي موفق شود اما همان تيم توسط گاس هيدينگ متحول شده است. وينگادا هم در پرسپوليس نتوانسته خود را با شرايط وفق دهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)