تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1774 از 3347 اولاول ... 774127416741724176417701771177217731774177517761777177817841824187422742774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,731 به 17,740 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تعدادشهرها و روستاهای تحت پوشش تری جی به 700 رسید.
    درود بر شما
    ممنون بابت اطلاع رسانی
    ولی فرض کنیم که پوشش شهرهای ایران بشه 7000
    چه فایده وقتی یه سایت درست باز نمیشه و پهنای باند کمه ؟
    دانلود با دانلود منیجر هم بیشتر از 60 نمیشه . کلا مشکل ما
    تعداد دکل و شهر نیست که زیاد بشه .

ممنون میشم اگه اطلاعی درمورد پهنای باندی که همیشه
    کم هست بفرمایید . من فکر نکنم مشکل پهنای باند هیچ وقت حل بشه
    تشکر و موفق باشید

2. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سیگنال متوسط رو به خوب برای تری جی 70 تا 75 هست.
    با -91 بیشتر از این نمیکشه احتمالا . دیوایس شما چیه dc-hspa ساپرت می کنه اگر موبایل باشه و توی مشخصات تا 42 مگ باشه یعنی ساپرت می کنه
    سیگنال منهم با موبایل همین 91-هست البته دو سه خط از پنج خط آنتن پر هست ولی اگه سرعت خوب باشه با همین سیگنال تا بالای یک مگا بایت هم سرعت میده. بنظرم مشکل اصلی از فرستنده هست نه گیرنده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

وضعیت پینگ تایم 3جی مشهد بسیار وحشتناکه مهندس کی میخواد درست شه؟

5. این کاربر از zoru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من مودم E3372 رو میخوام آنلاک کنم از سایت زیر هم استفاده میکنم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IMEI رو وارد کردم و مدل هم زدم E3372 کدی که داد رو در قسمت Pin Required مودم وارد میکنم ولی میزنه Failed! اشکال کار کجاست ؟
    خیر در اون قسمت نباید بزنین , یه سیمکارت غیر ایرانسلی بزارین داخلش بعدش 192.168.8.1 رو وارد کنین یه صفحه باز میشه که کد رو اونجا باید وارد کنین تا 10 بار هم فرصت دارین برا آنلاکش اون قسمتی که شما کد میزنی برای سیم هست نه آنلاک مودم !

گویا 95 درصد این سری مدل انلاک میشن شما شاید جزو همون 5 درصد بد شانس باشی
    لطفا بدون اطلاع مطلبی رو عنوان نکنین ! جای راهنمایی طرف رو ناامید نکنین , تمامی مودم های e3372 موجود در بازار قابلیت آنلاک شدن دارن ...

7. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز یکی از سایت های پیش خونمون فعال شده ولی هیچ دیتایی نداره
    چرا اینجوریه؟
    فقط صبح دیتا داشت
    وصل میشه و حتی h+ هم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

درود بر شما
    ممنون بابت اطلاع رسانی
    ولی فرض کنیم که پوشش شهرهای ایران بشه 7000
    چه فایده وقتی یه سایت درست باز نمیشه و پهنای باند کمه ؟
    دانلود با دانلود منیجر هم بیشتر از 60 نمیشه . کلا مشکل ما
    تعداد دکل و شهر نیست که زیاد بشه .

ممنون میشم اگه اطلاعی درمورد پهنای باندی که همیشه
    کم هست بفرمایید . من فکر نکنم مشکل پهنای باند هیچ وقت حل بشه
    تشکر و موفق باشید
    بنظر من واقعا ایرانسل چیزی کم نذاشته و سرعت گسترش شبکه معرکه هست
    الان تعداد شهر های تحت پوشش 3g/4g ایرانسل تقریبا 2 برابر رایتل و همراه اول هست
    رایتل بعد از چندین سال هنوز نتونسته پوشش خوبی رو ارائه بده
    و همراه اول هم که مثلا بزرگترین اپراتور کشور هست سرعت گسترش شبکش خیلی کمه
    و حتی مدیر عاملش گفته بود که ما فعلا نیازی به گسترش شبکه 4G نمیبینیم

ایرانسل نمیتونه منتظر بمونه تا پهنای باند بیشتر بشه بعد دوباره شروع به کار کنه
    وزیر ارتباطات گفته بود که الان سرعت افزایش تعداد مشترکین بیشتر از سرعت افزایش پهنای باند شده و یجورایی عقب افتادن
    بهرحال این مشکل پهنای باند هم به این زودی ها حل نمیشه و شاید بدتر هم بشه چون تعداد شهر های بیشتری دارن اضافه میشن و کلا مصرف دیتا به شدت روبه رشد هست
    این یک مشکل زیرساختی هست و نمیشه کامل تقصیر رو گردن ایرانسل انداخت
    تمام شرکت ها عاشق این هستن که مشترکین سرعت بالایی داشته باشن تا زودتر حجمشون رو تموم کنن
    ولی خب بدلیل کمبود پهنای باند و تعداد بالای مشترکین مجبورن سرعت رو محدود کنن
    در ضمن طبق نظرسنجی هایی که انجام شده بیشتر از 70% مشترکین همراه اول گفتن که حاضر به مهاجرت به ایرانسل هستن
    که بعد از اجرای طرح ترابرد پذیری احتمالا حجم بالایی از مشترکین به سمت ایرانسل میان و وضعیت ممکنه بازم بدتر بشه

10. 5 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بزارم ... نن... ایرانسل بسته نیم ساعته گرفتم 20 دقیقش 3جی بود بعد اومد رو 4جی یعنی فرهنگ ماشالااااااااااااه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بنظر من واقعا ایرانسل چیزی کم نذاشته و سرعت گسترش شبکه معرکه هست
    الان تعداد شهر های تحت پوشش 3g/4g ایرانسل تقریبا 2 برابر رایتل و همراه اول هست
    رایتل بعد از چندین سال هنوز نتونسته پوشش خوبی رو ارائه بده
    و همراه اول هم که مثلا بزرگترین اپراتور کشور هست سرعت گسترش شبکش خیلی کمه
    و حتی مدیر عاملش گفته بود که ما فعلا نیازی به گسترش شبکه 4G نمیبینیم

ایرانسل نمیتونه منتظر بمونه تا پهنای باند بیشتر بشه بعد دوباره شروع به کار کنه
    وزیر ارتباطات گفته بود که الان سرعت افزایش تعداد مشترکین بیشتر از سرعت افزایش پهنای باند شده و یجورایی عقب افتادن
    بهرحال این مشکل پهنای باند هم به این زودی ها حل نمیشه و شاید بدتر هم بشه چون تعداد شهر های بیشتری دارن اضافه میشن و کلا مصرف دیتا به شدت روبه رشد هست
    این یک مشکل زیرساختی هست و نمیشه کامل تقصیر رو گردن ایرانسل انداخت
    تمام شرکت ها عاشق این هستن که مشترکین سرعت بالایی داشته باشن تا زودتر حجمشون رو تموم کنن
    ولی خب بدلیل کمبود پهنای باند و تعداد بالای مشترکین مجبورن سرعت رو محدود کنن
    در ضمن طبق نظرسنجی هایی که انجام شده بیشتر از 70% مشترکین همراه اول گفتن که حاضر به مهاجرت به ایرانسل هستن
    که بعد از اجرای طرح ترابرد پذیری احتمالا حجم بالایی از مشترکین به سمت ایرانسل میان و وضعیت ممکنه بازم بدتر بشه
    پهنای باند با پوشش باید هماهنگ باشه. اتفاقا همراه اول و رایتل کارشون رو درست انجام میدن چون استاندارد ضریب اشتراک و همچنین پوشش رو نسبت به ایرانسل بهتر رعایت میکنند و بدون داشتن منابع و زیر ساخت کافی توسعه نمی هند. حالا اون 70درصد از کجا آومد نمیدونم ! البته نه اینکه همراه اول هم ایدآل باشه که اساسا در زمینه اینترنت ایدآل در مملکت نداریم اما برای کسانی که تجربه استفاده از هردو یا هر سه اپراتور را دارند یا باهاشون سروکار دارند قطعا ایرانسل از لحاظ کیفیت چه میزان آنتن دهی در نقاط تحت پوشش و چه سرعت و پایداری در مرتبه پایین تری قرار دارد. بحث اینکه پهنای میخوان ارائه بدن اما موجود نیست هم از اون حرفها ست! یعنی چی نیست تخمش رو ملخ خورده الان همه دنیا به سندرم نایابی پهنای باند مبتلا هست! پهنای باند که خدا رو شکر تولید داخلی نیست بگوییم ظرفیت تولید نداریم خریدنی و وارداتیست. سودی هم که از این خرید وفروش نصیب زیر ساخت و ارائه دهندگان میشود کم نیست بر اساس گزارشهایی نرخ اینترنت که در ورودی کشور تحویل میشود تا آنچه بدست من شما میرسد 300-400 برابر میشود. پس سود کمی هم درکار نیست. اما اینکه چرا در ارایه پهنای باند خساست میکنند علت اول که همه میدانند محدود کردن دسترسی آسان و بدون دردسر ماها به اینترنت جهانی و دوم سود جویی بیش از حد سرویس دهنده هست. پهنای باندی که به هشت نفر باید بدهد به ده پانزده نفر میده. یعنی سود بیشتر بدون سرمایه گذاری و منابع بیشتر. سرعت و کیفیت ایرانسل بر خلاف دو اپراتور دیگر از اول سال به این طرف همواره سیر نزولی داشته.

13. 4 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

درسته حرف شما رو قبول دارم
    ولی اگر اینطور باشه پس فعلا ایرانسل نباید شبکه 4G رو گسترش بده چون بدلیل کمبود پهنای باند نمیتونه سرعتی در حد 4G واقعی ارائه بده !
    من همراه اول و رایتل رو هم چک کردم، رایتل باز وضعیت بهتری داره ولی همراه اول هم زیاد تعریفی نداره از نظر سرعت
    توی منطقه ما سرعت ایرانسل از بقیه اپراتور ها بهتر هست (شیراز)

واسه طرح ترابرد پذیری هم طبق نظر سنجی سایت دیجیاتو گفتم
    که بیشتر از 3 هزار نفر شرکت کردن و 80% گفتن که میخوان اپراتور همراه اول رو ترک کنن
    سایت زومیت هم نظر سنجی گذاشته بود که حدود 50هزار نفر شرکت کردن و 45% گفتن به ایرانسل مهاجرت میکنن
    البته میدونم که این نظر سنجی ها دقیق نیست ولی منظور من این بود که بدلیل طرح های متنوع ایرانسل و سرعت بیشتر ؛ محبوبیت بیشتری داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by shirazdownload; 23-12-2015 at 12:00.

15. 3 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

پهنای باند با پوشش باید هماهنگ باشه. اتفاقا همراه اول و رایتل کارشون رو درست انجام میدن چون استاندارد ضریب اشتراک و همچنین پوشش رو نسبت به ایرانسل بهتر رعایت میکنند و بدون داشتن منابع و زیر ساخت کافی توسعه نمی هند. حالا اون 70درصد از کجا آومد نمیدونم ! البته نه اینکه همراه اول هم ایدآل باشه که اساسا در زمینه اینترنت ایدآل در مملکت نداریم اما برای کسانی که تجربه استفاده از هردو یا هر سه اپراتور را دارند یا باهاشون سروکار دارند قطعا ایرانسل از لحاظ کیفیت چه میزان آنتن دهی در نقاط تحت پوشش و چه سرعت و پایداری در مرتبه پایین تری قرار دارد. بحث اینکه پهنای میخوان ارائه بدن اما موجود نیست هم از اون حرفها ست! یعنی چی نیست تخمش رو ملخ خورده الان همه دنیا به سندرم نایابی پهنای باند مبتلا هست! پهنای باند که خدا رو شکر تولید داخلی نیست بگوییم ظرفیت تولید نداریم خریدنی و وارداتیست. سودی هم که از این خرید وفروش نصیب زیر ساخت و ارائه دهندگان میشود کم نیست بر اساس گزارشهایی نرخ اینترنت که در ورودی کشور تحویل میشود تا آنچه بدست من شما میرسد 300-400 برابر میشود. پس سود کمی هم درکار نیست. اما اینکه چرا در ارایه پهنای باند خساست میکنند علت اول که همه میدانند محدود کردن دسترسی آسان و بدون دردسر ماها به اینترنت جهانی و دوم سود جویی بیش از حد سرویس دهنده هست. پهنای باندی که به هشت نفر باید بدهد به ده پانزده نفر میده. یعنی سود بیشتر بدون سرمایه گذاری و منابع بیشتر. سرعت و کیفیت ایرانسل بر خلاف دو اپراتور دیگر از اول سال به این طرف همواره سیر نزولی داشته.
    نظر شخصی:
    لازم هست چند نکته و بگم:
    اول اینکه من هیچ کدوم از اپراتور ها یا سرویس دهنده های ایرانی رو تایید نمی کنم
    دوم اینکه به نظر من ایرانسل دنبال این نیست که کاربرا مثلا از سرعت پایینش ناراضی باشن
    به هر حال وضعیت پهنای باند در کل کشور مشکل داره
    کافیه شما به تاپیک شرکت های دیگه سر بزنید
    اینجوری نیست که مثلا آسیاتک سرویس 10 مگ با کیفیت بده و بقیه سرویس 512 داشته باشن
    قیمت ها همه در یک رنج هستن
    بسیاری از شرکت های اینترنتی سرویس شبانه رو پارسال برداشتن ولی شرکت های همراه اول و ایرانسل شبانه رو اضافه کردن
    اینکه شما میگید شرکت ایرانسل پوشش نده تا پهنای باند برسه نمی تونه واسه یه شرکت منطقی باشه
    ممکنه پهنای باند تو 1 هفته اضافه بشه ولی پوشش خیلی زمان بر هست (قبلا یکی از کاربرا فکر کنم به همین موضوع اشاره کرده بود)
    الان خود من خطم نویز داره و در بهترین حالت خطم تا 3 مگ بیشتر نمی کشه
    هرچی هم پیگیری می کنم به جایی نمی رسم
    شاید خیلی ها اصلا اینترنت کابلی نتونن بگیرن
    شرکت هایی مثل ایرانسل می تونن باعث بشن که خیلی ها اینترنت پرسرعت تر داشته باشن
    من قبول دارم ایرانسل در زمینه ی سرور خارجی مشکل داره!شما به من بگو کدوم اپراتور ها سرویس دهنده تو پهنای باند خارجی مشکل نداره!
    به هر حال به نظرم ایرانسل نسبت به اپراتور های داخلی خیلی بهتر عمل میکنه
    +
    در مورد نظر سنجی هم جایی دیدم که نظر سنجی انجام شد و حجم بسیار بالایی از کاربرا تمایل به مهاجرت به ایرانسل داشتن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •