آره ، 15 همین ماه !
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آره ، 15 همین ماه !
باز علی میاد همه مون رو بن میکنه ها ! ( دفعه ی آخر یه اخطار رسمی داد ! : دی )
حالا جدا اکانت ندارین بدین من ؟
دلم برای روزهای رنکِ یکِ دوئل بودن تنگ شده ! : دی
یادش بخیر ! تقریبا 2 سال پیش تابستون بود که ما ( من و آرش البته ! ) منتظر بودیم ورلد جدید بیاد بریم تو ورلد جدید !
پ ن : فکر کنم منتظر ورلد 3 بودیم !!
یادش بخیر ! رفتیم توی فرومِ انگلیسیِ وست هم تاپیک زدیم که " آغا جان ورلد جدید چرا نمیاد ؟ "
پ ن : تقریبا 8 ماه بود که ورلد جدید نداده بودن بیرون !
یادش بخیر ! بعدش هم ادمینِ وست اومد و گفت که هر موقع صلاح دیدیم خودمون ورلد جدید رو میاریم ! فضولی موقوف ! : دی
پ ن : بعدش هم همه رفتن از پستش تشکر کردن و مارو ضایع کردن !
یادش بخیر ! اولین باری که سعید ویتامین ( که الان واسه خودش شاخی شده ! ) اومده بود تاپیک ، نمیدونست بازی آنلاین چیه ! : دی
پ ن : اما سرعتش در یاد گیری تحسین بر انگیز بود ! سعید اگر رشتت الکتریسیته بود حتما برق رو تو کشف میکردی !!
یادش بخیر ! این علی ( ناظر ) هم یه روزی فندق بود واسه ما ! : دی
پ ن : علی جان ، خوبی ؟ سلامتی ؟ من چیزی نگفتما !!
یادش بخیر ! علی ( ناظر ) یادته یک بار اکانت تریبالت رو دادی من باهاش کار کنم ( یه مدتِ کوتاه کار داشتی ) اما من قبول نکردم ؟ : دی
پ ن : البته دور و بر اکانتش ویلیج نبود ، منم فقط عشخِ نوبل من !!
یادش بخیر ! بد نیست یادی هم از علی چاقال بکنیم که الان کم کم داره متاهل میشه !! : دی
پ ن : الانِ که آرش و سعید دادشون در بیاد ! من هنوز نمیدونم این 2 تا چرا با علی خصومت دارن !! علی به این گلی ! به این خلی !! : دی
یادش بخیر ! ورلد 10 بود ، علی و من توی 2 تا شهر مختلف بودیم که جفتِ هم بودن و با هم جنگی خونین داشتن !
پ ن : علی ، آخر نتونستین حتی برای یک بار من رو پاس اوت کنین ! هر دفعه ناکام موندین ! : دی
یادش بخیر ! ورلد 10 بود ، شهرِ ماه و شهرِ لاس وگاس با هم متحد شدیم ریختیم رو سرِ کلِ بچه های شهرِ علیشون !
پ ن : فکر کنم دور و برِ 13 نفر رو پاس اوت کردیم ! اون زمان این یه عددِ خیلی زیادی بود !!
یادش بخیر ! ورلد 1 بود ، اولین بار که خر خریده بودم ، چقدر خرم رو دوست داشتم ! : دی
پ ن : به قول یکی از بچه ها که اسمش رو متاسفانه فراموش کردم : خرها حیواناتی مهربان و بارکش هستند !
یادش بخیر ! چقدر یادش بخیر یادش بخیر گفتیم ! : دی
پ ن : یادش بخیر ...
اون قسمت آپدیت جدید و ورد جدید رو جدی پرسیدم![]()
ای بابا ! من اون همه نوشتم به این امید که پستِ اولِ صفحه ی بعد قرار بگیره تا هرکی اومد بخونه ! ( چقدر سریع پستها پاک شدن ! )
اینجوری که با همین پست میره صفحه ی قبل ...
شانس ـه داریم ؟!
برای اینکه اسپم نباشهـــ : امین تو هنوز بازی میکنی ؟ کدوم ورلدی ؟ لولِ چندی ؟
آره ولی مثل تریبال با اینکه چندین ساله بازی میکنم هنوز نوبم
و 5 : لول 20 ===> همینجور رفتم کارگر بشم یادی از گذشته ها کنم
و 10: لول 71
بریسکو: لول 74
راستی یادته اون اولا هر وردی میومد من میرفتم؟![]()
تو توی کدوم ورلد نرفتی ؟! امین اینجا ، امین اونجا ، امین همه جا ( زبل خان ) : دیراستی یادته اون اولا هر وردی میومد من میرفتم؟
قضیه ی بریسکو چیه ؟بریسکو: لول 74
من توی آریزونا بودم فقط ، که آریزونا هم یک منطقه توی آمریکا هست معروف به بیابانِ مرگ ، بریسکو قضیش چیه ؟ باید جالب باشه ...
این که میشه امین جـnـده!امین اینجا ، امین اونجا ، امین همه جا ( زبل خان ) : دی
قضیه ی بریسکو چیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin_fixfox; 30-06-2011 at 19:37.
ممد چرا شر میگی من کجا با چاقال چپ بودمها ها ها ها
اصن همه تقصیر ممد جقوله ، حتی حمله آمریکا به عراق و افغانستان و جنگ های جهانی اینا هم تقصیره ممده !!
امین : این ویکی هم که همش انگلیسی ئه ! خودت نمیتونی خلاصه قضیه ی بریسکو و دلیل انتخابِ نامش رو بگی ؟
آرش : رعایت کن آرش ! همین دیروز علی اومد پست های امین رو پاک کرد ! نکنه دلت میخواد این یوزر رو هم بن کنی ؟ : دی
سعید : مرد حسابی ! اکانت نداری منو چرا الاف میکنی ؟ ( روش : طلبکاری مفرط ! : دی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)