من تخلیه کردم راضیم. تنها ایرادی که می تونم تا اینجا از های وب بگیرم همون چیزی که در چند پست قبل توسط دوستان بیان شد ( واضح نبودن مصرف حجم به تفکیک و ...) در کل پنل خوبی در این مورد نداره.
من تخلیه کردم راضیم. تنها ایرادی که می تونم تا اینجا از های وب بگیرم همون چیزی که در چند پست قبل توسط دوستان بیان شد ( واضح نبودن مصرف حجم به تفکیک و ...) در کل پنل خوبی در این مورد نداره.
ممنون میشم راهنمایی کنید
1368779 ÷ 1024 ÷ 4 =334Gig
دوستان هزینه رانژ خط به صرفه تره یا انتقال اشتراک به شماره جدید
منم میخوام اشتراکم رو به یه خط دیگه انتقال بدم (البته من هایوب نیستم چون هایوب شماره جدیدم رو پشتیبانی نمیکرد). هنوز درست پیگیری نکردم ولی فکر کنم حتی برای انتقال هم باید هزینه رانژه رو بدید مگر اینکه رو شماره جدید هم از همون شرکت اشتراک داشته باشید .
پینگ های وب چطور هست؟ پروفایل گیمینگ هم داره؟
157.175.31.202
52.94.17.134
8.8.8.8
از این آی پی ها میشه تست بگیرید
کسی 16 مگ داره ؟
۲ ساله های وب دارم در این ۲ سال تا ساعت اداری قطعی و و وصلی زیاد هست کیفیت اینترنت پایین snr پایین چون یوزر خیلی دارن بعدش ۸مگ جواب نمیده ۸ میخرم روی ۶ مگ تنظیم میکنم الان ۸ مگ حجم کم خریدم باز سرعت کمتر شده و روی ۴ مگ بیشتر جواب نمیده . بعد داستان سرایی میکنند مودم ببرید سر خط مودم ببرید اتاق دیگه میگم از وقتی کم حجم خریدم یکدفعه سیم کشی خونمون عوض شد و نویزش بیشتر؟ خلاصه نمیدونم تخلیه کنم مشهد منطقه آخر دانشجو هستم کسی اینترنت بهتری سراغ داره ؟
راستی وضعیت فیلتر خیلی قوی و وضعیت نظارت و کجا میری کجا میای تند تند سایت فیلتر میکنن وضیت تماشای آنلاین ویدیو خیلی افتضاح هست قطعی و وصلی زیاد برای کیفیت 720 به بالا فقط 480 یکم ثابته!
Last edited by aliazari426; 14-08-2019 at 11:23.
کسی 16 مگ داره ؟
۲ ساله های وب دارم در این ۲ سال تا ساعت اداری قطعی و و وصلی زیاد هست کیفیت اینترنت پایین snr پایین چون یوزر خیلی دارن بعدش ۸مگ جواب نمیده ۸ میخرم روی ۶ مگ تنظیم میکنم الان ۸ مگ حجم کم خریدم باز سرعت کمتر شده و روی ۴ مگ بیشتر جواب نمیده . بعد داستان سرایی میکنند مودم ببرید سر خط مودم ببرید اتاق دیگه میگم از وقتی کم حجم خریدم یکدفعه سیم کشی خونمون عوض شد و نویزش بیشتر؟ خلاصه نمیدونم تخلیه کنم مشهد منطقه آخر دانشجو هستم کسی اینترنت بهتری سراغ داره ؟
راستی وضعیت ف ی ل خیلی قوی و وضعیت نظارت و کجا میری کجا میای تند تند سایت ف ی ل میکنن وضیت تماشای آنلاین ویدیو خیلی افتضاح هست قطعی و وصلی زیاد برای کیفیت 720 به بالا فقط 480 یکم ثابته!
کسي 16 مگ داره ؟
2 ساله هاي وب دارم در اين 2 سال تا ساعت اداري قطعي و و وصلي زياد هست کيفيت اينترنت پايين snr پايين چون يوزر خيلي دارن بعدش 8 مگ جواب نميده 8 ميخرم روي 6 مگ تنظيم ميکنم الان 8 مگ حجم کم خريدم باز سرعت کمتر شده و روي 4 مگ بيشتر جواب نميده . بعد داستان سرايي ميکنند مودم ببريد سر خط مودم ببريد اتاق ديگه ميگم از وقتي کم حجم خريدم يکدفعه سيم کشي خونمون عوض شد و نويزش بيشتر؟ خلاصه نميدونم تخليه کنم مشهد منطقه آخر دانشجو هستم کسي اينترنت بهتري سراغ داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)