تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1775 از 4105 اولاول ... 775127516751725176517711772177317741775177617771778177917851825187522752775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,741 به 17,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

این چ وضعشه کارتو دادم برا تعویض که هوشمند بگیرم 70 روز گذاشته ولی هنوز خبری نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به قول بعضی از سرباز صفرا نبووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووود 76 روز دیگههههههه البته قبل گفتن این جمله مذخرف و بی معنی یه چیزو باید شکست که بهترین و دم دست ترین چیز لیوان شیشه ای هست ،البته من که هر چی فکر کردم معنی این کار رو متوجه نشدم
    امیدوارم خدمت همگیتون به بهترین نحو ممکن سپری بشه و جاهای راحت خدمت کنین
    Last edited by jojo_90; 13-09-2013 at 22:17.

3. 2 کاربر از jojo_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

سلام اگر کسی کد بخوره ولی قبل از اعزام ارشد قبول شه بعد از اتمام درس مجدد کد میخوره یا همون جای قبلی میره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

لعنت به سربازی

نبوووووووووود 15 ماه؟؟؟؟؟؟

کم اوردم؟!!

لعنت لعنت لعنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

لعنت به سربازی

نبوووووووووود 15 ماه؟؟؟؟؟؟

کم اوردم؟!!

لعنت لعنت لعنت
    سلام دوست گرامی ...
    شما همیشه باید امید داشته باشید...
    شاید یه کسری چیزی به شما خورد در آینده ....

+ دوستان لازمه اینجا هم یه خط بطلانی کشیده بشه روی کسری مدرک تحصیلی ... تا اینکه ببینید بعدا چی میشه ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشمولان برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی از مهلتی قانونی برخوردار هستند.
    مشمولانی که قبل از ورود به سن مشمولیت در مقطع دیپلم یا پیش‌دانشگاهی فارغ‌التحصیل شده، ترک‌تحصیل کرده، اخراج شده یا انصراف از تحصیل کرده‌اند، با ورود به سن مشمولیت به مدت شش‌ماه برای مشخص‌کردن وضعیت خدمتی خویش مهلت دارند.
    در صورتی که تاریخ فراغت از تحصیل یا انصراف از تحصیل این دسته از مشمولان بعد از ورود به سن مشمولیت باشد از این تاریخ به مدت یکسال مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خویش را مشخص کنند.
    دانش‌آموزانی که در خرداد ماه و تیرماه سال ورود به سن مشمولیت و بالاتر فارغ‌التحصیل می‌شوند به منزله شهریورماه همان سال محسوب می‌شودند و از این تاریخ به مدت یکسال مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خویش را مشخص کنند.
    دانش آموزانی که در سن 17 سالگی فارغ‌التحصیل می‌شوند پس از رسیدن به سن 18 سالگی باید ظرف شش ماه وضعیت خدمتی خویش را مشخص کنند.
    مشمولان به تناسب شرایط ممکن است ازخدمت معاف دائم، معاف از رزم یا آماده به خدمت شوند.
    مدت خدمت دوره ضرورت: متناسب با یگان محل خدمت، محل سکونت و دستگاه بکارگیرنده به شرح زیر است.
    الف) مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاه‌های غیرنظامی بجز یگان‌های حفاظت 24ماه
    ب) مدت خدمت دوره ضرورت برای نیروهای مسلح و یگان‌های حفاظت 21ماه
    ج) مدت خدمت در مناطق جنگی و امنیتی درگیر 18ماه
    د) مدت خدمت برای کارکنان وظیفه غیربومی مناطق امنیتی غیر درگیر، عملیاتی، مناطق محروم و بد آب و هوا 19ماه است.
    فهرست کسرخدمت سربازی در سال 1392 به شرح زیر است:

ردیف عنوان کسرخدمت حداکثر کسرخدمت اعطاء شده نحوه و میزان اعطاء کسر خدمت تاریخ اعطاء
    1 کسرخدمت نخبگی سقف ندارد به میزان ارزش پروژه با نظر بنیاد نخبگان تا قبل و حین انجام خدمت سربازی
    2 کسرخدمت ایثارگری تا سقف 9ماه برابر میزان جبهه یا جانبازی و آزادگی افراد که بر اساس ضوابط سال 1390محاسبه می‌شود متولدان سال 1372و قبل از آن در صورت نداشتن غیبت
    3 کسرخدمت بسیج تاسقف 6ماه به میزان فعالیت دربسیج سالی 45 روز و عضویت در شورای پایگاه یا حوزه و دوره تکمیلی بسیج تا قبل و حین خدمت سربازی

7. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsanyacoza0021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

سلام دوستان
    من از یک مهر میتونم از دانشگاه یک سال در مقطع ارشد مرخصی بگیرم و تا یک مهر سال بعد ( 12 ماه ) برم خدمت چون میترسم این سهمیه ی سابقه جبهه برداشته بشه
    1 - من اگه از اواسط مهر دفترچه پست کنم ؛ کی اعزام میشم ؟ باید حتما در اولین فرصت اعزام بشم. نظام وظیفه راه میاد ؟ دفترچه پست نکنم بعد اعزامم مثلا دی بیافته ؟ اینجوری به فنا میرم آبان اعزامم میکنند ؟
    2 - پدرم 24 ماه سابقه داره . مطمئناً 8 ماه کم میشه ؟ ممکنه نامردی کنند و کمتر کم کنند ؟ چون اگه 7 ماه کم کنند ، 14 ماه باقی میمونه و عملآ 2 ماه کم میارم و دانشگاه بیشتر از 12 ماه مرخصی نمیده!
    3 - با فرض اینکه 8 ماه کسر کنند ، 13 ماه باقی میمونه . اگه از مرخصی های دوره سربازی استفاده نکنم ، آخر کار چند روز واسه ام کم می کنند ؟ کلآ راهی هست که یک ماه دیگه هم کم بشه و دقیقا سرِ یک سال سربازی تموم بشه؟!خدا ازشون نگذره که هر ثانیه با سرنوشت و آینده ی آدم بازی میکنند . هر روز باید یه برنامه ریخت و استرس داشت واسه آینده

این فرضی شما اساسا غلطه یعنی اینکه یک سال مرخصی بگیرید و با کسری که دارید سال ریگه خدمت رو تمام کنید زیرا شما در هنگام ارسال دفترچه خدمت دو حالت دارید یا از فارغ التحصیل باشید یا اینکه انصراف داده باشین به عبارتی نظام وظیفه از شما مدرکی مبنی بر اتمام تحصیل از سوی دانشگاه می خواد.
    اعزام بچه های بالاتر از دیپلم اول ماه های زوج انجام میشه که اگر ظرفیت مثلا آبان پر باشه به دو ماه بعد بیافته البته در زمستون به علت سردی افراد تمایل کمتری دارند.
    از مرخصی های استحقاقی استفاده نشده در پایان خدمت چیزی کم نمیشه فقط آخر خدمت می تونید از آنها استفاده کنید البته الان به ازای هر ماه 1 روز مرخصی میدن.

آقا مگه این رو بر نداشتن؟ من پرسیدم گفتن که زیر ۳۰ ماه حتی ۱ روز هم کم نمیکنیم بالای ۳۰ ماه فقط آموزشی
    دوباره عوض شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا مگه این رو بر نداشتن؟ من پرسیدم گفتن که زیر ۳۰ ماه حتی ۱ روز هم کم نمیکنیم بالای ۳۰ ماه فقط آموزشی
    دوباره عوض شده؟
    شما کجا هستید
    بله این قانون رو برداشتن و دوباره گذاشتن اما مثلا قبلا هر ماه 18 روز کم میکردند الان 9 روز .

من هم پدرم 22 ماه جبهه بودخ اما فقط 16 ماه براش ثبت شده این چه مملکتیه اخه .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsanyacoza0021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

شما کجا هستید
    بله این قانون رو برداشتن و دوباره گذاشتن اما مثلا قبلا هر ماه 18 روز کم میکردند الان 9 روز .

من هم پدرم 22 ماه جبهه بودخ اما فقط 16 ماه براش ثبت شده این چه مملکتیه اخه .

شما متولد چه سالی هستید؟
    من ۷۳ هستم یعنی ۷۳ به بعدا کسری میخوره یا همون ۷۲ به قبل هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوست گرامی ...
    شما همیشه باید امید داشته باشید...
    شاید یه کسری چیزی به شما خورد در آینده ....

+ دوستان لازمه اینجا هم یه خط بطلانی کشیده بشه روی کسری مدرک تحصیلی ... تا اینکه ببینید بعدا چی میشه ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشمولان برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی از مهلتی قانونی برخوردار هستند.
    مشمولانی که قبل از ورود به سن مشمولیت در مقطع دیپلم یا پیش‌دانشگاهی فارغ‌التحصیل شده، ترک‌تحصیل کرده، اخراج شده یا انصراف از تحصیل کرده‌اند، با ورود به سن مشمولیت به مدت شش‌ماه برای مشخص‌کردن وضعیت خدمتی خویش مهلت دارند.
    در صورتی که تاریخ فراغت از تحصیل یا انصراف از تحصیل این دسته از مشمولان بعد از ورود به سن مشمولیت باشد از این تاریخ به مدت یکسال مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خویش را مشخص کنند.
    دانش‌آموزانی که در خرداد ماه و تیرماه سال ورود به سن مشمولیت و بالاتر فارغ‌التحصیل می‌شوند به منزله شهریورماه همان سال محسوب می‌شودند و از این تاریخ به مدت یکسال مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خویش را مشخص کنند.
    دانش آموزانی که در سن 17 سالگی فارغ‌التحصیل می‌شوند پس از رسیدن به سن 18 سالگی باید ظرف شش ماه وضعیت خدمتی خویش را مشخص کنند.
    مشمولان به تناسب شرایط ممکن است ازخدمت معاف دائم، معاف از رزم یا آماده به خدمت شوند.
    مدت خدمت دوره ضرورت: متناسب با یگان محل خدمت، محل سکونت و دستگاه بکارگیرنده به شرح زیر است.
    الف) مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاه‌های غیرنظامی بجز یگان‌های حفاظت 24ماه
    ب) مدت خدمت دوره ضرورت برای نیروهای مسلح و یگان‌های حفاظت 21ماه
    ج) مدت خدمت در مناطق جنگی و امنیتی درگیر 18ماه
    د) مدت خدمت برای کارکنان وظیفه غیربومی مناطق امنیتی غیر درگیر، عملیاتی، مناطق محروم و بد آب و هوا 19ماه است.
    فهرست کسرخدمت سربازی در سال 1392 به شرح زیر است:

ردیف عنوان کسرخدمت حداکثر کسرخدمت اعطاء شده نحوه و میزان اعطاء کسر خدمت تاریخ اعطاء
    1 کسرخدمت نخبگی سقف ندارد به میزان ارزش پروژه با نظر بنیاد نخبگان تا قبل و حین انجام خدمت سربازی
    2 کسرخدمت ایثارگری تا سقف 9ماه برابر میزان جبهه یا جانبازی و آزادگی افراد که بر اساس ضوابط سال 1390محاسبه می‌شود متولدان سال 1372و قبل از آن در صورت نداشتن غیبت
    3 کسرخدمت بسیج تاسقف 6ماه به میزان فعالیت دربسیج سالی 45 روز و عضویت در شورای پایگاه یا حوزه و دوره تکمیلی بسیج تا قبل و حین خدمت سربازی
    امید که داریم به هرحال

3 ماه کسری دارم به خاطر منطقه عملیاتی ولی کاش بسیج میشدم 6 ماه کسری داشتتتتتتتتتت

12. این کاربر از RIZA.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما متولد چه سالی هستید؟
    من ۷۳ هستم یعنی ۷۳ به بعدا کسری میخوره یا همون ۷۲ به قبل هست؟
    باید از 72 باشی شامل شما نمیشه.
    کسری بسیج اگه اشنا داشته باشی امکان پذیر هست ایا ؟؟
    من هیچ وقت بسیج عضو نبودم اما اشنا دارم .میشه ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •