جالبه انواع سوال و جواب از جون مرغ تا شیر آدمیزاد توی این تاپیک هست ولی این سوال به این با اهمیتی رو کسی نه جوابشو میدونه نه بهش توجه میکنه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
جالبه انواع سوال و جواب از جون مرغ تا شیر آدمیزاد توی این تاپیک هست ولی این سوال به این با اهمیتی رو کسی نه جوابشو میدونه نه بهش توجه میکنه
سلام دوست عزیزم ببنید وقتی روی دیفالت default:1480 هست و هیچ کسی با این موضوع مشکلی ندارد چرا باید کسی مشکلی داشته باشه؟ بیشتر مواقع برای کانفیگ مودم تنها vpi و vci مورد نیاز هست و باقی تنظیمات به حالت دیفالت روی بیشتر شرکتها جوابگو هست.
Last edited by amin885; 19-03-2014 at 21:11.
خب پس اگر اینگونه محاسبه میشه که شما میفرمایید 12*1000 و 6 درصد مالیات و ارزش افزوده باز هم نباید 124500 یهو بشه 70 هزار حدود 54500 تومن باز فرق داره اگه من اشتباه میکنم شما یکی از سرویسها رو به انتخاب خودتون محاسبه کنید تا ما هم به اشتباه خودمون پی ببریم.
در ضمن این تخفیف برای همه سرویس ها همینگونه محاسبه میشه
لعنت به این اسیا دزد که گندش رو دراورده
پینگم که اصلا از 400 به پایین نمیاد
سرعت دانلود بیش از 20-23 این ورا تو همون 400 مگ در روز هم نمیشه واسه بقیه اش هم میره واسه 8 تا 15
صفحه رو به جون کندن باز میکنه
ای خدا این همه شرکت چرا این اسیا دزد رو انتخاب کرده مخابرات؟؟؟؟؟؟؟![]()
خوب اون قیمت قبلی با 18 درصد تخفیف هست که شما 18 درصد دیگه ازش کم کنید میشه 36 درصد تخفیف
هزینه آبونمان و مالیات هم که شامل تخفیف نمیشه
خب شما میفرمایید قبلا 18 درصد بوده خب پس چرا قبلا ذکر نشده بود؟!!
دقیقا مثل سرویسهایی هست که مثلا 2 مگ هست ولی ساعتهای رایگان 1 مگ هم ارائه نمیشه بهتر نیست دو کلمه جلوش بنویسه ساعتهای رایگان 1 مگ !!! تا بخاطر داشتن صداقت افرادی این شرکت را دزد و یا کلک سوار کن یا ...... نام نبرند؟؟ واقعا اینگونه سیاست بجز بدنامی به اسیاتک چیزی نداره . به نظرم صداقت بهتر از هر چیزی هست تا اینکه با نوشته ها بازی کردن.
Last edited by amin885; 19-03-2014 at 21:12.
ذکر شده شما ندید! در قسمت ثبت نام کنار سایت همیشه ذکر شده درصد تخفیف ها
به مناسبت قرارسیدن نوروز، آسیاتک جهت خرید سرویس مشترکین جدید یا تمدید سرویس مشترکین قدیمی از 28 اسفند لغایت 8 فروردین 93 تا سقف 36% تخفیف می دهد.
میخوام تمدید کنم همون قیمت قلبی رو برام میزنه که؟؟؟!!!!
سه ماهه به بالا ؟
نا محدود ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)