تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1775 از 2605 اولاول ... 77512751675172517651771177217731774177517761777177817791785182518752275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,741 به 17,750 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سوال اساسی: شرکتها(مخابرات، آسیاتک های وب و ...) با چه محاسبه ای به میانگین 17 رسیدن؟ چرا 20 نه چرا 30 نه؟

مصوبه دولت:

حداقل نرخ
    (مگابیت بر ثانیه)
    سقف قیمت ماهانه
    (تومان)
    حداقل سقف حجم ماهانه به گیگابایت
    مجموع حجم ترافیک داخلی ترافیک بین المللی
    ۱ ۲۵،۰۰۰ ۳۰ ۲۰ ۱۰
    ۲ ۴۰،۰۰۰ ۴۵ ۳۰ ۱۵
    ۴ ۶۰،۰۰۰ ۶۰ ۴۰ ۲۰
    ۸ ۱۰۰،۰۰۰ ۹۰ ۶۰ ۳۰

تعرفه مخابرات:
    محصولات استاندارد غیر حجمی (نامحدود)
    سرعت (پهنای باند ) ترافیک ماهیانه نوع پرداخت تعرفه ماهیانه بدون ارزش افزوده
    1 M 17 GIG پس پرداخت 250.000ریال
    2 M 25 GIG پس پرداخت 400.000ریال
    4 M 34 GIG پس پرداخت 600.000 ریال
    8 M 50 GIG پس پرداخت 1.000.000 ریال

· ترافیک اضافه هر گیگابایت 15.000 ریال

متن اصلی مصوبه زیرساخت :

تبصره 3: <<در صورتی که ارایه کننده خدمت امکان تفکیک ترافیک داخلی از ترافیک بین الملل را نداشته باشد حداکثر تا تاریخ
    1395/11/1 موظف است این امکان را در راستاي الزامات حاکم بر شبکه ملی اطلاعات فراهم کند و تا آن زمان موظف است براي
    رعایت حقوق مشترکین به میزان حداقل یک سوم سقف حجم ترافیک داخلی جدول فوق به سقف حجم ترافیک بین الملل اضافه کند.>>

حالت اول اینه که شرکت های مخابرات و مانندش قابلیت تفکیک دارن و از مصوبه تخلف کردن ،حالت دوم اینه که قابلیت تفکیک ندارن و طبق مصوبه شرکت هایی که قابلیت تفکیک ندارن باید حداقل یک سوم میزان ترافیک داخلی به ترافیک بین المل اضافه کنند که با این احتساب تعرفه های ذکر شده تو جدول مخابرات درست از آب در میاد. به عنوان مثال 17 گیگ میشه 10 گیگ مصوبه + یک سوم ترافیک داخلی که اگه 21 گیگ فرض کنیم میشه 7 گیگ = 17 گیگ. تو پلن 8 مگ که قشنگ رند در میاد و میشه : 30 گیگ بین المل + یک سوم 60 گیگ داخلی= 50 گیگ . حالا خدا رو شکر باز لطف کردن مثلا رو به بلا رند کردن تعرفه های M1 , M2 , M3 رو!! عجیبه از مخابرات.

پ.ن :نکته جالب اینجاست، مثلا زیر ساخت به فکر رعایت حقوق مشترک بوده و این قانون رو گذاشته در صورتی که در اصل به نفع سرویس دهنده است چون در حالت اول باید 30 گیگ به مشترک ترافیک میداد که 20 تاش داخلیه، حالا کلا 17 گیگ میده که هم داخلیه هم خارجی، این قضیه 2 تا معنی داره، یک اینکه شرکت اصلا تحت فشار قرار نمیگیره و تفکیک ترافیک رو تا 11/1 لفت میده تازه اگر این تاریخ واقعا آخرین مهلت باشه. چون به نفعشه که 17 گیگ بده به جای 30 گیگ. معنی دوم اینه که این 7 گیگ ترافیک بین المل برای شرکت گرون تر از 20 گیگ ترافیک داخلی که قرار بود به جاش بده تموم میشه و به نفعشه که زودتر تفکیک کنه. این که 20 گیگ ترافیک داخل با 7 گیگ بین المل قابل مقایسه است نشون از افت قیمت شدید ترافیک داخلی داره ، در واقعیت باید ترافیک داخل رایگان باشه چون همونطور که خود زیرساخت اعتراف کردن هزینه هر لینک ترافیک داخلی از 1 یا 2 میلیارد رسیده به 9 میلیون تومن! . این قضیه که هر گیگ ترافیک بین المل 3 گیگ ترافیک داخلی هم همراهشه نشون دهنده این قضیه است. در هر صورت ، تاکید میکنم در هر صورت شرکت ها سود میکنن و مشترک ضرر. همین الانش ترافیک بین الملش باید خیلی ارزون تر از این حرفا باشه و قیمتش از گیت وی تا دست مشتری چندین برابر میشه. مثلا فرض کنید بین المل گیگی 1000 و کمتر و داخلی هم کلا رایگان. ببخشید پر حرفی کردم ولی حقیقته.

2. 4 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gsshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینا هیچی حالا سرعت اپلودش چقدره ؟

من الان 512 نامحدود دارم تهران میگه سرعت اپلود یک سو سرعت دانلود پدرم در اومده هیچی نمی تونم اپلود کنم

سرعت اپلودم روی 20 کیلوبایت هست و بالاتر نمیره
    Last edited by gsshop; 08-08-2016 at 13:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اینا هیچی حالا سرعت اپلودش چقدره ؟

من الان 512 نامحدود دارم تهران میگه سرعت اپلود یک سو سرعت دانلود پدرم در اومده هیچی نمی تونم اپلود کنم

سرعت اپلودم روی 20 کیلوبیت هست و بالاتر نمیره
    تکنولوژی ADSL در زمینه آپلود محدودیت شدید داره و در بهترین شرایط سرعت آپلودش تو +ADSL2 که ما استفاده میکنیم به 1.4 مگابیت می رسه. شرکت ها هم سرعت آپلود رو معمولا یک چهارم دانلود میزارن. در کل برای آپلود کردن قید ADSL رو بزنید یا اینکه خیلی باید حوصله داشته باشید. البته ناگفته نماند که تکنولوژی ADSL به خاطر همین محدودیت هاش و وابستگی به کیفیت خط و فاصله با مرکز مخابراتی و نویز و این قضایا تقریبا در دنیا منقرض شده ولی خب اینجا ایرانه و آره... پیشنهاد من برای آپلود یا استفاده از اینترنت وایرلس PTP هست که خب هر کسی نداره یا استفاده از دیتای موبایل که راحت تر قابل دسترسه. البته بازم روی 3G نمیشه حساب کرد و ترحیجا از 4G استفاده کنید که سرعت آپلود خیلی خوبی داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کلا ملت منفعل حقشونه برشون همه چیز تحمیل بشه!!!
    کمپین بزنید علیه شون!!!

شکایت داخلی!!! کمپین خارجی! نشد تخلیه می کنیم مخابرات بدون مشترک چطور می خواد هزینه هاش رو در بیاره!
    Last edited by omiga; 12-08-2016 at 19:54.

6. این کاربر از omiga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

همچنين محمدحسن شانه‌ساز‌زاده رييس هيات‌مديره شاتل در گفت‌وگو با «تعادل» گفت: ‌مطابق با مصوبه رگولاتوري كاهش تعرفه براي كاربران صورت گرفته است. وي افزود: اصل بازار فروش اينترنت روي گيگ است و شركت‌هاي ارائه‌دهنده اينترنت مطابق با مصوبه رگولاتوري اقدام به فروش اينترنت مي‌كنند. از اين‌رو ارائه پكيج‌هاي مختلف براي فروش اينترنت طبق مصوبه رگولاتوري صورت مي‌گيرد. وي در ادامه بااشاره به اينكه تعرفه كاهش اينترنت سه حلقه دارد، افزود: زير ساخت، مخابرات ايران و‌fcp ‌ها حلقه‌هاي اين زنجيره هستند. در حال حاضر زيرساخت تخفيف‌هاي لازم را براي fcp‌ها لحاظ كرده است، اما هنوز مخابرات ایران اين تخفيف‌ها را اعمال نكرده است، كه اميدواريم هرچه سريع‌تر اين اتفاق بيفتد چرا كه‌fcp‌ها به‌دليل حسن‌نيت تخفيف‌هاي لازم را براي كاربران خود اعمال كرده‌اند.
    وي بااشاره به اينكه مخابرات ايران شركت بزرگي است و شايد به‌دليل گستردگي تاكنون تخفيف‌هاي لازم را براي fcp‌ها لحاظ نكرده است گفت: طبق مكاتبه‌هاي صورت گرفته با اين شركت، همچنان منتظر اعمال تخفيف هستيم در صورتي كه تخفيف‌ها اعمال نشود مجبور به بازگشت تعرفه‌ها به حالت قبل هستيم. در هر صورت به‌نظر مي‌رسد بسياري از شركت‌هاي ارائه‌دهنده اينترنت مصوبه جديد رگولاتوري را اجرايي كرده‌اند، اما با ارائه طرح‌هاي تشويقي و خدمات متنوع همچنان سعي دارند كه همان هزينه قبلي و حتي بيشتر را از كاربر دريافت كنند، چراكه در قبال دريافت اين هزينه خدمات بيشتر با طرح‌هاي تشويقي بيشتري ارائه مي‌كنند.
    مخابرات ارتباطات کشورو در حقیقت گروگان گرفته

8. این کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه naderblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من امروز زنگ زدم ، گفتم اقا این تعرفه های نامحدود جدید ، برا مشتریان سایق که تداخل نداره ؟ گفت نه شما همون تعرفه قدیم رو میدید ، بعد گفتم قضضیه این تعرفه جدیدا چیه ، گفتم یعنی بعد از 40 گیگ ، سرعت کم میشه یا به کل قطع میشه ؟ گفت نه ! بعد از 40 گیگ ، اینترنت شما هنوز دارید ، ولی برای هر گیگ باید پول بدید ، یعد یهو اینطوری گفت : "یعنی اینترنت نامجدود حجمی" اینو که گفت ، خودش فهمید چقدر خنده داره حرفش ، یه پوز خند زد ، سریع حرفشو عوض کرد ، نمیدونست دیگه چطوری بگه من قانع شم خدا شاهده دست به نامحدودا بزنن ، سریع تخلیه ام، مغزه خر خوردم بیام برا 100 کیلوبایت سرعت ، خداتومن پوب به اینا بدم ، خوب میرم از شرکتای خصوصی میگیرم حداقل پولی که میدی یه سرعتی تا مگابایت بهت میده دلت نمیسوزه..

سلام رفیق

کدوم پلن نامحدود داری؟

من 512 دارم یعنی سقف دانلود من چقدره
    من دانلودم حدود کلا تو 1 ماه 40 گیگ هست باید منم پول اضافه بدم به شیطاین ؟

اطلاع نداری دقیقا چه غلطی میخان بکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

کلا ملت گوسفند حقشونه برشون همه چیز تحمیل بشه!!!
    کمپین بزنید علیه شون!!!

شکایت داخلی!!! کمپین خارجی! نشد تخلیه می کنیم مخابرات بدون مشترک چطور می خواد هزینه هاش رو در بیاره!
    دوست عزیز و نسبتا محترم لطفا به خاطر گرون شدن اینترنت به ملت ایران توهین نکن
    Last edited by سعید سیستم; 10-08-2016 at 11:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کامران کاظمی در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلایل اختلال در سرویس اینترنت پرسرعت مخابرات (ADSL) را تشریح کرد.وی با بیان اینکه هم‌اکنون نحوه سرویس‌دهی به مشترکان مخابرات، از اینترنت نامحدود و غیرحجمی به اینترنت حجمی تغییر یافته است، افزود: اما برخی مشترکانی که قراردادهایشان مربوط به سال‌های قبل است همچنان از اینترنت نامحدود استفاده می‌کنند؛ این موضوع نحوه سرویس‌دهی ما را با اشکال مواجه کرده است.کاظمی با بیان اینکه سقف زمانی در نظر گرفته شده در قراردادهای مخابرات یکساله است، تصریح کرد: چنانچه مشترک نسبت به تمدید قرارداد خود پس از یک سال اقدام نکند، این قرارداد به صورت اتوماتیک برای سال بعد نیز تمدید می‌شود؛ به همین دلیل مشترکانی که از اینترنت نامحدود استفاده می‌کنند و قراردادشان مربوط به سال‌های قبل است، همچنان از این قرارداد بهره می‌برند.معاون شرکت مخابرات استان تهران با بیان اینکه به همین دلیل نمی‌توان اینترنت مشترکان نامحدود را تخلیه کرد، ادامه داد: استفاده غیرمنصفانه برخی از این مشترکان سبب شده که درصد بسیاری از پهنای باند اینترنت در تهران به این تعداد مشترک اختصاص پیدا کند.وی ادامه داد: بر اساس قرارداد شرکت مخابرات تهران با کاربران اینترنت پرسرعت، هر کاربر می‌تواند از ضریب اشتراک یک به هشت استفاده کند و در این قرارداد، میزان دانلود و مصرف مشخص است؛ با این حال کاربر امکان استفاده تا ۴۰ درصد بیشتر از این پهنای باند در نظر گرفته شده را نیز دارد اما مشکلی که هم‌اکنون وجود دارد، این است که برخی کاربران رقم بسیار بیشتری را از این میزان پهنای باند استفاده می‌کنند.کاظمی توضیح داد: برای مثال مشترکی که اینترنت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه مصرف می‌کند، امکان دانلود ۵ گیگابایت پهنای باند را دارد اما شاهد هستیم که برخی از این مشترکان تا ۴۴ گیگابایت پهنای باند دانلود می‌کنند؛ این مصرف غیرمنصفانه برای برخی مشترکانی که سرعت اینترنتشان تا مگابیت در ثانیه است، بیش از هزار گیگابایت برآورد می‌شود.وی ادامه داد: حدود ۴۰ هزار مشترک اینترنت در تهران و البرز به صورت غیرمنصفانه از پهنای باند استفاده می‌کنند که این موضوع خسارت بسیاری را برای مخابرات به همراه دارد.معاون شرکت مخابرات تهران با بیان اینکه هم‌اکنون این شرکت بیش از یک میلیون و ۲۰ هزار مشترک اینترنت دارد، افزود: بیش از ۷۰۰ هزار مشترک اینترنت مخابرات در تهران دارای قرارداد اینترنت نامحدود هستند که قبل از سال ۹۲ با آنها منعقد شده است. آن زمان از لحاظ فنی امکان ارائه اینترنت محدود وجود نداشت به همین دلیل مخابرات با این مشترکان قرارداد اینترنت نامحدود منعقد می‌کرد که هم‌اکنون ۴۵ درصد مشترکان مخابرات از این قرارداد استفاده می‌کنند.کاظمی با اشاره به اینکه در حال تعریف روشی از لحاظ فنی برای حل این مشکل هستیم، ادامه داد: اینترنت مخابرات از لحاظ فنی در حال حاضر با مشکل و قطعی مواجه نیست و افت کیفیت که از سوی برخی کاربران مطرح می‌شود، ممکن است به دلیل این باشد که در آن مکان چند مشترک پرمصرف در حال دانلود هستند و پهنای باند را در اختیار می‌گیرند که این موضوع باعث می‌شود سایر مشترکان در آن محدوده نتوانند در مصرف خود ارتباط باکیفیتی دریافت کنند.وی گفت: به زودی با این تعداد مشترک مذاکره خواهیم کرد تا اینترنت خود را به صورت حجمی تغییر دهند.به گفته معاون شرکت مخابرات، به ازای هر کابر بر اساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، باید ۳۰ کیلوبایت پهنای باند اینترنت تخصیص داده شود که مخابرات تهران به ازای هر کابر ۴۸ کیلوبایت پهنای باند در نظر گرفته است. با این حال برآورد می‌شود که ۴۱ درصد درآمد مخابرات در تهران به هزینه پهنای باند اختصاص می‌یابد و این رقم در استان‌ها حدود ۲۵ درصد است. به این ترتیب فروش اینترنت مخابرات به لحاظ تجاری، استاندارد و مقرون به صرفه نیست و کاربرانی که به صورت غیرمنصفانه نیز از این پهنای باند استفاده می‌کنند، به مخابرات خسارت می‌زنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام قبض جدید برای من اومد ۲۸۰ هزار تومان واسه اینترنت نا محدود ۵۱۲ کیلو بیت!!!! دوستان برای شما هم گرون شده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    برای من همون رقم ماه های قبل بود .روی قبض جدید.حتما پیگیری کنید.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •