سلام دوستان کسی هست که اشنایی با مارک پاور ساند داشته باشه میشه یه توضیح درمورد این برند بدید؟؟؟؟؟
سلام دوستان کسی هست که اشنایی با مارک پاور ساند داشته باشه میشه یه توضیح درمورد این برند بدید؟؟؟؟؟
با عرض سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
یه راهنمایی توپ میخوام
من میخوام یه سیستم جمع کنم برا سمند و البته خورد خورد چون الان نمیتونم بیشتر از این هزینه کنم. پس اگه میشه راجع به این قطعاتی که انتخاب کردم نظراتتونو بدین و یه کمکی به من کنید لطفا.
برای هدیونیت کنوود ۷۰۵۶ یا پایونیر ۹۶۵۰ بی تی
برای باند کنوود ۷۱۰۰ یا جی بی ال ۶۹۶ لیمیتد
و اما مصیبت عظما آمپ - کدنس Q5000A یا Q4000 یا CSA1000-4 یا اینفینیتی ۷۵۴۱آ یا کننود ۹۴۷ ولی اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید با ذکر مدل و قیمت من به گوش دل میشنوم.
منتظر راهنمایی های خوبتان هستم.
با تشکر کامران
Last edited by kamran254; 12-05-2015 at 09:55.
دوستان دیگه که راهنمایی کردن گفتن کامپ بدون ساب اصلا خوب نیست جواب نمیده
منم چون صندوق کپسوله جا کمه کلا بیخیال ساب شدم
به همین دلیل کسی پیشنهاد نداد کامپ(البته احتمالا چون نمیدونستید پیشنهاد دادید)
2 3 تا از دوستان پیشنهاداشون به شرح زیر
باند 6*9 این 3 مدل
jbl سنگی مدل595 نه 696(میگفتن مثل 6975 جدید پاونییر قبلی خیلی بهتره اگر گیر بیاری
آلپاین این دو مدل 619SPS یا 69SPR
در اخر کاپا اینفینیتی 11I
آمپ هم گفتن بسته به باندی که میگیری بگیر(چون قصد انداختن ساب ندارم)
فقط تو باند هعای تو در اتفاق نظر نبود و نظرها متفاوت که اگه شما چنتا بهم معرفی کنی خوبه
و البته نظرتون هم بگید راجب این موارد که نوشتم
ممنون
دوستان محترم و آقا حمید گل من سر درد گرفتم اینقد اینور اونور مطلبای ضد و نقیض خوندم. تیر آخرو شما بزن خلاص. من برم این سیستمو بگیرم شرم از سر دورو بریام کم شه![]()
Last edited by kamran254; 12-05-2015 at 15:45.
اقا این x400 که گرفتیم اپدیتشم که کردم خوشحال ولی چرا یکی دو تا از از خط کوچیکا یا پیکسل هر چی هست خاموشه یعنی مثلا ی قسمت عدد میبینی ناقص مینویسه بخاطرش
چیکار کنم!! میدونستم اینجوری تو ذوقم میزنه چینی میخریدم :(
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام کامران جان.اول از همه بودجه چقدر هستش؟په نوع صدایی میخواین کیفیتی باشه یا قدرتی؟از چیزهایی که گفتین 7056 صدایه فلت تری نسبت به پایونیر داره پایونیر بیشتر رنگ به صدا میده تنظیمات 7056 هم بیشتر هستش در کل خیلی بهتره.واسه باند 7100 میدرنج و تیوتر خیلی خیلی جیغی داره به درد مردم میخوره تا تویه ماشین میزنه مختو میترکونهجی بی ال هم قوی هستش باید یه امپ قوی داشته باشین.در مورد امپ هم شما اگه میخوای در کل یه جفت باند استفاده کنی که یه 2کانال کفایت میکنه.محصولاته کدنس که توصیه نمیشه زیاد به غیر از 2 3تا ساب 18 اینچش چیز جالب دیگه ای نداشته تا الان
امپ اینفینیتی هم جدیدا که خرابیش زیاد بوده .امپ کنوود که معرفی کردین به نظر من از اینایه دیگه بهتره اما قدرتش کمتره.
شما یه دست کامپ خوب بزار جلو یه باکس هم عقب خیر دنیا و آخرتو ببراگه نظرت رو باند هستش فقط 7158 جی وی سی به نسبت قیمتش واقعا می ارزه یه امپ 2کانال مثه 5602 پایونیر هم بزار .
عزیز باند جی بی ال بیسش از اینایه دیگه که گفتین خیلی بیشتره.آلپاین و اینفینیتی کیفیتی تر هستن.بین اینا جی بی ال که اکبندس فکر نکنم گی بیاد مگر اینکه دسته دو بگیرین.جی وی سی 7158 هم نسبت به قیمتش خوبه.امپ هم شما که نمیخوای ساب بزاری یه 2کانال بزار کفایت میکنه.
تا اونجایی ک من شنیدم میگن زیر مجموعه گرندزیرو هستش اما بعید میدونم![]()
اینم یه برندی هستش کوچه بازاری میشه که کسایی که خودشون دارن روش کار میکنن مثه sound magus و vigor voice .حالا ساند ماگوس بهتر از اینایه دیگس حداقل 4جا یه عکسی چیزی میبینی ازش![]()
انتخابم رو کردم.برای سمند=>
پخش u463 کنوود(دارم)
یک جفت کواک بیضی عقب 6965V2(دارم)
اسپیکر 10 سانتی هلیکس B4X برای درب جلو (تصمیم خریدش قطعیه)
ساب 3010 کنوود(اگر انتخابم اشتباه هست تو همین حدود قیمت راهنمایی کنید)
آمپلی فایری که بتونه هم ساب هم 6965 V2 رو ساپورت کنه(معرفی کنید.)
Last edited by farzad3260; 13-05-2015 at 11:59.
عزیزی
حمید این 7056 بیسش ردیفه ؟
این سابی که گفتی ظاهرآ 8 اینچی با این حساب ویبره خوبی میزنه یا به جاش Helix Precision p12w بردارم با آمپ 8106 کنوود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)