اتفاقا دیشب که مثل همیشه خوب بود واسه تهران البته ( سمت بازار موبایل ) دیشب ۵.۲۷ دانلود کردم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
اتفاقا دیشب که مثل همیشه خوب بود واسه تهران البته ( سمت بازار موبایل ) دیشب ۵.۲۷ دانلود کردم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
عرض کردم، طبق تجربه ی خودم تنظیم بهتر فقط روی آپلود تأثیر محسوس داشته، پینگ و سرعت دانلود و حتی ثبات ارتباط چندان تغییری نکردن. شاید در مناطق پر ترافیک بیشتر محسوس باشه، اما برای من که محسوس نبوده. CINR من الان در بهترین حالت بین 17 و 19 متغیر هست، اما قبلاً که سیگنال ضعیف تر نشده بود بالای 20 بود.
سلام
دوستان مودم من ریست شده
میشه تنظیمات مودم رو بگید که بذارم؟
یسری رو گذاشتم ولی انگار یجای کار میلنگه
مرسی
پسورد و یوزر نیم روی جعبه رو وارد کردی؟
شما ای پی خوبی گرفتی ...
با منی؟
من که تازه نخریدم که جعبه ای وجود داشته یاشه
داشتم تا همین 1ماه پیش استفاده میکردم که واسه یکاری مودم رو ریست کردم حالا میخوام کانفیگش کنم.یوزرو پس و زدم آره
نمیدونم شاید فرکانس هاش درست نباشه.یه عکس اگه میتونید از صفحه تنظیمات مودم بزارید لطفا
منم مودم رو ریست فکتوری کردم و فقط یوزر و پسورد رو قسمت وایمکس بخش سکورتی وارد کردم کار کرد
!!!!!!!!
پس واسه من چرا نمیشه؟
مرسی از جوابت دوست من
بله با شما بودم. منم تازه نخریدم، ولی هنوز جعبه و ملحقاتشو دارم.
بعد از ریست مودم، پسورد و یوزرنیم ریست میشه، باید پسورد و یوزر نیم (User ID & User Password) خودتو وارد کنی. روی بدنه ی خود مودم هم میتونی پیداش کنی (البته اگر کنده نشده باشه). اینم تصویر راهنما:
فرکانس ها رو خودش اتوماتیک میگیره، ولی برای اطمینان با یوزر ادمین وارد شو، سمت چپ زیر WiMax گزینه ی Scanset رو بررسی کن.
Last edited by امیر انصاری; 08-09-2013 at 19:13.
اینارو ندارم
IP Address
Subnet mask
Default gateway
Primary DNS
Secondary DNS
چک که میزنم ایناblockهستن
نت ام ضعیفه نمیتونم با عکس نشون بدم شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)