تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1778 از 1903 اولاول ... 7781278167817281768177417751776177717781779178017811782178818281878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,771 به 17,780 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

یه سوال:این اسکیل پوینت و اون یکی رو کجا خرج کنم؟؟؟؟تو کدوم قسمت؟؟؟؟مثلا به نظرتون تو Hit point بذارمشون یا تو Aiming یا ...
    با اجازه از بچه های حرفه ای :

بستگی داره که خودت بخوای توی چه حرفه ای فعالیت کنی ! مثلا کسی که ورکر هست میره روی اسکیل ساختمون سازی کار میکنه ، یا کسی که دوئلر هست روی داج و ... کار میکنه ! اول باید تصمیم بگیری که میخوای توی چه حرفه ای فعالیت کنی !
    درضمن ، حتما حواست باشه که اسکیل هاتو الکی خرج نکنی

اون یکی پوینته چی؟؟؟strenght یا ...
    تو اگه یه اسکیل به این بدی ، تمام اسکیل های رو به رو یدونه زیاد میشه !
    توی دوره زمونه ی ما ( 1 سال پیش ) هر لول آپ 3 تا اسکیل و 1 ات میداد ! اینی که تو میگی فکر کنم همون ات باشه !

درضمن ماجرا class ها چیه.دوئلرو اینا که میگن؟
    توی همون صفحه مزایای هر کلاس نوشته شده ، مثلا دوئلر ها دمیج بشتری میزنن و یا پول بیشتری توی دوئل کسب میکنن ،
    سرباز ها جون بیشتری دارن و میتونن از تفنگ های بیشتری استفاده کنن ،
    کارگر ها میتونن تجربه ی بیشتری از کارهای ساختمون سازی بگیرن
    و ...

یه چیز دیگه:در قسمت انتخاب class وقتی class رو میزنی 4 تا عکس میاره مثلا برا سرباز سرخ پوستو یه یارو داره سلام نظامی میده و ...
    اینا فرق دارن؟؟؟مثلا اگه سرباز سرخ پوست بشم فرق داره با سرباز سلام نظامی ده()؟
    نه ، فرقی نداره ، هرکدوم که خوشت میاد رو بگیر ...

پ ن : دوستان ، اگر جایی رو اشتباه نوشتم لطفا اصلاح کنید ، تقریبا میشه گفت 13 ماه هه که این بازی رو گزاشتم کنار ! : دی

2. 2 کاربر از 3alimx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آره Attributes حال نداشتم بنویسم
    حالا یه سوال:پست اول آموزش دوئلر شدن هست.خوب خوندم و بیشترشو فهمیدم فقط یه سوال:چرا باید دوئلر بشیم؟؟؟سودش چیه؟؟؟(منظورم سود class دوئلر نیست.مثلا سربازه دوئلر)
    این که هی دوئل بدم سودش چیاس؟

4. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

آره Attributes حال نداشتم بنویسم
    حالا یه سوال:پست اول آموزش دوئلر شدن هست.خوب خوندم و بیشترشو فهمیدم فقط یه سوال:چرا باید دوئلر بشیم؟؟؟سودش چیه؟؟؟(منظورم سود class دوئلر نیست.مثلا سربازه دوئلر)
    این که هی دوئل بدم سودش چیاس؟
    بلد نیستی از پستم تشکر کنی ؟ : دی

اون آموزشی که علی نوشت رو خوندی ، نه ؟ یادش بخیر ... علی هم غولی بود واسه خودش ! معلوم نیس این روزا کجاس !
    ببین ، هیچ سودی نداره که دوئلر بشی ، یعنی دوئلر ، واسه خودش یه شغل هست ! کسی که تمام اسکیل هاشون برای دوئل میزاره ، باید منبع اصلی کسب تجربه و پولش دوئل باشه ! اما مثلا کسی که تمام اسکیل هاشو روی ساختمون سازی میزاره ، باید منبع کسب تجربه و پولش هم کارهای مربوط به ساختمون سازی باشه ...

متوجه شدی ؟

پ ن : امین ظهور میکند ... : دی

6. 2 کاربر از 3alimx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آره ممنون
    تشکرم کردم حالشو ببر(اون لحظه اصلا حواسم نبود!!!)

8. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سود که خب مثلا سود رد کردن کوئست چیه؟ تجربه میگیری و پول

با دوئل هم میتونی تجربه بگیری. اگه هم طرف پول حمل کنه میتونی مقداری از پولش رو بگیری
    چند وقتی هم هست که میشه برای سر یه نفر جایزه گذاشت. میتونی بگردی ببینی برای کی جایزه گذاشتن، بری باهاش دوئل کنی. اگه ازش ببری (در بعضی مواقع باید پس اوتش کنی، یعنی کاری کنی کل جونش تموم شه) یه جایزه قلمبه هم نصیبت میشه!
    ضمن اینکه وقتی دوئلر بشی (یعنی اسکیل هات رو برای دوئل خرج کنی) مسلما تواناییت توی دوئل میره بالا و اگه کسی بخواد باهات دوئل کنه احتمال باختنش میره بالا. چیز خیلی مسلمیه ولی خب مهمه! ما که قدیما کارگر بودیم این که یکی بهمون اتک بده برامون کابوس بود!

اما دوئلر شدن یه بدی هم داره: وقتی یه دوئل رو میبری، لول دوئلت میره بالا. اگه لول دوئل خیلی بره بالا ، کسایی که لولشون از تو بیشتره میتونن باهات دوئل کنن که خب احتمال باختنت بیشتره!

اما دیگه دوئل به اندازه قبل توی بورس نیست! هنوز هم خیلی چیز خوبیه... ولی با اومدن فورت خیلیا دیگه دوئلر نشدن.

پ ن : امین ظهور میکند ... : دی
    Last edited by amin_fixfox; 15-07-2011 at 18:19.

10. 2 کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اما دوئلر شدن یه بدی هم داره: وقتی یه دوئل رو میبری، لول دوئلت میره بالا. اگه لول دوئل خیلی بره بالا ، کسایی که لولشون از تو بیشتره میتونن باهات دوئل کنن که خب احتمال باختنت بیشتره!
    دقیقا !

برای همین من همیشه به دوئلر های نوپا توصیه میکنم که اگه میخواین دوئلر بشین ، جزو اولین کسایی باشین که توی ورلد عضو میشن ، اونوقت دیگه کسی لولش زیاد از شما بالاتر نیست ...

12. 2 کاربر از 3alimx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یعنی من دوئلر نشم؟؟؟؟تازه کارم!!!
    آخه خیلی به دوئل علاقه دارم!!!(دوئل کجا حمالیو بنایی کجا!!!!)

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

به نظر شما بهترین کلس برای دوئلر Resistance چیه؟؟؟(بعدش در ضمن در یک لحظه میشه دو تا سلاح داشت یکی سرد یکی گرم یا نه فقط یه سلاح؟)
    تو آموزش پست اول نوشته مثلا سرباز سلاح سرد.من چطور سلاح سرد زن بشم؟؟؟(یعنی دو دستم سلاح سرد بگیرم؟؟؟؟)

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

همچنین سلاح جدید از کجا بیارم؟؟

14. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا میتونی کاراکتر سرباز برداری (این سرباز خیلی توصیه میشه به نظرم توانایی هاش از بقیه بهتره) و کارهای معمولی رو انجام بدی. یعنی کوئست ها رو رد کنی و بعضی وقتا هم دوئل کنی. (نه یه صورت حرفه ای؛ گاااهی وقتا با کسایی که مطمئنی ازشون میبری)
    اینجوری کاملا با بازی آشنا میشی. بعد که ورلد جدید اومد (با آپدیت بعدی میاد. یه جورایی میشه به زودی!) میتونی هر غلـ..! هر کاری دلت خواست بکنی

در مورد دوئل کلا ممد بهتر میدونه ناسلامتی رنک 1 دوئله
    اما در مورد اسلحه، vigor برای اسلحه های زورکی (سرد) هست و shooting برای اسلحه های شوتکی (گرم). پس اگه ویگور رو میبری بالا بهتره از زورکی ها استفاده کنی و اگه شوتینگ رو زیاد میکنی بهتره بری سراغ اسلحه های شوتکی.

فقط از یه دستت برای دوئل میتونی استفاده کنی! اون یکی دستت برای استفاده از اسلحه های فورت هست که تاثیری توی دوئل نداره. (همچنین اسلحه دوئل هم توی فورت تاثیر نداره). به طور کلی من اسلحه های سرد رو پیشنهاد میکنم! توی چت وست چند نفر داشتن بجث میکردن تهش به این نتیجه رسیدن لباس های اسلحه سرد بهتره.

سلاح های جدید رو از جند جا میتونی به دست بیاری. برای لول های پایین میتونی از مغازه بخری، یا از مارکت، یا از استور و یا اگه خوش شانس باشی موقعی که داری کار میکنی ممکنه یهو یه اسلحه پیدا کنی.

اما برای لول های بالا مثلا شمشیر هرناندو هست، یا یه اسلحه به اسم belle star derringer و یا اسلحه های طلایی که الآن بهترین اسلجه ها هستن. اینا رو باید از کوئست مربوط به خودشون به دست بیاری.
    Last edited by amin_fixfox; 15-07-2011 at 18:49.

16. 2 کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اینطور که شما میگی چطوری اسکیل و ات پوینتارو خرج کنم؟؟

18. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با اجازه ی امین :

ببین دوست عزیز ،
    من دقیقا 13 ماه پیش ، توی ورلد آریزونا ، تقریبا 2-3 ماه رنک یک دوئل بودم ( تعریف از خودم نباشه ! : پی ) ، به نظر من دوئلر بودن مزخرف ترین کار دنیاس ! الان تو فقط به خاطر اسم و رسمش جذب دوئل شدی !!

دوئلر بودن فقط در 2 صورت به دردت میخوره :

1 . جزو اولین کسایی باشی که ورلد رو شروع میکنی
    2 . برنامه ی کاملا واضح و مشخصی برای پیشرفت داشته باشی

در غیر این صورت دوئلر شدن یک حماقت محض هست !

یــــادش بخیر : ( یکم پز بدیم !! : دی )

20. 2 کاربر از 3alimx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •