سلام
دوستان به تازگی دکل پیش خونمون به نسل 3 ارتقا پیدا کرده ولی یه نکته خیلی عجیب هست
صبح وصله و پینگ میده ولی مثلا الان به زور 1 پینگ میده اونم شاید 3000 باشه
یه سایت دیگه تو شهرمون امتحان کردم خوب بود و حتی تا 500 هم دانلود گرفتم!
چرا اینجوریه؟؟؟
سلام
دوستان به تازگی دکل پیش خونمون به نسل 3 ارتقا پیدا کرده ولی یه نکته خیلی عجیب هست
صبح وصله و پینگ میده ولی مثلا الان به زور 1 پینگ میده اونم شاید 3000 باشه
یه سایت دیگه تو شهرمون امتحان کردم خوب بود و حتی تا 500 هم دانلود گرفتم!
چرا اینجوریه؟؟؟
نه منظورم کنایه به محدود کردن سرعت بود. اخه امشب ساعت هفت سرعت دانلود 1-1/5 مگ بود که در چند ماه اخیر برای منطقه ما بیسابقه بوده. تو نیم ساعت دوتا فیلم سینمایی دانلود کردم
چرا کامنت های من نصفه ارسال میشه! عجیبه!
![]()
سایت هایی که تازه تجهیز میشن کانفیگ نیستن دقیق...optimiser باید بیاد اوکی کنه 1 هفته تا 1 ماه طول میکشه
Last edited by MOH@ND3S; 24-12-2015 at 00:40.
فرکانس TDD ایرانسل چنده ؟ 2.3 یا 3.5 گیگاهرتز ؟ مودم های 4G فعلی رو نگاه میکنم اکثر TDD رو روی فرکانس 2.3 ساپورت میکنن ولی فکر کنم یه جا خوندم ایرانسل مجوزش برای فرکانس 3.5 هستش. آیا مودم 4G الان در بازار ایران هست که 3.5 TDD رو ساپورت کنه ؟ مثل این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مهندس
چند تا دکل دیگه تو شهرمون هست که تجهیز شدن ولی هنوز روشن نشدن
شاید نزدیک به 50 روز باشه!
دلیل خاصی داره؟؟؟
خدا خیر بده ایرانسل رو واقعا . میخواستم ADSL بگیرم کلا پشیمون شدم و ایرانسل شد ADSL من ! . طرح 6 ماه فعال کردم . از سرعت هم راضی هستم اما باز مشکل کمبود حافظه هارد دارم ! و البته مشکل جیب خالی ! . فک کن اهل دانلود باشی و بتونی شبی 20 گیگ بایت با 3G دانلود کنی اما بخاطر کمبود حافظه بیخیال شبانه بشی ! . اینم یه مدله دیکه .![]()
تست 3جی (هم اکنون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل و مبین نت 3.5 گیگاهرتزه
2.3 گیگاهرتز رو میخوان بدن به شرکتهایی که مجوز FCP گرفتن
در استان سیستان و بلوچستان
شهر سرباز تجهیز تری جی و فور جی شروع شد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)