تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1778 از 4751 اولاول ... 778127816781728176817741775177617771778177917801781178217881828187822782778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,771 به 17,780 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    من اکو 512 دارم ولی سرعت برابر با اکو 128 دارم آیا برای شما هم همین طوری است
    (من در اصفهان هستم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باز معلوم نیست امشب دارن چه غلطی میکنند ! سرعت 15 کیلو!
    رفیق من چند بار بگم برای اینکه زبون بعضیها بسته بشه جیرهبندی صورت میگیره . خود شما چند روز پیش می گفتید مشکل حل شد ولی امشب اینجوری شده.

با سلام
    من اکو 512 دارم ولی سرعت برابر با اکو 128 دارم آیا برای شما هم همین طوری است
    (من در اصفهان هستم
    شما ها ناراحت نباشید قمقمه الان بهتون میگه چقدر ناشکر هستید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    من ساعت 6/5 با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم یک لینک داد گفت امتحان سرعت را، سرعتدانلود آن لینک حدود 47 بود ولی وقتی لینکهای دانلود خودم می گذاشتم حدود 16 بود
    کسی هست برایم توضیح بدهد داستان چیست

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

دوباره سیستمشون رو عوض کردن.دیگه دیسکانکت کردن جواب نمیده.
    الان دوباره برگشته به حالتی که بعضی ip ها سرعتشون خوبه و بعضی کم.

برای من که وسط شب دیسکانکت میشه ،نمیتونم درست دانلود کنم.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دوباره سیستمشون رو عوض کردن.دیگه دیسکانکت کردن جواب نمیده.
    الان دوباره برگشته به حالتی که بعضی ip ها سرعتشون خوبه و بعضی کم.

برای من که وسط شب دیسکانکت میشه ،نمیتونم درست دانلود کنم.
    این وضع پایدار نیست مثلا آرت وان داری یه آیپی میگری 10 15 دانلود میکنی
    یه آیپی میگیری میره رو 109

من و تو شاید زنگ نزنیم
    ولی اونی که ارت 8 داره باید همش 100 بگیره یهو ببینه داره 10 میگیره زنگ میزنه پدرشونو در میاره..

به نظر من شاتل می خواد مثل پارس آنلاین burst تعریف کنه ولی نمیتونه توش مونده...

اینم محض اطلاع دوستان:
    burst: وقتی ترافیک مرکز مخابراتی کم باشه یعنی خیلی از یوزرا یا دانلود نمیکنن یا دیسکانکتن
    بنابراین تمام پهنای باندی که شرکت از مخابرات خریده مصرف نمیشه حالا برای اینکه اینم مصرف بشه
    برای کاربرا burst تعریف میکنه. چجوری اینجوری > داون استریم کاربرو بالاتر از سرعتی که خریده باز می زاره وقتی که ترافیک مخابرات کم میشه پهنای باند اضافی سمت این یوزرها میره و سرعتشون میره بالاتر از اونی که خریدن.
    شرکت پارس آنلاین الان اکثر یوزرای 128 و 256 رو تا 2 مگ بسته ولی کمتر از اونی که پولشو دادن نمیاد بلکه بیشتر اوقات بخاطر پهنای باند بالای پارس انلاین سرعتشون بالاتر اونیه که خریدن.

ولی این مورد در شاتل برعکسه چرا؟ چون شاتل جدیداً خیلی شلوغ تر از قدیم شده . هر چقدر که یوزر بیشتر داشته باشن ضریب اشتراکو میبرن بالاتر چرا؟ چون که هرچقدر یوزر بیستر باشه همون مقدارم تعداد کاربرایی که دانلود نمیکنن یا دیسکانکتن بیشتر میشه مثلاً:
    شما اگه 10 تا یوزر 256 داشته باشید باید حداقل 1.5 مگ پهنای باند از مخابرات بخری بینشون شیر کنید چون تو این ده نفر احتمال اینکه 5 نفرشون تو اینترنت نباشن کمه.
    حالا اگه 100 تا یوزر 256 داشته باشید 10 مگم پهنای باند بخرید کافیه چون هر چقد یوزر بیشتر داشته باشید به صورت تصاعدی تعداد کاربرای آفلاین یا اونایی که فقط در حد میل چک کردن از اینترنت استفاده میکنن بیشتر میشه.
    اینجاست که شرکت طمعش گل میکنه و با این که داره پول تعداد بیشتری از مردمو بالا میکشه ضریب شیر رو هم بالا میبره و پهنای باند کمتری از مخابرات می خره که در واقع داره دزدی میکنه.
    حالا اگر تعداد کاربرایی که شرکت حدس زده تو ساعت های مختلف غیر فعالن کم بشه و اکثر دانلودر ها (افرادی که بیشتر از اینترنتشون برای دانلود استفاده میکنن) از آی اس پی های دیگه بیان سرویس شاتل بگیرن مشخصاً ترافیک بالا میره و سرعت پایین میاد.

توی چند ماه گذشته تعداد زیادی از صبانتی ها ، داتکی ها و ... بخاطر تغییراتی که تو اون دو تا isp به وجود اومد اومدن شاتل (صبانت یه مدت بدلیل شلوغی عین همین حالای شاتل شده بود و حتی مثل اینکه پشتیبانیش به کاربرا فحش میداده! داتک هم یکدفه سرویساشو حجمی کرد اونم گرون)
    الان تو نظر سنجی همین فروم تاپیک (از چه طریق به اینترنت وصل هستید) نگاه کنید شاتل از همه بیشتره...
    با توجه به گفته های بالا معلومه دیگه این اوضاع پیش میاد ...
    Last edited by Exir; 01-03-2010 at 09:44.

6. 7 کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

با سلام
    من ساعت 6/5 با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم یک لینک داد گفت امتحان سرعت را، سرعتدانلود آن لینک حدود 47 بود ولی وقتی لینکهای دانلود خودم می گذاشتم حدود 16 بود
    سلام
    شما downstream ات چنده؟(تو صفحه تنظیمات مودم میتونی ببینی)
    اون لینک دانلود خودت از چه سروری بود؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام
    زیاد خودت رو خسته نکن اینها از سایتهای اپرا / فایرفکس/ ماکروسافت/php هر یوزری که مشکل داشته باشه می گند تست کنید می بینید سرعت با چیزی که روی مودم ست شده برابره دلیلش هم اینه که وقتی این همه یوزر رو به این سایتها هدایت می کنند 99 در صد روی کش سرور باقی می مونه و شما با سرعت از فایل کش شده استفاده می کنید.

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------

این وضع پایدار نیست مثلا آرت وان داری یه آیپی میگری 10 15 دانلود میکنی
    یه آیپی میگیری میره رو 109

من و تو شاید زنگ نزنیم
    ولی اونی که ارت 8 داره باید همش 100 بگیره یهو ببینه داره 10 میگیره زنگ میزنه پدرشونو در میاره..

به نظر من شاتل می خواد مثل پارس آنلاین burst تعریف کنه ولی نمیتونه توش مونده...

اینم محض اطلاع دوستان:
    burst: وقتی ترافیک مرکز مخابراتی کم باشه یعنی خیلی از یوزرا یا دانلود نمیکنن یا دیسکانکتن
    بنابراین تمام پهنای باندی که شرکت از مخابرات خریده مصرف نمیشه حالا برای اینکه اینم مصرف بشه
    برای کاربرا burst تعریف میکنه. چجوری اینجوری > داون استریم کاربرو بالاتر از سرعتی که خریده باز می زاره وقتی که ترافیک مخابرات کم میشه پهنای باند اضافی سمت این یوزرها میره و سرعتشون میره بالاتر از اونی که خریدن.
    شرکت پارس آنلاین الان اکثر یوزرای 128 و 256 رو تا 2 مگ بسته ولی کمتر از اونی که پولشو دادن نمیاد بلکه بیشتر اوقات بخاطر پهنای باند بالای پارس انلاین سرعتشون بالاتر اونیه که خریدن.

ولی این مورد در شاتل برعکسه چرا؟ چون شاتل جدیداً خیلی شلوغ تر از قدیم شده . هر چقدر که یوزر بیشتر داشته باشن ضریب اشتراکو میبرن بالاتر چرا؟ چون که هرچقدر یوزر بیستر باشه همون مقدارم تعداد کاربرایی که دانلود نمیکنن یا دیسکانکتن بیشتر میشه مثلاً:
    شما اگه 10 تا یوزر 256 داشته باشید باید حداقل 1.5 مگ پهنای باند از مخابرات بخری بینشون شیر کنید چون تو این ده نفر احتمال اینکه 5 نفرشون تو اینترنت نباشن کمه.
    حالا اگه 100 تا یوزر 256 داشته باشید 10 مگم پهنای باند بخرید کافیه چون هر چقد یوزر بیشتر داشته باشید به صورت تصاعدی تعداد کاربرای آفلاین یا اونایی که فقط در حد میل چک کردن از اینترنت استفاده میکنن بیشتر میشه.
    اینجاست که شرکت طمعش گل میکنه و با این که داره پول تعداد بیشتری از مردمو بالا میکشه ضریب شیر رو هم بالا میبره و پهنای باند کمتری از مخابرات می خره که در واقع داره دزدی میکنه.
    حالا اگر تعداد کاربرایی که شرکت حدس زده تو ساعت های مختلف غیر فعالن کم بشه و اکثر دانلودر ها (افرادی که بیشتر از اینترنتشون برای دانلود استفاده میکنن) از آی اس پی های دیگه بیان سرویس شاتل بگیرن مشخصاً ترافیک بالا میره و سرعت پایین میاد.

توی چند ماه گذشته تعداد زیادی از صبانتی ها ، داتکی ها و ... بخاطر تغییراتی که تو اون دو تا isp به وجود اومد اومدن شاتل (صبانت یه مدت بدلیل شلوغی عین همین حالای شاتل شده بود و حتی مثل اینکه پشتیبانیش به کاربرا فحش میداده! داتک هم یکدفه سرویساشو حجمی کرد اونم گرون)
    الان تو نظر سنجی همین فروم تاپیک (از چه طریق به اینترنت وصل هستید) نگاه کنید شاتل از همه بیشتره...
    با توجه به گفته های بالا معلومه دیگه این اوضاع پیش میاد ...
    خیلی مفید و جامع بود امیدوارم اونهایی که سرویس ندارند با دید بازتری به این مسئله نگاه کنند.

9. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سمنان ایترنت شاتل چطوره ؟ کیفیت داره ؟ من میخوام شاتل بگیرم .

داره خودمونی میشه ONE PIECE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام...

آقا خبری شده باز....؟سرعت من دوباره شده 117kb.

این هم محلی ما کجاست؟OSEN جان وضعیت چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •