تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1777 از 2550 اولاول ... 77712771677172717671773177417751776177717781779178017811787182718772277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,761 به 17,770 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان خط من رو روی 8 مگ بستن بدون اینکه خودم دوباره زنگ بزنم واقعا دستشون درد نکنه ، بلوط نامرد سرویس 4.5 مگ گرفته بودم و روی 4 بسته بودن و وقتی هم زنگ میزدم میگفتن که خطت بیشتر از 4 نمیکشه !! اصلا بزرگترین اشتباهم این بود که از مخابرات خارج شدم ( بعد از 3 سال ) واقعا همارا - مخابرات بهترین سرویس دهی و پشتیبانی رو داره .
    دوست من سرویس اولترا گرفتین ؟ سرویس جشنواره یک ساله یا شش ماهه الترا گرفتین یا سرویس الترای یک ماهه رو ؟

اقا امشب یه زحمت بکش حدود 10 گیگ لینک مسقیم از سرور داخلی مثل یه بازی از سایت هایی مثل پی سی دی یا دانلود ها با 4 لینک همزمان و 16 کانکشن بذار برای دانلود ببین چقدر می تونه دانلود کنه تو ساعت رایگان .

ممنون میشم چون اگر حدود 8 گیگ دانلود بده منم میام سمت الترا

2. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عالیه
    من با مرکز بیشتر از 4-5 کیلومتر فاصله دارم
    یه طوری هم سیم کشی کردن که اون فاصله رو هم رد کرده رسیده به مرز 6 کیلومتر
    اتنیشن 65 یعنی فاجعه
    پس هرچه قدراتنشن کمتر باشه وضعیت بهتره دیگه ؟

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

دوست من سرویس اولترا گرفتین ؟ سرویس جشنواره یک ساله یا شش ماهه الترا گرفتین یا سرویس الترای یک ماهه رو ؟

اقا امشب یه زحمت بکش حدود 10 گیگ لینک مسقیم از سرور داخلی مثل یه بازی از سایت هایی مثل پی سی دی یا دانلود ها با 4 لینک همزمان و 16 کانکشن بذار برای دانلود ببین چقدر می تونه دانلود کنه تو ساعت رایگان .

ممنون میشم چون اگر حدود 8 گیگ دانلود بده منم میام سمت الترا
    بله سرویس اولترا 3 ماهه 6 گیگ گرفتم ، نیازی به تست داخلی نیست چون از سرورای خارج 6 لینک + یک لینک از آپلود باز جمعا 7 لینک و هر کدوم 8 کانکشن دیشب حدود 9.5 گیگ دانلود کردم .

6. 2 کاربر از v-abbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله سرویس اولترا 3 ماهه 6 گیگ گرفتم ، نیازی به تست داخلی نیست چون از سرورای خارج 6 لینک + یک لینک از آپلود باز جمعا 7 لینک و هر کدوم 8 کانکشن دیشب حدود 9.5 گیگ دانلود کردم .
    چه خوب این جور باشه عالیه که ! حالا به نظرت من سرویس جشنواره زمستانی الترا 6 ماهه + 1 ماه هدیه با حجم 12+ 8 گیگ هدیه با هزینه 113 رو بگیرم یا همین 3 ماهه ای که شما گرفتی رو ؟

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر خاطرتون باشه این جشنواره تابستانه و پاییزه رو روی الترا بسته بودن و بعد اوردن روی کلاسیک ! و قوتی بهشون می گفتیم می گفتن با اون هزینه الترا نمیشه و کلاسیک اید باشه حالا می ترسم جشنواره الترا بگیرم بیان بگن سرعتش باید روی کلاسیک باشه

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها منظور از 6+1 تو سرویس جشنواره زمستانه یعنی 1 ماه هیه میده میشه 7 ماه ولی منظورش از 12 + 8 گیگ چی هستش ؟ یعنی حجم خوش برای 6 ماه 12 گیگ هستش و 8 گیگ هم هدیه میده ؟

12. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

اگر خاطرتون باشه این جشنواره تابستانه و پاییزه رو روی الترا بسته بودن و بعد اوردن روی کلاسیک ! و قوتی بهشون می گفتیم می گفتن با اون هزینه الترا نمیشه و کلاسیک اید باشه حالا می ترسم جشنواره الترا بگیرم بیان بگن سرعتش باید روی کلاسیک باشه
    وقتی اسمش اولترا هست باید اولترا بدن
    به نظرم بهتره اول یه ماهه بگیرید ببینید برا شما چند تا سرعت میده بعد اگه خواستید شش ماهه یا یکساله که خیلی به صرفه تره بگیرید
    البته یکساله برا شما ریسکه

14. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی اسمش اولترا هست باید اولترا بدن
    به نظرم بهتره اول یه ماهه بگیرید ببینید برا شما چند تا سرعت میده بعد اگه خواستید شش ماهه یا یکساله که خیلی به صرفه تره بگیرید
    اینم فکر خوبیه اما می ترسم بخوره بع عید و این جشنواره رو بردارن ( البته مطمئنم دوباره در قالب جشنواره نوروزی برش میگردونن ) ولی اگر اولترا بخوان مثل بقیه دوستان برای منم سرعت بده باید حداقل 440 رو بده چون قبلا تو جشنواره تابستانه تجربه اش کردم

16. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

اگه الان از مخابرات دارین بهتره یک ماهه بگیرین ، چند روز دیگه هم قرار هست که قیمتا بیاد پایین ( اگه بیاد ) که برای تمدید بعدی هم هزینه کمتری میدین و هم اینکه نزدیک عید هست شاید سرویس دیگه یا جشنواره دیگه هم بزارن .

من سرویسم بلوط بود به همین خاطر باید 3 ماهه میگرفتم .

18. 2 کاربر از v-abbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

اینم فکر خوبیه اما می ترسم بخوره بع عید و این جشنواره رو بردارن ( البته مطمئنم دوباره در قالب جشنواره نوروزی برش میگردونن ) ولی اگر اولترا بخوان مثل بقیه دوستان برای منم سرعت بده باید حداقل 440 رو بده چون قبلا تو جشنواره تابستانه تجربه اش کردم
    همینجا داشتیم کسی که 300 تا سرعت داشت که فک کنم با مگا هم همون سرعت رو بشه گرفت
    اگرم سرعتش مناسب بود میتونین قبل عید تمدید کنین از این تکنیک ها هم باید استفاده کرد بالاخره

20. 3 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •