چه مشکلی با سرویس دارید ؟
چه مشکلی با سرویس دارید ؟
50 گیگ با قیمت 17.000 تومن ولی مدت دار یعنی فقط از 23 تا 30 آذر میتوانید استفاده کنید!! یعنی بعد از این هفت روز حجم خریداری شده خواهد سوخت.
نخیر
شما از 23 آذر تا 30 آذر میتوانید 50 گیگ حجم بخرید
از روز خریداری به بعد 7 روز بعد باقیمانده حجم می سوزد
بسته حجمی کوتاه مدت هستش برای کسانی که دانلود زیادی در نظر دارند ولی از نظر هزینه از پسش بر نمی آیند
اون 20گیگ 5 تومن قبلی خیلی بهتر بود
بعد از3 ماه دانلود شبانه خوب شده.
قبلا که خراب بود.
چند روزه از حجمم کم مکنه واسه شمام همینطوره؟
مودم رو واسه دانلود رو بریج تنظیم میکنم ساعت2تا6:59 سرويس ويژه رمضان-يكساله 10 گيگ حجم
سلام
خط تلفن یکی از دوستانم فیبر نوری هستش و مجبوره از مخابرات سرویس بگیره
دوستان چه بسته ای رو پیشنهاد میکنید ؟ برای وبگردی و تماشای کلیپ . شاید گاهی دانلود
سرعتش خوب باشه
ممنون
سلام دوستان
یه طرحی تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اسم 80 گیگ 80 روزه 17500 تومن وجود داره که گفتن فقط خطوطی که فیبر نوری نیستن می تونن بردارن . با توجه به قیمت خوب این طرح ، من یه تلفن دارم که فیبر نیست اما کیفیتش افتضاحه حالا می خواستم طرح برای این خطم بگیرم روی خط دیگم که فیبرنوری هست استفاده کنم . حالا سوالم اینه کسی از دوستان همچین استفاده ای کرده؟(قبلا طرح های دیگه رو از یه خط دیگه روی خط دیگه استفاده کردم و مشکلی نبوده ولی این یکی رو شک دارم)
ممنون![]()
دوستان الان کدوم ISP شبانه داره یا حداقل سرویسی داشته باشه که به این شبی 2 گیگ سرویس 2020 مخابرات بیارزه
مخابرات واسه دانلود شبانه بعضی وقتها دیده شده که با بریج مشکل داره و حجم کم میکنه . واسه خود من هم اون اوایل پیش اومد . مودم رو گذاشتم روی pppoe و جوری تنظیم کردم که شب که سیستم روشن شد بعد از ساعت 4 و قبل از ساعت 9 مودم رو خاموش روشن کنه . دیگه بعد از اون یه ذره هم حجم کم نکرد .
سلام دوستان
اینترنت من از امروز ساعت 4.30 قطع شده تا الان. شما مشکلی ندارین؟ مشهد مرکز امت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)