نه فقط adsl داره
بعید میدونم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
نه فقط adsl داره
بعید میدونم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دوستان سرویس 2 مگ دارم 1 ماه نشده 7 روز دیگه تا 1 ماه دارم امروز مبین نت اس ام اس داره مشترک گرامی با توجه به الگوی مصرف شما در ساعات رایگان سبب
پایمال شدن حقوق دیگر کاربران شده است خواهشمندیم مصرف شبانه خود را تعدیل فرمایید
تا حالا برای کسی این طوری اس ام اس فرستادن ؟؟؟؟ اگر مصرف شبانه رو کم نکنم چه کار میکنن ؟؟؟؟
سلام دوستان
برای کی این SMS اومده؟
من قبلا شبانم خیلی خوب الان دو سه هفته هست که شبا فوقش 3 گیگ میشه معمولا 2 یا 2.5 میشه!مشترک گرامی
با توجه به اینکه الگوی مصرف شما در ساعات رایگان سبب پایمال شدن حقوق دیگر کاربران شده است، خواهشمندیم مصرف شبانه خود را تعدیل فرمایید.
شناسه اشتارک: ...
شناسه پرداخت: ...
اینم مثل پارس انلاین و شاتل حتما میخواد قانون استفاده عادلانه رو شبا اجرا کنه!
واسه منم اومده. شبو گذاشتن واسه دانلود نه واسه وب گردی. مگه طرف روانیه 2 شب تا 8 صبح وب گردی کنه. در ضمن اگه فکر میکنن حق کاربراشون پایمال شده اون هم شبا دانلود کنن حق ما رو پایمال کنن. اینا زورشون میاد مصرف روزانه پایین باشه ولی مصرف شبانه بالا. مبین نت روز به روز داره طنابی که انداخته گردن مصرف کننده رو سفت تر میکنه. خدا ازشون نگذره
من که گوش نمیکنم به مسخره بازی های مبین نت که هیچ احترامی به حق مشتری نمیزاره اکثر شرکتها مثل پارس آنلاین هم به همین شکله
ساعات رایگان داره ساعت 2 شب کی میره وب گردی ؟؟؟ شاید 1 درصد اونم به دلایل بی خوابی شدید توهین به حق مشتری تا کی باید از طرف
مبین نت باشه اگر این ساعت رایگانشم بردارن و یا محدود کنن فکر میکنم کسی براشون نمونه جز یه عده خاص کلا من خودم فقط به خاطر ساعت رایگانشه
که دارم ازش استفاده میکنم اگر محدود بشه که اولین نفریم که تجهیزات وایمکسمو میفروشم درشم برای همیشه گل میگیرم
شبانه های وب مثل روز هست فرقی نداره .
دیشب خیلی داغون بود ...
بین 10 تا 20 سرعت می چرخید ...![]()
این sms برای منم الان اومد
اینا که الان اصلا قانون مسخره مصرف منصفانه رو هنوز نزاشتن که میگن پیمال کردید خیلی مسخرست اول قانونشو بزارن بعد sms بفرستن
فک کنم دیگه دارن به ته خط میرسن
یحتمل منظور از پایمال شدن همون حق خودشونو
اینا به کاربر کی اهمیت دادن
![]()
همین الان برا من هم اومد.
خیلی مسخرست یعنی چی پایمال شدن حق دیگران !؟
من سرویس 1مگ نامحدود، تر 8 صبح تا 8 شب دارم!
از 8 صبح تا ساعت 11 عالی هست! ولی بعد ساعت 11 خیلی افت سرعت دارم!
این طبیعی هست؟
یادش بخر، زمستان 91 سرویس 2 مگ داشتم که روی 3 مگ بشته بودن! هر شب تا 7.5 گیگ دانلود داشتم! ولی حالا...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)