همش تقصیره این مدافعان بود ولی بازم هرچی باشه تو گروهمون مثل بعضی تیمها که نام نمیبرم آخر نیستیم![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
همش تقصیره این مدافعان بود ولی بازم هرچی باشه تو گروهمون مثل بعضی تیمها که نام نمیبرم آخر نیستیم![]()
شما چرا متوجه نیستید ملت حاضرن تیم بره دسته یک ولی جلو عربا اینجوری ضایع نشیم !
خوب واسه همین احمق بازیاشه که می گم نباید این گوشفند رو نیارن تو بازی ... آخه چه کاری بلده ؟؟؟ آخر بازی فرصت رو دیدین چجوری خراب کرد ؟ سه تا مهاجم پرسپولیس بودن و یه مدافع عربا ، آخه چطور تونست اون فرصت رو گند بزنه و از بین شوت به دروازه و پاس دادن به کریمی و نوروزی و پترویچ پاس دادن به مدافع الغرافه رو انتخاب کنه ؟؟ خیلی بیشعوره ... در ضمن به نظر من داور واقعا ضعیف بود .... از اون خطاهایی که نمی گرفت و کارت زرد هایی که نمی داد ...مگه اولین باره نیکبخت با دست توپو میزنه ?؟
به نظر من تو این وضعیت دیگه باید دشمنی های بین استقلال و پرسپولیس رو از بین برد ... الان این اعراب هستن که احساس می کنن خیلی جونور های مهمی هستن ... فوتبال ایران کاملا داره نابود میشه ...همش تقصیره این مدافعان بود ولی بازم هرچی باشه تو گروهمون مثل بعضی تیمها که نام نمیبرم آخر نیستیم![]()
بههههههههه : قاسم خان من منظورم رو برا بار 100000000 بگم ؟! : منظورم کاربرايي بود که فحاشي کردن بي دليل
اگه اين بازي توي ايران بود بعد 2 گل فحاشي شروع ميشد از جانبتماشاچيا مث بازي اس اس با سايپا
البته با بد و بیراه و حرص خوردن مشکلی حل نشده و نمیشه : 100 در صد
نتيجش ميشه همين که يارو ميره توي تاپيک ديگه به تمسخر در مورد تيممون حرف ميزنه
پرسپوليس هميشه پرسپوليسه![]()
حالا کاریه که شده مگه تیم ملی و استقلال نباختند حالا هم که دنیا به آخر نرسیده بازم فرصت هست![]()
بد بازی کردیم گند زدیم والسلام !
من که چشم و دلم واسه آینده روشنه .. ما دیگه بازی های سختمون رو کردیم ..
به عنوان يه ايراني از اين باخت ناراحت شدم..........
چند وقته اين عربا داره زيادي خوش به حالشون ميشه...
کسی از نتیجه بازی الشباب با الشارجه خبر نداره
امروز روزمون نبود
الغرافه هم خیلی تیم خوبی هست
اون نتیجه 3-1 توی تهران هم به خاطر تماشاچی ها بود که جو رو به خوبی اماده کرده بودن
پایان نیمه اول؛ الشباب 2 _ الشارجه 0
کانون هواداران پرسپولیس : تیم فوتبال الشارجه نیمه اول دیدار مقابل الشباب را با شکست پشت سرگذاشت.
تیمهای فوتبال الشباب و الشارجه از ساعت 22:15 امروز در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض برگزار کننده دیداری در چارچوب هفته چهارم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا بودند، دیداری که در پایان نیمه اول به برتری 2 برصفر الشباب انجامید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)