اونطوری که توی بخشنامه جدید اومده کسری های 89 فقط زمانی قبول هست که تا پایان سال 90 اعزام شده باشین اگه اعزامتون از 91 به اینور باشه باید 2 باره کسری بگیرید.( 89 کسری رو ماهی 18 روز میدادن الان کمتر شده)
اونطوری که توی بخشنامه جدید اومده کسری های 89 فقط زمانی قبول هست که تا پایان سال 90 اعزام شده باشین اگه اعزامتون از 91 به اینور باشه باید 2 باره کسری بگیرید.( 89 کسری رو ماهی 18 روز میدادن الان کمتر شده)
......... حذف شود
Last edited by Ata Assassin; 19-01-2014 at 11:47.
برو دانشگاه
شاید بعد از دانشگاه یه شرایطی پیش اومد معافی چیزی شدی
اینجا چند تا بحث مطرحه و کار یکمی پیچیدس
آیا خدمتت جای خوبی هست یا نه؟!
خوبه بررسی کنی ببینی نوع خدمتت در یگان پشتیبانی چطوریه؟
چون شرایط رو که از نزدیک نبینی، ممکنه فردا بری دانشگاه و بگی کاش خدمت رو تموم کرده بودم
ممکنه شرایط خدمت رو ببینی تصمیمت قطعی بشه که بری دانشگاه
(ویرایش-پست رو درست نخوندم)
اگر میخوای حتما درس بخونی که دیگه تصمیمت رو باید بگیری. خدمت با مدرک خیلی بهتر از بدون مدرکه!!!
بالاخره وقتی ناجا میفتی، این بدی هم وجود داره که رفتن به دانشگاه و بازگشت مجدد 20 روز تا 1 ماه دوباره آموزشی داره
هر چی هم سن بالاتر میره، تحمل امر و نهی شنیدن کمتر میشه
ممکنه هم در بازگشت مجدد به خدمت دیگه ناجا تهران نیفتی که .....
Last edited by farzad02; 12-09-2013 at 21:15.
دوستان من هنوز جوابمو نگرفتم
نیاز نیست یگان خدمتیش بره . همون یگانی که اعزام شده هم کسری میده. سوال کن بیین از کجا اعزام شده(سپاه بسیج و ...) اون برگه سابقه ارزشی نداره. باید برید اونجا بگید که کسری جبهه پدر میخوام. توضیحشو صفحه قبل دادم. کسری جبهه پدر هم 1 بار میشه ازش استفاده کرد.
منم یه تحقیق کوچکی در مورد این کسر تحصیلی کردم گفتم اینجا هم بزارم.
دوستام این خبر رو دیده بودن که الان حذف شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اصل خبر از کجا بوده، اصل خبر متعلق به خبرگزاری فارس بوده که اون خبر هم الان حذف شده!:
اما متن خبر همچنان در کش گوگل قابل دسترس هست که متن اون رو دوستان قرار دادن.
به هر حال اینکه این آقای مشاور امور جوانان سیستان بلوچستان چرا این خبر رو گفته و بنا به گفته خودش به نقل از سردار کمالی بوده معلوم نیست.
ولی احتمال این هم میره که مثل کسر جبهه این کسر هم یا کلا و یا برای متولدین 72 و ماقبل برگرده، البته شاید هم اعلام نشه.
به نظر من با توجه به اینکه 4 ماه ترخیصی نداریم اگه اعلام بشه تو این یکماه اعلام میشه و اگه نه که هیچ.
Last edited by ice_man_sh; 12-09-2013 at 23:54.
با سلام خدمت دوستان، آیا وزارت دفاع کارت سبز بسیج رو قبول می کنه؟
سلام
بخشید
پدرم 30 ماه خدمت کردن در جبه ...
10 سال پیش فوت کردن...
یه برادر 2سال بزگتر دارم اون با کفالت مادرم معاف شد...
میخواستم بدونم من به خاطر اون 30 ماه خدمت معاف نمیشم؟....
متولد 1/11/72 هستم...
خیر، فقط سپاه.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)