وحید فاصلت تا مرکز چقدر کمه !!!
11 مگ رو جواب میده
8 هم که به راحتی بدون قطع شدن میتونی استفاده کنی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
وحید فاصلت تا مرکز چقدر کمه !!!
11 مگ رو جواب میده
8 هم که به راحتی بدون قطع شدن میتونی استفاده کنی
اره فاصله مون دو کوچه هستش نهایتاحالا این خوبه یا بد ؟
پس برای یک ماه آزمایشی الترا میگیرم ببینم چی نشون میده![]()
عالیه
من با مرکز بیشتر از 4-5 کیلومتر فاصله دارم
یه طوری هم سیم کشی کردن که اون فاصله رو هم رد کردهرسیده به مرز 6 کیلومتر
اتنیشن 65 یعنی فاجعه![]()
برا من چرا کم و زیاد میشه؟
قبلا مثل همین بود ولی چند روز پیش که نگاه کردم snr حدود 28 - 29 بود و max rate رو 10 مگ بود!!
دوستان خط من رو روی 8 مگ بستن بدون اینکه خودم دوباره زنگ بزنم واقعا دستشون درد نکنه ، بلوط نامرد سرویس 4.5 مگ گرفته بودم و روی 4 بسته بودن و وقتی هم زنگ میزدم میگفتن که خطت بیشتر از 4 نمیکشه !! اصلا بزرگترین اشتباهم این بود که از مخابرات خارج شدم ( بعد از 3 سال ) واقعا همارا - مخابرات بهترین سرویس دهی و پشتیبانی رو داره .
دوستان دیگه شورشو در اوردن این دزدا
زنگ زدم مکس نت میگم سرویس برنزی 1 مگ من سرعت 30 میده بر گشته میگه ضریب یک به هشت الان اعمال کردیم 1 سال بود اعمال نکرده بودید دزدا
الان سرعتم نصف شده باز کردن سایت ها هم با کندی انجام میشه 130 تومنم واسه 3 ماه پول دادیم چی کار کنم؟!
سلام دوستان امروز خواستم براتون وضعیت شبانه ی سرویس اولترای مخابرات تبریز رو شرح بدم
فقط امیدوارم تا آخر این مطالب رو بخونید
خب دوستان اول اینکه وقتی سرویس اولترا میگیرید اولش پهنای باندتون رو ارتقا نمیدن باید کلی سیریش بازی در بیارین تا به 8 مگ ارتقا بدن من که بعد از اینکه یه هفته بود 8 مگ خریده بودم ولی سرویسم رو 4 مگ بود بعدش حضوری رفتم شرکت و 8 مگ کردن...پس فک نکنید برا هر کسی سرعت ها متفاوته...فقط در صورتی متفاوته که خط شما نویزش زیاد باشه...در غیر این صورت باید با 800 تا 900 کیلوبایت دانلود کنید...
خب حالا میرسیم به بحث شبانه...یه عکسی براتون میزارم و با اون توضیح میدم...
در این عکس که مال دیشب هست ساعات دانلود من و میزان دانلودمو میبینید...مثلا ساعت 1 دانلودم 2.7 گیگ هست البته اینو بگم که اگه به صورت کامل شبا دانلود کنید در عرض 1 ساعت دقیقا 2.9 گیگ میزنه که اونم باید با آی دی ام با 32 تا کانکشن و همزمان 5 تا دانلود بزنید تا مجموعا سرعت دانلودتون به 800 تا 900 برسه...
تو این عکس میبینید که دانلود 14 فوریه من 20 گیگ هست!14 فوریه اولین جمعه ی سرویس 8 مگ من بود...البته اینو بگم که من زیاد دانلود نمیتونم بکنم اونم برای اینکه کل هارد لپ تاپم که 750 گیگ هست پره و یه هارد 1 ترابایت هم پره...چون زیاد دانلود کردم دیگه هاردی ندارم که بتونم دانلود کنم ولی در کل اگه شما جایی برا دانلود دارید سرویس اولترا بهترین انتخاب به نظر من در ایران براتون هست...شما هر شب تا 19 گیگ میتونید دانلود کنید و جمعه ها هم تا 25 گیگ....
تو این عکس ماه فوریه من که تازه 18 روز گذشته و منم 2 هفته نمیشه سرویس اولترا رو فعال کردم با این حال 100 گیگ دانلود داشتم...در صورتی که تا آخر ماه تا 200 300 گیگ میرسونمش
و یه نکته هستش که اونم اینه برا دانلود شبانه نذارید مودمتون آی پی 5 بگیره!مخابرات برای آی پی های داینامیکشون دو تا رنج دارن یکی با 2 شروع میشه ویکی دیگه با 5!5 آی پی بسیار داغونی هست هم برا دانلود وبگردی و تنها راهی که میتونید نذارید مودمتون به آی پی 5 بره اینکه ساعت 12:30 همه تلفن هاتونو از پریز تلفن بکشید تا اصلا نویزی در کار نباشه...چون اکثرا آی پی 5 فقط تو ساعات رایگان فعال میشه و روزا اکثریت رو 2 هست...و شبا از ساعت 1 به بعد اگه دیس بشین آی پی رو 5 میره و سرعت دانلودتون میاد رو 260 کیلوبایت...پس نزارید دیسکانکت بشید که آی پی 5 نگیرید...
ایشالا موفق بشید![]()
کسی با مکس نت دزد تمدید نکنه ، گوششون بدهکار نیست ، اینها فراموش کردن که دیگه مثل قبل نیست و با پایین آوردن کیفیت به راحتی آب خوردن کنار گذاشته میشن ، من رفتم به پارس آنلاین
سلام دوستان امروز خواستم براتون وضعیت شبانه ی سرویس اولترای مخابرات تبریز رو شرح بدم
فقط امیدوارم تا آخر این مطالب رو بخونید
خب دوستان اول اینکه وقتی سرویس اولترا میگیرید اولش پهنای باندتون رو ارتقا نمیدن باید کلی سیریش بازی در بیارین تا به 8 مگ ارتقا بدن من که بعد از اینکه یه هفته بود 8 مگ خریده بودم ولی سرویسم رو 4 مگ بود بعدش حضوری رفتم شرکت و 8 مگ کردن...پس فک نکنید برا هر کسی سرعت ها متفاوته...فقط در صورتی متفاوته که خط شما نویزش زیاد باشه...در غیر این صورت باید با 800 تا 900 کیلوبایت دانلود کنید...
خب حالا میرسیم به بحث شبانه...یه عکسی براتون میزارم و با اون توضیح میدم...
در این عکس که مال دیشب هست ساعات دانلود من و میزان دانلودمو میبینید...مثلا ساعت 1 دانلودم 2.7 گیگ هست البته اینو بگم که اگه به صورت کامل شبا دانلود کنید در عرض 1 ساعت دقیقا 2.9 گیگ میزنه که اونم باید با آی دی ام با 32 تا کانکشن و همزمان 5 تا دانلود بزنید تا مجموعا سرعت دانلودتون به 800 تا 900 برسه...
تو این عکس میبینید که دانلود 14 فوریه من 20 گیگ هست!14 فوریه اولین جمعه ی سرویس 8 مگ من بود...البته اینو بگم که من زیاد دانلود نمیتونم بکنم اونم برای اینکه کل هارد لپ تاپم که 750 گیگ هست پره و یه هارد 1 ترابایت هم پره...چون زیاد دانلود کردم دیگه هاردی ندارم که بتونم دانلود کنم ولی در کل اگه شما جایی برا دانلود دارید سرویس اولترا بهترین انتخاب به نظر من در ایران براتون هست...شما هر شب تا 19 گیگ میتونید دانلود کنید و جمعه ها هم تا 25 گیگ....
تو این عکس ماه فوریه من که تازه 18 روز گذشته و منم 2 هفته نمیشه سرویس اولترا رو فعال کردم با این حال 100 گیگ دانلود داشتم...در صورتی که تا آخر ماه تا 200 300 گیگ میرسونمش
و یه نکته هستش که اونم اینه برا دانلود شبانه نذارید مودمتون آی پی 5 بگیره!مخابرات برای آی پی های داینامیکشون دو تا رنج دارن یکی با 2 شروع میشه ویکی دیگه با 5!5 آی پی بسیار داغونی هست هم برا دانلود وبگردی و تنها راهی که میتونید نذارید مودمتون به آی پی 5 بره اینکه ساعت 12:30 همه تلفن هاتونو از پریز تلفن بکشید تا اصلا نویزی در کار نباشه...چون اکثرا آی پی 5 فقط تو ساعات رایگان فعال میشه و روزا اکثریت رو 2 هست...و شبا از ساعت 1 به بعد اگه دیس بشین آی پی رو 5 میره و سرعت دانلودتون میاد رو 260 کیلوبایت...پس نزارید دیسکانکت بشید که آی پی 5 نگیرید...
ایشالا موفق بشید![]()
دوستان متخصص لطفا بگن این خط من تا چند جواب میده ؟
Downstream Rate: 4096 Kbps Upstream Rate: 512 Kbps Downstream Margin: 31 db Upstream Margin: 27 db Downstream Line Attenuation: 12 Upstream Line Attenuation: 7 Downstream Transmit Power: 16 Upstream Transmit Power: 11
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)