صفا !!!!
تو 12 داره بهت حمله میشه.. بدو برو ببین چه خبره
صفا !!!!
تو 12 داره بهت حمله میشه.. بدو برو ببین چه خبره
سلام عزیزان
اره زیاد دارم ولی متاسفانه بازرگان ندارم
فاصلتون خیلی زیاده
18 ساعت
تا بره و برگرده 2 روز طول میکشه
خب چیکار کنم
اگه برگشتن و هنوز مصطفی روستا رو نول نکرده باشه میفرستم براتون![]()
پدرام حال منو گرفتي كه!
6 روز تو راه بودم تا برسم به يه روستا تو K42 وقتي رسيدم طرف انقد ساپورت جمع كرده بئد كه يه ريپورت قرمز بهم برسه! مثلا قرار بود لويالتيشو بياري پايين، نياوردي حداقل كليرش مي كردي )):
سلام
میبخشید سوالی داشتم.
من آکادمی رو ساختم منتهی نمی دونم چطور باید نوبل من رو ساخت...
در کادر توضیحات آکادمی یه توضیحاتی در مورد یه سکه طلا داره ...
لطفا راهنمایی میکنید چطور باید نوبل من رو ساخت ؟
ممنون
سلام.
بچه ها شما از نوبل ترین 4 تایی استفاده میکنید یا 5 تایی؟
من تا امروز از 4 تایی استفاده میکردم ولی امروز 2 تا ضد حال خفن خوردم که تصمیم گرفتم از این به بعد 5 تاییش کنم.
لطفا شما هم نظرتون رو بگید.
مال کدوم ورده؟
تا جایی که من میدونم سکه مال وردهای قدیمیه
تو ورد جدید وقتی جمعیت 100 نفر داشتین و ریسورس کافی هم داشتین روی educate unit کلیک کنین تا بسازه
من از نوبل 1 تایی استفاده میکنم
چون اکثرا تو فاصله های نزدیک نوبل میکنم و نمیخوام الکی نوبل منم بپره![]()
سلام
من تازه میخوام ثبت نام کنم می خواستم ببینم از چه دنیایی شروع کنم بهتره؟
سلام
به نفر به من کمک کنه این چی میگه
micho has advised you all of the impending war. Now I want to make sure you're all doing the following so we don't lose any villages due to poor defence:
1) make sure you upgrade your spears/swords to level 3 at your smithy as soon as you can. Otherwise support will die needlessly because you had bronze armour and weapons available when you could have had steel.
2) Get your walls up to level 20 as soon as you can. A level 20 wall doubles the effectiveness of your defences. If the wall is knocked down, build it back up as quickly as possible.
3)Barracks AND stables mean you can produce far more troops in a shorter space of time. If you haven't already, make at least 1 village capable of producing level 3 Heavy Cavalry. I've saved a number of villages by sending HC separately to swords and spears, then calling the horsies back home when the foot troops arrive. Sometimes rapid response saves the day.
Make sure you have plenty of defence troops available to you - at least 2 defensive villages to each offensive village.
Let's show XiG that smaller does NOT mean weaker![]()
بیشتر بچه ها تو 10 و 12
مقداری هم 13 و 14
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)