ارتش شهر خودم هستم.
ارتش شهر خودم هستم.
یه بنه خدایی جواب منو هم بده؟؟؟؟؟؟
دوستان به نظرتون کد های 1.8 چه تاریخی معلوم میشه؟؟؟؟
سلام داداش
اگه مشكل قلب پدرت بيش از 50% هستش(يعني حداقل 50%كارايي خودش رو از دست داده باشه) برو واسه كفالت اقدام كن حتما نتيجه ميگيري
اين نتيجه اي بود كه كميسيون پزشكي بهم گفت
در ضمن اينو بگم كه كميسيون به هيچ وجه حرف هاي دكترت رو نگاه نميكنه و فقط خودشون معالجه ميكنن كه به نظر من سخت گير ترين موجودات عالم هستن.
بازم سوالي داشتي ميتونم جواب بدم.
داداش چرا اینقدر نگرانی
به احتمال زیاد 8 یا 9 مهر ماه کد ها مشخص میشه
کدت عوض میشه
دوستان من دیروز درخواست تمدید دادم..بعد امروز پیامکش اومده که موافقت نشده..میشه اینقدر سریع ؟؟؟ اگه دوباره درخواست بدم فایده ای داره ؟؟
الان درصد ازکار افتادگی قلب پدر شده 60%یعنی سختتر شده الانم خیلی سخت میگیرن و تا جایی که راه داره معاف نمیکنن باید بیماریهای دیگری نظیر چشم و کلیه و داخلی و... هم داشته باشی تا یه امیدی باشه
آره واسه منم دو روز بعدش اس اومد که موافقت شده . راستش من از پلیس +10 پرسیدم اگه موافقت نشه میتونم بیام دوباره درخواست بدم . گفت اگر بخوان تایید کنن همین دفعه اول تایید میکنن .گفت تازه یه بار بیشتر نمیشه درخواست داد .
شاید تنبلیش اومده دوباره ثبت کنه. شما بازم برو از پلیس +10 بپرس ضرر نداره یه سوال کردنه
سلام دوست عزیز...
تاریخ اعزامت کیه؟
من فردا بهم میدن تاریخ اعزامم رو اما امروز که نظام وظیفه بودم گفتن احتمالاً 1/10 میفته چون از 1-2 روز پیش سیستم 1/10 داره میزنه...ولی من 1/8 میخوام برم...
امکان جابجایی تاریخ هم هستش...ینی 2 نفر با هم برگ سبز رو میبرن و تاریخاشون رو عوض میکنن باهم اونجا توی نظام وظیفه ( اگه توی یه شهر باشن فک کنم)
باز شرایطتون رو بگین ببینیم چجوری میشه ... باشد که جفتمون رستگار شویم!!
راستی من پیغام خصوصی نمیتونم بدم...تعداد پست هام پایینه...
اگر خواستین هماهنگی داشته باشیم شماره تماسی یا راه ارتباطی ای بهم بدین...
ممنون
از دوستان کسی هست که واسه 8.1 امریه نفت گرفته باشه ؟؟
میخواستم بدونم تا کی باید این جواب گزینش برسه بدسته مرکزی پنجم؟؟الان جواب گزینش من اومده و گفتن بلا مانع هستش و الان 1 ماه که اینا جوابو برای تهران پست کردن ولی وقتی زنگ میزنم تهران میگه نیومده جوابش!!
دوستان من با این شرایطی که درز زیر مینویسم راهی برای معافیت دارم؟
1_پدرم پرونده ی ناراحتی قلبی داره و سنش 48 ساله
2_تک پسرم و متولد 69
3_فعلا در حال تحصیل هستم وطبق برنامه ریزی انشالله بهمن 93 لیسانسم رو بگیرم
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)