تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1775 از 3347 اولاول ... 775127516751725176517711772177317741775177617771778177917851825187522752775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,741 به 17,750 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

درسته حرف شما رو قبول دارم
    ولی اگر اینطور باشه پس فعلا ایرانسل نباید شبکه 4G رو گسترش بده چون بدلیل کمبود پهنای باند نمیتونه سرعتی در حد 4G واقعی ارائه بده !
    من همراه اول و رایتل رو هم چک کردم، رایتل باز وضعیت بهتری داره ولی همراه اول هم زیاد تعریفی نداره از نظر سرعت
    توی منطقه ما سرعت ایرانسل از بقیه اپراتور ها بهتر هست (شیراز)

واسه طرح ترابرد پذیری هم طبق نظر سنجی سایت دیجیاتو گفتم
    که بیشتر از 3 هزار نفر شرکت کردن و 80% گفتن که میخوان اپراتور همراه اول رو ترک کنن
    سایت زومیت هم نظر سنجی گذاشته بود که حدود 50هزار نفر شرکت کردن و 45% گفتن به ایرانسل مهاجرت میکنن
    البته میدونم که این نظر سنجی ها دقیق نیست ولی منظور من این بود که بدلیل طرح های متنوع ایرانسل و سرعت بیشتر ؛ محبوبیت بیشتری داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دلیل اصلی همراه اول برای توسعه ندادن 4G فرکانس بسیار بدرد نخور ۲۶۰۰ هست که اصلا ارزش سرمایه‌گذاری ندارد. و حق داره
    در یک مصاحبه از مدیر عامل همراه اول گفته بود با این وضع ما بجای نصب یک آنتن با فرکانس ۹۰۰ مجبور هستیم حداقل ۴۲ آنتن برای همان مقدار پوشش در فرکانس ۲۶۰۰ نصب کنیم!
    البته عددش فکر کنم از ۴۲ آنتن خیلی بیشتر بود

Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic

2. 2 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

الان همه جای دنیا دارن روی باند 700 کار میکنن تا با کمترین دکل بیشترین پوشش رو داشته باشن
    خیلی احمقانه اس که با فرکانش 2600 بیای LTE بدی !! تازه همه هم انتظار خواهند داشت که پوشش داخلی مطلوب داشته باشن !! ( که انتظار به جایی هست ولی نه از فرکانش 2600 - چون عملا برد بسیار کوتاهی داره )

======

در مورد همون نظرات بالا :
    اونایی که میگن ایرانسل در رتبه های پایینتری هست :
    تو مناطق زیادی که من خودم شخصا تست کردم ایرانسل اصلا قابل رقابت با سایر اپراتور ها نبوده !!چون نه تنهای اول و نه رایتل کیفیت لازم رو نداشتن
    یا رایتل و همراه اول پوشش نداستن و یا اگر داشتن اصلا به درد نخور بوده در حالیکه همون مناطق من با نسل 2 ایرانسل میتونم کارم رو انجام بدم ( این رو بدون غلو گفتم )
    هر چند اکثر مناطقی هم که شما میگید ایرانسل ضعف پهنای باند داره که اونم برمیگرده به زیر ساحت های ارتباطی کشور ( فیبر نوری بودن و دارا بودن پهنای باند مناسب تو کشور )
    ولی با این حال همه این ها دلیل نمیشه که اپراتور یک کشور رو تحت پوشش نبره !! شما فکر کن تو تهران داری از LTE لذت میبری ولی هیچ شهرستان دیگری پوشش وجود نداره - ! چرا ؟ چون نمیخوان پهنای باند پایتخت خراب بشه !! منطقیه ؟
    Last edited by fanoostalaei; 23-12-2015 at 13:09.

4. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درسته حرف شما رو قبول دارم
    ولی اگر اینطور باشه پس فعلا ایرانسل نباید شبکه 4G رو گسترش بده چون بدلیل کمبود پهنای باند نمیتونه سرعتی در حد 4G واقعی ارائه بده !
    من همراه اول و رایتل رو هم چک کردم، رایتل باز وضعیت بهتری داره ولی همراه اول هم زیاد تعریفی نداره از نظر سرعت
    توی منطقه ما سرعت ایرانسل از بقیه اپراتور ها بهتر هست (شیراز)

واسه طرح ترابرد پذیری هم طبق نظر سنجی سایت دیجیاتو گفتم
    که بیشتر از 3 هزار نفر شرکت کردن و 80% گفتن که میخوان اپراتور همراه اول رو ترک کنن
    سایت زومیت هم نظر سنجی گذاشته بود که حدود 50هزار نفر شرکت کردن و 45% گفتن به ایرانسل مهاجرت میکنن
    البته میدونم که این نظر سنجی ها دقیق نیست ولی منظور من این بود که بدلیل طرح های متنوع ایرانسل و سرعت بیشتر ؛ محبوبیت بیشتری داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میتوانند پوشش رو گسترش بدن اما مناطق جدید رو زمانی وارد شبکه کنند که پهنای باند کافی هم داشته باشند گمان نمیکنم این دو قضیه منافاتی باهم داشته باشه. اما در مورد نظرسنجی ها همانطور که خودتون هم گفتید پوشش ایرانسل خیلی بیشتره خصوصا در روستاها و مناطقی که adsl هم در دسترس نیست امید خیلیها برای داشتن اینترنت پرسرعت به همین موبایل هست. مسلمه که این افراد در نظر سنجی به ایرانسل رای بدن چون انتخاب دیگری ندارند. پس این نظر سنجی لزوما بیانگر کیفیت بالاتر یا رضایتمندی بیشتر از ایرانسل نیست و رابطه مستقیم با پوشش بیشتر این اپراتور دارد. بهرحال من میگم شرکتی که اینهمه امکانات و سرمایه داره که بخش سخت افزاری و هزینه بر کار که همان نصب تجهیزات و پوشش هست رو بهتر از بقیه انجام میده چرا در بخش نرم افزاری کار یا همون پهنای باند متناسب عمل نمیکنه. چرا روزبروز شاهد افت سرعت و کیفیت هستیم! اون دو اپراتور اگه سرعت رو ارتقا ندادند اما افت آنچنانی هم نداشته اند اما ایرانسل با شیب زیاد رو به کاهش بوده برداشت شخصی من فقط سودجویی بیش از حد این اپراتور هست در زمینه پوشش اگر فعال هست طبیعیه که تا پوشش نباشه کاربر هم نیست اما در زمینه پهنای باند بدلیلی که ميخواد سود بیشتری بخوره رعایت ضریب اشتراک رو نمیکنه . به همان نسبت که کار ایرانسل در گسترش پوشش مناطق قابل تقدیره افت مدوام کیفیتش هم مورد انتقاد جدی هست.

6. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان ممنون میشم به این سوال من پاسخ بدین:

من از رایتل استفاده میکنم دیروز تصمیم گرفتم 3G ایارنسل رو هم تست بکنم،منتهی اتفاق جالبی افتاد:

با وجود اینکه داخل منزل علامتH+ رو دریافت میکردم ولی پینگ بالای هزار بود و سرعت دانلود از 10 کیلو بیشتر نمیشد!
    اما همین که پا رو از در خونه یک قدم به بیرون بطرف حیاط میذاشتم پینگ میدومد به 150 و سرعت دانلود به بالای 1 مگ میرسید!
    تا همین الان هم وضع همینه!
    میخواستم بدونم دلیلش چیه چون خونه ما دقیقا وسط منطقه ای هست که بد جور تو سایتش پوشش 3G زده!

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان ممنون میشم به این سوال من پاسخ بدین:

من از رایتل استفاده میکنم دیروز تصمیم گرفتم 3G ایارنسل رو هم تست بکنم،منتهی اتفاق جالبی افتاد:

با وجود اینکه داخل منزل علامتH+ رو دریافت میکردم ولی پینگ بالای هزار بود و سرعت دانلود از 10 کیلو بیشتر نمیشد!
    اما همین که پا رو از در خونه یک قدم به بیرون بطرف حیاط میذاشتم پینگ میدومد به 150 و سرعت دانلود به بالای 1 مگ میرسید!
    تا همین الان هم وضع همینه!
    میخواستم بدونم دلیلش چیه چون خونه ما دقیقا وسط منطقه ای هست که بد جور تو سایتش پوشش 3G زده!
    رایتل باند 900 داره که نوسان خیلی کمی داره ( منظورم از نوسان اینه که با اینور اونور کردن گوشی آنتن زیاد تکون نمیخوره ) ولی چون باند فرکانسی ایرانسل 2100 هست از برد کمتری برخوردار هست و در بعضی زاویه ها به دلیل موانع فیزیک آنتن کمتری وجود داره ( به همین دلیل با کوچکترین تغیر وضعیت گوشی آنتن دهی تغیر قابل ملاحضه ای داره و چون آنتن دهی ها تو گوشی که با - نشون داده میشه اعداد لگاریتمی هستن و با تغیر 1 دونه ای یعنی 10 برابر قدرت کمتر و بیشتر میشه ) و همین باعث عدم پایداری سرعت و پهنای باند دریافتی میشه

در ضمن این رو هم بگم که قدرت چیپست های موبایل برای دریافت انتن متفاوته و عملکرد یکسانی ندارن
    ممکنه با یک گوشی آنتن خوب داشته باشید ولی با گوشی دیگر تو همون نقطه انتن به مراتب کمتر
    Last edited by fanoostalaei; 23-12-2015 at 13:43.

9. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من و Mobile Dataی گوشیم، همین الان یهویی

11. 2 کاربر از hady1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

رایتل باند 900 داره که نوسان خیلی کمی داره ( منظورم از نوسان اینه که با اینور اونور کردن گوشی آنتن زیاد تکون نمیخوره ) ولی چون باند فرکانسی ایرانسل 2100 هست از برد کمتری برخوردار هست و در بعضی زاویه ها به دلیل موانع فیزیک آنتن کمتری وجود داره ( به همین دلیل با کوچکترین تغیر وضعیت گوشی آنتن دهی تغیر قابل ملاحضه ای داره و چون آنتن دهی ها تو گوشی که با - نشون داده میشه اعداد لگاریتمی هستن و با تغیر 1 دونه ای یعنی 10 برابر قدرت کمتر و بیشتر میشه ) و همین باعث عدم پایداری سرعت و پهنای باند دریافتی میشه
    آخه کلا داخل خونه برای نسل سوم سرعت 30 کیلو یکم خنده داره!
    نمیشه شکایت کرد تو 195؟تاثیری داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

آخه کلا داخل خونه برای نسل سوم سرعت 30 کیلو یکم خنده داره!
    نمیشه شکایت کرد تو 195؟تاثیری داره؟
    گفتم که ! سرعت 30 کیلوبایت به 2 دلیل هس :
    یکی این که آنتن به قدری کمتر میشه که امکان تبادل دیتا بیشتر از اون میسر نیست
    و یکی هم این که پهنای باند در دسترس به قدری کم هست که سرعت بیشتر از اون میسر نیست
    شکایت هم کنین فکر نکنم رسیدگی کنن به خاطر این مورد

14. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

سلام دوستان امروز آنتن اكسترنال هواوي بدستم رسيد و بعد از تست نتيجه مطلوبي بدست آوردم،قبلا كه يك خط ٤جي بيشتر نميداد و ٣جي فول بود،اما حالا ٤جي ٤خط داره و مجبور شدم بدليل اينكه آنتن بيرون نصب هست ي پنجره تو راه رو به سمت بام مودم رو ببرم تا آنتن رو بشه بيرون نصب كنم.
    تصاوير زير گوياي اين هست كه آنتن بنظر من لازم هست:

اين رو اضافه كنم كه واقعا پست گندش رو درآوره و قبلا ١٨تومن بابت بسته هاي خارجي ميگرفتند اما الان ٢٦تومن.

١١٠هزارتومن خريد كردم

7cEram
    Last edited by Masoud 206-16v; 23-12-2015 at 13:52.

16. 14 کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان امروز آنتن اكسترنال هواوي بدستم رسيد و بعد از تست نتيجه مطلوبي بدست آوردم،قبلا كه يك خط ٤جي بيشتر نميداد و ٣جي فول بود،اما حالا ٤جي ٤خط داره و مجبور شدم بدليل اينكه آنتن بيرون نصب هست ي پنجره تو راه رو به سمت بام مودم رو ببرم تا آنتن رو بشه بيرون نصب كنم.
    تصاوير زير گوياي اين هست كه آنتن بنظر من لازم هست:

اين رو اضافه كنم كه واقعا پست گندش رو درآوره و قبلا ١٨تومن بابت بسته هاي خارجي ميگرفتند اما الان ٢٦تومن.

١١٠هزارتومن خريد كردم

7cEram
    ارزشش رو داشت ( چون آپلودتون خیلی بهتر شده - ولی دانلود به علت کمبود پهنای بانده )
    کل هزینه آنتن به همراه مودم اکسترنال چقدر براتون اب خورد ؟ (هزینه پست و ... )
    Last edited by fanoostalaei; 23-12-2015 at 14:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •