سلام
طرح دانلود رایگان گذاشته مخابرات ؟ هنوزم ارائه می ده ؟ چند گیگ و قیمتش چنده ؟
کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی روی سرویس مخابرات خونه بگیره ؟ چه طوری ؟
مرسی
سلام
طرح دانلود رایگان گذاشته مخابرات ؟ هنوزم ارائه می ده ؟ چند گیگ و قیمتش چنده ؟
کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی روی سرویس مخابرات خونه بگیره ؟ چه طوری ؟
مرسی
سلام . داداش اگه ادم اینجا بمیره هم کسی جوابشو نمیده دیگه. نمیدونم چرا کسی نیست اینجا.
بعدشم اره.مخابرات طرح کمپین تابستانه داره که به گفته خودش از 2 مگ تا 16 مگ بازه و دانلود رایگانش از ساعت 2 تا 6 صبحه. ولی بیشتر دوستان میگن که طرح روی 1 مگ بسته شده و سرعت دانلود به زور از 128 کیلوبایت بالاتر نمیره.
و بعدشم در مورد هدیه سرشماری همه شرکت ها مثل شاتل و اسیاتک و غیره به مشترکینش 2 گیگ رو هدیه داده.ولی نمیدونم چرا این مخابرات لعنتی اصلا در جریان هم نیست. من به پشتیبانیشون گفتم و اونا گفتند اصلا به ما ابلاغ نشده. خلاصه داداش مخابرات مثل قدیمش هنوز هم دزده.
خب خیلی نگذشت که دوباره سرعت رو برگردوندند به حالت قبلی یعنی 128کیلوبایت
تو PARTAK تیکت زدم جوابش این اومد
2# : کاهش سرعت با سلام و وقت بخير
مشترک گرامي قرارداد سرويس اينترنتي شما(در طول روز 1mbps معادل 128 kBps است.در طول روز با توجه به کيفيت خط و استفاده همزمان ساير مشترکين تا 10mbps هم امکان دريافت وجود داردو دريافت سرعت (120 کيلوبايت در ثانيه)طبق سرعت قراردادي است و نشان دهندهء عدم وجود مشکل در سرعت دريافتي مي باشد.
با این وجود پيگيري هاي لازم جهت بررسی پارامترهای خط شما صورت خواهد گرفت و نتيجه از طريق همين تيکت به شما اطلاع داده خواهد شد .
با تشکر
به نظرتون برم سفارت افغانستان وقت بگیرم این سرعتو بهشون نشون بدم پناهندگی میدن؟![]()
خدا لعنتشون کنه. هرچی هم ما به اینور و اونور شکایت کنیم فایده نداره
ای مخابرات لعنتی
این بار مخابرات یکی دو روز قبل از شروع موج سرما قطع شد
دارن پیشرفت میکنن!
اینکه دقیقا موقایع که شدیدا به نت احتیاج داری و "مرکز اعلام قطعی میکنه" واقعا رو مخه
سلام
یه ادم خیر گروه تلگرامی رو برام تو پیام خصوصی بفرسته.ممنون میشم
سلام
قبلا گاهی میشد شبانه مخابراتو با شروع دانلود قبل ساعت رایگان دور زد و افت سرعت نداشت اما الان مثکه یکاری کردن تا حجمی که دانلود میرسه اون شب، ip عوض میشه و سرعت میشه یک مگ![]()
دوست عزیز این کار خلاف قوانین است. هشدار قرمز رنگ بالای صفحه رو مشاهده کنید..
Last edited by Rahpooyan; 05-12-2016 at 18:26.
سرعت من رسیده به زیر 10 کیلو.
مال بقیه هم همین طوریه ؟
در چه زمانی و سرعت شما چقدر است ؟
لطفا اسم طرح خود را هم ذکر کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)