تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1778 از 2199 اولاول ... 7781278167817281768177417751776177717781779178017811782178818281878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,771 به 17,780 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اولا مگه شب چقدر میشه دانلود کرد که بخوایم منصفانه اش کنیم؟ احتمالا منصفانه اش میشه شبی 500 مگ

دوما مگه خودشون چقدر منصفانه رفتار میکنن که از دیگران همین انتظار رو دارن

بعدش هم اگه همین دانلود شبانه مبین نت نباشه که دیگه به چه درد میخوره؟ تنها به این درد میخوره برم در دفتر شون مودم رو تو سر شون خورد کنم تا حس منصفانه بودن بهم دست بده

2. 7 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشترک گرامی
    با توجه به اینکه الگوی مصرف شما در ساعات رایگان سبب پایمال شدن حقوق دیگر کاربران شده است، خواهشمندیم مصرف شبانه خود را تعدیل فرمایید.
    شناسه اشتارک: ...
    شناسه پرداخت: ...
    واقعا هردم از این باغ بری میرسد!!!
    مسخره ترین چیزی که تو عمرم دیدم این قانون مصرف منصفانه شرکت های اینترنتی هست، مگه ما چه کار کردیم که مصرف غیرمصفانه باشه. بیشتر از سرعتی که شرکت داده که نمیتونیم دانلود کنیم. یه زمانی میگفتن یه عده با یه سری روش ها بیشتر از سرعت اسمیشون دانلود میکنن اونا را تو لیست سیاه میذارن، حالا کلا هرکی چند شب پشت سر هم شبا دانلود کنه (شرکت شاتل) شده مصرف غیرمنصفانه، اینم از مبین نت که معلوم نیست تعریفش از مصرف منصفانه چیه؟ حالم از این همه انصاف بهم میخوره
    Last edited by Mr.Aras; 10-09-2013 at 12:22.

4. 5 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

مشترک گرامی
    با عرض سلام
    به استحضار می رساند: با توجه به اینکه الگوی مصرف شما در ساعات رایگان سبب پایمال شدن حقوق دیگر کاربران شده است، خواهشمندیم مصرف شبانه خود را تعدیل فرمایید.
    با تشکر

وایمکس مبین نت

این ایمیل تازه برای من هم اومد
    واقعا فاتحه ی خودشو خوند با این کارش
    من نصف روزای هفته رو شبانه میزارم دانلود بشه . اونم شبی 1.5 تا 2 گیگ دان میشه

6. 3 کاربر از Living DEATH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

یعنی چی؟ اینهمه پول مودم دادیم ماه 60 هزار تومان پول میدیم تازه تا 8 صبح تا 8شب اینترنت داریم منطقه ما هم شلوغ هست هی باید مودم خاموش روشن کنم آی پی خوب بده دانلود داشته باشم یعنی اگه این کار رو بکنه خودم هر روز میام تمام مشکلات مبین نت رو به کاربرهای جدید میگم تا جای که امکان داره از خرید مبین نت جلوگیری میکنم خیلی زوره این همه پول مودم دادن خوب اگه اینطور باشه adsl چه فرقی داره ؟! این کلید ساز که میگفت جوانان رو تخریب شخصیت نکنین تحقییر نکنین پس چی شده در 15 روز تمام مشکلات رو میگیم وزیر ارتباطات پنهای باند چند گیگابایتی اینترنت ارزان تر رفع فیلترینگ و... همش بازی فریب و دروغ قفل ساز یکجور و کلید ساز هم همنجور اینترنت گوگل بیاد اینترنت هم میشه مثل صدا و سیما هیچکس طرفش نمیره آی بخندیم اون روز ....

8. 3 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

دوستان سرویس 2 مگ دارم 1 ماه نشده 7 روز دیگه تا 1 ماه دارم امروز مبین نت اس ام اس داره مشترک گرامی با توجه به الگوی مصرف شما در ساعات رایگان سبب
    پایمال شدن حقوق دیگر کاربران شده است خواهشمندیم مصرف شبانه خود را تعدیل فرمایید
    تا حالا برای کسی این طوری اس ام اس فرستادن ؟؟؟؟ اگر مصرف شبانه رو کم نکنم چه کار میکنن ؟؟؟؟
    برای منم اومده . حقوق دیگران رو اینجور وقتها فقط یادشونه !
    پس اون 3هفته ای که داشتن آپولو هوا میکردن (تعمیرات) و ملت نتشون مالید چی میشه ؟! آیا جبران شد؟
    من تو 20 روز گذشته به علت مسافرت کلا روز و شب جمعا 500 مگ هم دان نداشتم . دیشبم به زور 3 گیگ دان کردم. حالا کی حق کیو خورده ؟ پرتقال فروش .

10. 5 کاربر از sasanv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای من S نیومده ولی سرعتم از دیشب پایین اومد ...

فکر کنم رفتم بلک لیست ....

12. این کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

الان حقوق مصرف کننده یعنی چی دقیقا ؟؟؟ پول طرح 1 مگ رو دادم ولی دو هفتس سرعت دانلود روزانه از 30 بیشتر نمیشه از هیچ سروری ؟؟؟
    شکایت کنیم تاثییر داره ( صدای مشتری !!) منطقه خیلی شلوغه .
    برا من هم اس اومده شبی 1 gig بیشتر نمی تونم دان کنم ...

14. این کاربر از fabregasmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من چند شبه دانلود ندارم دیشب چندتا عکس که مجموعشون حدود 250 کیلوبایت بود رو میخواستم اپلود کنم حدود 20 دقیقه طول کشید. ایا منصفانه است پول سرعت 1 مگ رو بدم سرعت اپلودم 0.2 باشه؟؟

بهترین کار اینه که همه نامه بنویسیم به مبین نت بگیم ما از حق مون گذشتیم تا دیگران دانلود کنند تو واسه ما دلت نسوزه

کشته شدن 44 تا ادم دیشب و بیست و خورده ای چند ماه پیش تو جاده اهواز- اصفهان هم حتما از انصاف شرکت اسکانیا بوده. کلا همه با انصافا بجز ملت بدبخت که قدر اینهمه انصاف رو نمیدونن

16. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اولا مگه شب چقدر میشه دانلود کرد که بخوایم منصفانه اش کنیم؟ احتمالا منصفانه اش میشه شبی 500 مگ

دوما مگه خودشون چقدر منصفانه رفتار میکنن که از دیگران همین انتظار رو دارن

بعدش هم اگه همین دانلود شبانه مبین نت نباشه که دیگه به چه درد میخوره؟ تنها به این درد میخوره برم در دفتر شون مودم رو تو سر شون خورد کنم تا حس منصفانه بودن بهم دست بده
    به درد یه کار دیگه هم میخوره. اوراقش کنی و از قطعات داخلش فیض ببری یا اینکه یادگاری نگهش داری ببینی تکنولوژی 100 سال اینده چقدر پیشرفته تر هست از وایمکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان این به ظاهر شرکت مبین نت باید صدای اعتراض همه مارو بشنوه و بفهمه وقتی کار اشتباهی میکنه باید با واکنش رو برو بشه
    ما نشستیم اینجا این فروم داریم پست میزنیم باید یه جا متمرکز بشیم یه صفحه تشکیل بدیم و اونجا اعتراض کنیم بعد هم باید به گوش خودشون که
    کر شدن برسونیم ببینید هرچی صدای اعتراضمون رو نشنون امروز پیغام دادن فردا هر کاری خواستن میکنن پس تا دیر نشده یه همت میخواد اعتراض کنیم
    همه با هم

19. 4 کاربر از m187 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •