سایتی هم هست که فیبر باشه؟؟؟
برای فیبر باید حفاری زیاد انجام بشه؟؟؟
سایتی هم هست که فیبر باشه؟؟؟
برای فیبر باید حفاری زیاد انجام بشه؟؟؟
میشه یه کم درباره ماکروویو توضیح بدید؟
و اینکه استفاده از ماکروویو به جای فیبر داخل سرعت هم تاثیر داره ؟ چقدر؟
بنابر گفته آقای قلمبر دزفولی، ایرانسل بزرگترین شبکه مایکروویو با فرکانس اختصاصی در ایران رو داره.
با توجه به سرعت بالای 4G اصولا" شبکه 4G با لینکهای فیبر نوری باید راه اندازی بشه که ایرانیان نت قرار بود (و هست و خواهد بود!) راه بندازه ولی اگر ایرانسل میخواست به امید لینک فیبر نوری بشینه به این سرعت نمیتونست 3G و 4G رو راه اندازی کنه.
علي اكسپرس ديگه كالا به ايران نمي فرسته و امكان خريد نيست.
من دوستم از چين فرستاده و البته ٣تا فرستادن و اگر ديدم يكي از دوستان نخواست همين جا اعلام ميكنم و البته قابل دوستان رو نداره.
طول سيم ٢متر هست كه ميشه افزايش داد.
7cEram
اينرو ذكر كنم چون ديگه ارسال كالا بصورت فري از چين نميشه مجبور هستيم از طريق DHL يا Aramex يا EMS خريد كرد كه واقعا قيمتها بالاست ولي كمتر از ٦روزه كالا به ايران ارسال ميشه و بدست مصرف كننده ميرسه.
7cEram
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آنتن دو سايز داره كه ٢٢بزرگترين هست با ٣٥dbi
7cEram
گوشیت چیه؟؟ باتریش نپوکید؟؟
والا من حیفم میاد نوت 5مو به این روز بندازم.![]()
بنظرم امشب ایرانسل یادش رفته دکمه منطقه مارو خاموش بکنه
Last edited by arsinn; 23-12-2015 at 20:06.
چرا؟؟؟؟مگه دکل خاموش می کنه؟؟؟؟
هیچ اتفاقی نمی افته
اونور آب اینترنت ها سرعتشون 10 برابر اینجاست محدودیت هم ندارن 24 ساعته از سرویس کلود رایگان استفاده می کنن تبادل ترافیکشون شاید در ماه از ماه هم بیشتر بشه ولی مثل ما هزارجور فن زد که بشه دانلود رایگان کنیم !!!!
من با این گوشیم فکر کنم از وقتی گرفتم فقط به عنوان مودم استفاده کردم آخ نگفته (یه خوبی داره باتریش قابله تعویض هست خراب بشه راحت یکی دیگه میندازم جاش)
شاید بگم 1 ترابایت باهاش دانلود کردم چون یکی از هارد هام پر شد
اینم همین العان یهویییی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)