دوستان من صبانتی هستم 3 ساله و سرعت 1 مگابایت طرح عیدانه نداره می خواهم کوچ کنم این شرکت آسیانت سرعت 1 و 2 مگابایت رو یکساله چطور حساب می کنه با ماهی 3 الی 4 گیگ
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان من صبانتی هستم 3 ساله و سرعت 1 مگابایت طرح عیدانه نداره می خواهم کوچ کنم این شرکت آسیانت سرعت 1 و 2 مگابایت رو یکساله چطور حساب می کنه با ماهی 3 الی 4 گیگ
برو سایت قیمتارو ببین...
اینی ک گفتی شبانه رایگان ندارها
اقا سمت آسیادزد نیا به هیچ وجهدوستان من صبانتی هستم 3 ساله و سرعت 1 مگابایت طرح عیدانه نداره می خواهم کوچ کنم این شرکت آسیانت سرعت 1 و 2 مگابایت رو یکساله چطور حساب می کنه با ماهی 3 الی 4 گیگ
من اگر راه فراری داشتم درجا عوض میکردم
هر شرکتی, توجه بکن هر شرکتی حتی مزخرفترینشون از این بهتره
با این توضیح که سیم تلفن من قطع شده و با دست سیم ها رو به هم وصل کردم !! (SNR روی 7 - 8 میچرخه الان، بعضی موقع ها کمتر)، تست سرعت روزانه سرویس 10 مگابیت حجمی که دوستان درخواست کرده بودن رو میزارم:
مطمئن نیستم ولی حدس میزنم که اگر کسی خط تلفن ش سالم و نرمال باشه و وضعیت SNR ش خوب باشه، بتونه که 10 مگابیت رو بگیره. بهرحال باید دیگران هم تست کنن.
میشه شما یه عکس از مشخصات خطت توی مودم بذاری؟
سرویس 4 مگ آسیاتک شیراز//خیلی هم خووب
تست با سرور مونیخ همین الان:
سروری در شهری دور افتاده در آمریکا
ونهایتا واشنگتن دی سی
![]()
Last edited by pilotscale; 21-03-2014 at 19:31.
حداقل 38000 تومن داری میدی، اونم 2 ساعت رایگان!!!!!!!!!!!! واینکه تست روزانه مهم نیست.... پینگش مهمه که تعریفی نداشت.
راستی اینا قصد ندارن مشکل فروم با ie 11 رو رفع کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by ShadowDragon; 21-03-2014 at 22:37.
اقا ساعتا میکشن جلو برای دانلود شبانه چی کار کنیم؟؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
این شرکت مثل صبانت نیست فقط سرویس های 10 گیگ در ماه به بالا شبانه 1 تا 8 رایگان دارن ! سرعت شبانه سرویس 2 مگ برابر با 1 مگ هست یعنی 120 کیلوبایت.
بر اساس ساعت رسمی که جلو کشیده میشه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)