تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1774 از 1783 اولاول ... 7741274167417241764177017711772177317741775177617771778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,731 به 17,740 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بنده الان دو ماه هست که پرونده شکایتم در ۱۹۵ باز هست و تماس و پیگیری نتیجه نداد.
    مخابرات مرکز هم انجام نمیده و میگه باید شرکت صبا درخواست بده. اونها درخواست بدن ما مشکلی نداریم.
    صبانت هم درخواست نمی‌ده و میگه مشکل تامین سیم رانژه داره مخابرات.

حالا شما با این وضعیت پیدا کنید پرتقال فروش را.
    داداش وضعیت شما به کجا رسید؟ برا من هنوز هم که هنوزه هیچ اتفاقی نیفتاده

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داداش وضعیت شما به کجا رسید؟ برا من هنوز هم که هنوزه هیچ اتفاقی نیفتاده
    منم فعلا هیچی. هنوز قطع نکردند. به 195 هم تماس میگیرم میگن مناظر پاسخ باشین. الان بالای دو ماه هست که پرونده شکایت من باز هست توی این سامانه

3. این کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

منم فعلا هیچی. هنوز قطع نکردند. به 195 هم تماس میگیرم میگن مناظر پاسخ باشین. الان بالای دو ماه هست که پرونده شکایت من باز هست توی این سامانه
    این سامانه ۱۹۵ زمانی که خودشون پیگیری می کردن خیلی عالی بود ولی از وقتی که پگیری افتاده دسته اپراتور و نظارتی نیست ااینجوری شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستانی که صبانت دارن وضعیت پینگش چطوریه میخوام بگیرم
    درود.
    پینگ و سرعت نت و نویز و اینها برای هر کسی فرق میکنه.
    تا چندی پیش شاتل داشتم پینگ اون خوب بود.
    الان چندین ماه هست صبانت دارم و برای داخلی پینگ اون زیر سی هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب این مشکل رو من تماس گرفتم و سر بحث رانزه و جمع آوری هست که مخابرات انجام نمیده بابت هزینه های جانبی که میگه داره و شرکت میگه به من مربوط نیست و سازمان تنظیم با مخابرات باید حلش کنه.. برای همین مشترک این وسط به مشکل بر خورده.. اما اگر بتونید توی مرکز مخابراتی آشنا پیدا کنید براتون جمع آوری رو انجام میدن.. ولی حتما مطمئن بشید که شرکت دیگه میخواین برید رانژه رو براتون انجام میده وگرنه ممکنه همین رو هم از دست بدید... البته که بسیار بی کیفیت هست...
    یه کلک میتونید بزنید که شاید بگیره اونم اینکه بگید ما میخوایم از مخابرات سرویس بگیریم جمع آوری کنید.. بعد از اینکه جمع آوری شد براتون یکماه از مخابرات استفاده کنید و بعد درخواست جمع آوری مخابرات رو بدید و مخابرات اگر ۱٪ جمع نکرد.. که ۹۰٪ اینکار رو انجام میده. به بازرسی مخابرات بگید براتون زود جمع میکنه (البته سرویس مخابرات رو جمع آوری میکنه)

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب این مشکل رو من تماس گرفتم و سر بحث رانزه و جمع آوری هست که مخابرات انجام نمیده بابت هزینه های جانبی که میگه داره و شرکت میگه به من مربوط نیست و سازمان تنظیم با مخابرات باید حلش کنه.. برای همین مشترک این وسط به مشکل بر خورده.. اما اگر بتونید توی مرکز مخابراتی آشنا پیدا کنید براتون جمع آوری رو انجام میدن.. ولی حتما مطمئن بشید که شرکت دیگه میخواین برید رانژه رو براتون انجام میده وگرنه ممکنه همین رو هم از دست بدید... البته که بسیار بی کیفیت هست...
    یه کلک میتونید بزنید که شاید بگیره اونم اینکه بگید ما میخوایم از مخابرات سرویس بگیریم جمع آوری کنید.. بعد از اینکه جمع آوری شد براتون یکماه از مخابرات استفاده کنید و بعد درخواست جمع آوری مخابرات رو بدید و مخابرات اگر ۱٪ جمع نکرد.. که ۹۰٪ اینکار رو انجام میده. به بازرسی مخابرات بگید براتون زود جمع میکنه (البته سرویس مخابرات رو جمع آوری میکنه)
    شرکتی که میگه به من مربوط نیست باید فاتحه اش رو خوند.
    این راهکاری هم که شما دادی، اگه آشنا داشتم که تا حالا قطعش کرده بودم منتظر جواب شکایت نبودم دیگه. اون جریان اشتراک مخابرات هم از چاله در اومدن و افتادن توی چاه هست کلا. ضمن اینکه حتی برای اینکار هم جمع نمی‌کنند و میگن خود شرکت صبانت باید درخواست بده.
    بنده شخصا به رییس، معاون، حراست و بازرسی مخابرات کل استان مراجعه کردم ولی هیچی نصیبم نشد.

8. این کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شرکتی که میگه به من مربوط نیست باید فاتحه اش رو خوند.
    این راهکاری هم که شما دادی، اگه آشنا داشتم که تا حالا قطعش کرده بودم منتظر جواب شکایت نبودم دیگه. اون جریان اشتراک مخابرات هم از چاله در اومدن و افتادن توی چاه هست کلا. ضمن اینکه حتی برای اینکار هم جمع نمی‌کنند و میگن خود شرکت صبانت باید درخواست بده.
    بنده شخصا به رییس، معاون، حراست و بازرسی مخابرات کل استان مراجعه کردم ولی هیچی نصیبم نشد.
    آشنا پیدا کردن توی هر مرکز کار سختی نیست.. این اشخاصی که میان برای بررسی خط که از خود مخابرات هستن همکار همدیگه توی سالن mdf هم هستن و میتونی از اون طریق اینکار رو انجام بدی... یکی ۲ بار بری درست میشه. قبلا شبیه همین مشکل رو داشتم و با درخواست کتبی و پیگیری که کردم رییس مخابرات اینکار رو برای من انجام داد و خط رو از رانژه درآوردن..
    موفق باشید..

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    از کجا متوجه شیم که از رو خط جمع اوری شده اینترنت یا نه؟ البته نت من صبا نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    از کجا متوجه شیم که از رو خط جمع اوری شده اینترنت یا نه؟ البته نت من صبا نیست
    چراغ لینک دیگه روشن نمیشه وقتی رانژه تخلیه بشه

12. این کاربر از ratler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مثل اینکه بنا هست برای تخلیه رانژه مبلغی گرفته بشه
    هفته اینده مشخص میشه
    Last edited by ratler; 11-08-2021 at 13:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •