داداش کارت من حدود 100 روز طول کشید بیاد
داداش کارت من حدود 100 روز طول کشید بیاد
دوستان سرباز 0 اصفهان آموزشی کجا میافتند؟
یه سوال واسه خودم
من تک پسر هستم و یه خواهر کوچیکتر هم دارم
پدرم 57 سالشه و مشکل رگهای قلب و عروق داره و پزشکه معالجش هم گفته میتونه نامه واسه نظام وظیفه بنویسه(قبلا واسه دانشگاه نوشته بود واسه انتقالی)
حالا به نظرتون واسه کفالت اقدام کنم یا نه؟
راستی پدرم یه کارت داره 6 ماه خدمت کرده موقع جنگ میتونم الان کسری بگیرم؟متولد 68 هستم
Last edited by Amin_0913; 14-09-2013 at 23:16.
سلام دوستان
من دارم تو عجبشیرخدمت می کنم ، الان دانشگاه تبریز قبول شدم 3 روز مرخصی دادن که معافیت تحصیلی بگیرم ، با توجه به اینکه ثبت نام 26 ام ، و بصورت اینترنتی هست اگه امروز فردا برم دانشگاه برگه میدن بهم؟
کلا برای گرفتن معافیت تحصیلی چیکار باید بکنم؟(خواهشا کامل توضیح بدید.)![]()
سلام
من متولد 1373/11هستم
همین امسال دیپلم گرفتم
کنکور دادم ولی رتبم خوب نشد
اگه بخوام به دونه اینکه برم خدمت مقدس سریازی(اللهم صل ا.....)سال دیگه کنکور بدم غیبت میخورم؟
اگه غیبت خوردم میتونم کنکور بدم و دانشگاه هم ثبت نام کنم؟
پیشاپیش ممنون
والا موارد از کار افتادگی پدر رو کمسیون پزشکی باید نظر بده و چیز مشخص و معلومی نیست
اما چون تک پسر هستید اگه خدمت برید شانس اینکه بیوفتید شهر خودتون زیاده
شما کارنامه قبولی رو میبری مرکز اموزشی اونها شما رو ترخیص میکنند بعد میری دانشگاه ثبت نام میکنی دو حالت داره 1. خودشون به نظام وظیفه نامه میزنند تا براتون معافیت تحصیلی رد بشه
2. نامه رو میدن دست خودتون و شما نامه رو میبری نظام وظیفه تحویل میدی .. البته اگه سیستمش تغییر نکرده باشه
شما تا یک سال بعد از گرفتن مدرک دیپلم وقت داری وضعیت خودت رو مشخص کنی
مثلا اگه خرداد دیپلم گرفتی تا خرداد سال اینده یا باید دفترچه رو پست کرده باشی یا از یکی از معافیت های موقت (مثل تحصیلی و ....) یا دائم بهره ببری...
اگر هم غیبت بکنی دانشگاه نمیتونی بری
سلام. دوستان اگه کدت بیاد بعدش بری تاریخ اعزامتو بندازی عقب کدت عوض میشه یا همون قبلی میمونه؟؟؟؟؟
آقایون من امسال کنکور داشتم و دانشگاه قبول شدم ، یک سال هم معافیت تحصیلی داشتم برای پشت کنکور موندن که ازش استفاده نکردم ، الان لازمه برم نظام وظیفه کاری انجام بدم ؟
یهو مارو از دانشگاه بلند نکنن ببرن سربازی ؟!![]()
پرینت قبولی رو دادم ، 3 روز مرخصی دادن ثبت دانشگاه تبریز هم 27 شهریور هست بصورت اینترنتی ، حالا اگه برم دانشگاه نامه میدن بهم؟
(فردا قراره برم دانشگاه ببینم چیکار باید بکنم؟)
خیلی ممنونوالا موارد از کار افتادگی پدر رو کمسیون پزشکی باید نظر بده و چیز مشخص و معلومی نیست
اما چون تک پسر هستید اگه خدمت برید شانس اینکه بیوفتید شهر خودتون زیاده
دوتا سوال دیگه
1- پدرم یه کارت داره 6 ماه خدمت کرده موقع جنگ میتونم الان کسری بگیرم؟متولد 68 هستم
2-واسه همین تک پسر بودن، باید قبل برم از ثبت احوال نامه ایی چیزی بگیرم؟
راستی این سوالم موند (این دوستم منو کچل کرده)
دوستان سرباز 0 اصفهان آموزشی کجا میافتند؟
شما متولد چه سالی هستید و زمان اخذ اخرین مدرک تحصیلی تون کی بوده ؟
در کل اگر از زمان گرفتن اخرین مدرک تحصیلی یک سال نگذشته باشه مشکلی نیست
خوب فردا برو دانشگاه بهت میگن دیگه .. تمام دانشگاه یک مسئول رسیدگی به امور مشمولین دارند
سوال کنید راهنمایتون میکنند
تا جایی که اطلاع دارم باید دفترچه رو ارسال کنید و برگه سبز رو داشته باشید برای اقدام به کسری ...
6 ماه موقع جنگ خدمت کرده یا 6 ماه تو جنگ خدمت کرده ؟ یعنی کارت ایثارگری داره ؟؟؟
تک پسر بودن رو تو اموزشی راهنمایتون میکنند چیز خاصی نیست یک تاییده هست از ثبت احوال
در مورد سرباز صفر اصفهان هم اطلاعی ندارم ممکنه هرجای بیوفته اما شانسش برای پادگان سپاه اباده فارس زیاده چون دیدم اکثرا اصفهانی میگیره و خیلی هم بزرگه
Last edited by SNOW PATROL; 15-09-2013 at 18:55.
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)